Dodaj do ulubionych

umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

09.07.08, 12:36
są wyniki umed lodz
Obserwuj wątek
    • le_gosia Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.07.08, 12:38
      tak,240 na lek
      • aniaaniaania5 Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.07.08, 12:40
        165 FARMACJA , a przed chwilą zmienili, bo miałam w necie 163 i jak
        dzwoniłam, to tez 163 mówili...
        • Gość: 123 Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 12:42
          stoma 237 ja mam 230 więc jest ok powinienem sie łapnąć na dzienne! :D
          • aniaaniaania5 Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.07.08, 12:43
            ja mam 164... skoro próg na razie wynosi 165, to myslę, że się
            dostane... mam taką nadzieje!! a składałeś na farmę??
            • Gość: ... Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 14:11
              dam sobie rękę odciąć, że się dostaniesz
      • aniaaniaania5 Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.07.08, 12:44
        i jak?? dostałas się?? :):):)
        • le_gosia Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.07.08, 12:48
          kurcze mam 235 i mam nadzieję,ze obniża ten próg..;/
          • aniaaniaania5 Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.07.08, 12:49
            na woj-lek był 230... no ja też mam nadzieję, że o ten 1 punkcik, to
            na farmie próg spadnie...
            • fe21b Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.07.08, 12:53
              jest gdzies lista rankingowa ?
              • aniaaniaania5 Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.07.08, 12:54
                nie, tylko progi i Twój wynik... a na co składałaś/eś??
            • Gość: jjjkkk] Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 12:54
              A Ja dostałam sie na lek i lek wojskowy!!!!!!!!!!!!!!:_)))))
              • aniaaniaania5 Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.07.08, 12:54
                gratulacje!!!
            • le_gosia Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.07.08, 12:54
              no o 1 pkt to na Twoją farmę to bankowo spadną;))
              oby na lek spadły o 5 pkt;))
              • aniaaniaania5 Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.07.08, 12:55
                Będzie dobrze:) Spadną progi, na pewno:):):) POWODZENIA:):):)
                • fe21b Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.07.08, 12:57
                  jest gdzies lista rankingowa ???
                  • aniaaniaania5 Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.07.08, 12:58
                    no napisałam, że w necie nie... Wyniki w rektoracie wywieszone...
                    Wybierasz sie?? Na co składałaś/eś??
              • aniaaniaania5 rektorat- listy. Jak ktoś się wybiera... 09.07.08, 12:56
                napiszcie, proszę, ile osób na farmację przyjęli, oka?? i ile osób
                ma 164 punkty, będę b. wdzięczna:):):)
                • Gość: rocznik 88 Re: rektorat- listy. Jak ktoś się wybiera... IP: *.grs-k0.g1.pl 09.07.08, 13:01
                  Ludzie przestancie panikowac tylko musicie cierpliwie czekac. W
                  zeszlym roku te progi na lekarskim w Łodzi spadly w porownaniu do
                  pierwszego o ok 30 pkt a na farmacji o jakies 10 wiec spokojnie
                  czekajcie (chociaz wiem ze to trudne), ale wszystko bedzie dobrze:)
                  Powodzenia
                  • aniaaniaania5 Re: rektorat- listy. Jak ktoś się wybiera... 09.07.08, 13:01
                    na to liczymy... :):):)
                  • Gość: andzik Re: rektorat- listy. Jak ktoś się wybiera... IP: 81.15.194.* 09.07.08, 13:05
                    ile osób przyjęli na farmację?? 100 czy więcej??
                • le_gosia Re: rektorat- listy. Jak ktoś się wybiera... 09.07.08, 14:14
                  kurcze czy ktoś wybierze sie rektoratu??
    • Gość: hillo Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.15.194.* 10.07.08, 10:17
      ile osób na farmecję przyjęli????????? ( do Łodzi, rzecz jasna;)
      • Gość: Elisabeth Biotechnologia 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 15:58
        Nie wiecie wg. jakich kryteriów przyjmowali na biotechnologię w tamtym roku?
    • Gość: kahg Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 17:29
      a ile osob skladalo papiery na lek??
      • fe21b Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.08, 10:02
        kiedy kolejna lista ?
        • Gość: aniaaniaania5 Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.15.194.* 15.07.08, 10:42
          też się nad tym zastanawiam... do dziś mieli złożyć deklaracje...
          tzn. mają czas do 14. Na jaki kierunek się wybierasz i ile masz
          punktów?? Ja na farmację- 164... Czekamy cierpliwie, chciałabym,
          żeby już dziś wrzucili kolejną listę...
          • Gość: ... Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 11:03
            cierpliwie - ...
            • Gość: up Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 22:30
              po co oni tak pzredluzaja z tymi listami???? zwariowac idzie
              • Gość: dwukropek Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 00:09
                Podobno następna lista 21.07.
                • Gość: stillerrrrr Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.15.194.* 16.07.08, 09:53
                  kiedy??? dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!1
                  • Gość: xyz Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.77.48.* 16.07.08, 13:28
                    Sa wyniki na biotechnologię - jaki próg???
                    • fe21b Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.07.08, 17:34
                      KIEDY będzie kolejna lista? myślałem ze bedzie dziś..
                      • Gość: stiller Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.15.194.* 16.07.08, 17:41
                        bo juz dziś można sie było dowiedziec.. ale szczegółów nie znam.
                        Może ktoś z Łodzi, sprawdziłby w rektoracie??
                        • fe21b Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.07.08, 18:16
                          jak wpisuje swoj pesel to ciagle pojawia mi sie stare wyniki, wiec kiedy to
                          uaktualnią? jaki jest próg na stome ?

pierwszy był 237 jaki jest teraz ?
                          • Gość: stillerr Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.15.194.* 16.07.08, 18:38
                            no nie wiem... ja startuję na farmę i też mam jeszcze stary wynik :/
                            • Gość: yyyyy Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 19:31
                              stillerrr czy masz 158 punktów i składałeś też do gdańska?
                              • Gość: stillerr Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.15.194.* 16.07.08, 20:06
                                nie:/ mam 164 Łódz ( tylko Łódź )a Ty?? ile masz?? na co złozyłeś/aś
                                i gdzie??
                                • Gość: maura Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 09:29
                                  wiadomo cokolwiek o 2.liscie???
                                  • Gość: xyzxyz Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.grs-k0.g1.pl 17.07.08, 12:16
                                    Dzisiaj jak dzwoniłam powiedzieli, że druga lista najwczesniej jutro
                                    po południu...:/
                                    • Gość: xyz Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.50.238.* 17.07.08, 12:39
                                      nie wiecie jaki jest próg na lekarski w łodzi ??
                                • Gość: YYYYYYYYYYYY do stillerra IP: *.bremultibank.com.pl 17.07.08, 11:10
                                  JA TEŻ TYLKO FARMA łóDŹ I TEŻ MAM 164... dZWONILI DO MNIE I JESTEM
                                  PRZYJĘTA !!!1
                                  • Gość: stiller Re: do stillerra IP: 81.15.194.* 17.07.08, 12:18
                                    ja też:):):) Też dzwonili do mnie:):):)
                                  • ona85ona jestem przyjęta 17.07.08, 12:19
                                    też mam 164 i tylko na farmę w Łodzi składałam!!! jupi :) Dzwonili i
                                    powiedzieli, że jestem
                                    przyjęta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                    ale osób, które miały 164 punkty było 10, więc jeszcze ktoś na
                                    pewno do nas dołączy;)
                                    • ona85ona do yyyyyyyyyyy 17.07.08, 12:22
                                      fajnie, prawda?? tak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja chciałam tylko
                                      na farmację, nie składałam na żaden inny kierunek... w poniedziałek
                                      jadę chyba zawieźć dokumenty, a Ty?? tzn. świadectwo:)
                                    • buka89 jestem przyjęta 17.07.08, 12:31
                                      do mnie dzwonili przedwczoraj i niby tez jestm przyjeta ale...mial
                                      mi sie status zmienic na koncie z kandydata na zakwalifikowany a jak
                                      narazie nic sie nie zmienilo i nie wiem o co chodzi...no i jeszcze
                                      jedna sprawa nie mam pojecia kiedy trzeba dokumenty zlozyc tzn
                                      swiadectwo
                                      • ona85ona Re: jestem przyjęta 17.07.08, 12:34
                                        do mnie dzwonili i powiedzieli, że w pon. moge przywieźć świadectwo,
                                        ale status ma się zmienić około piątku, bo wtedy będą wprowadzali
                                        poprawki. Na pewno napiszą, do kiedy mamy złożyć świadectwa i
                                        deklaracje:) WITAMY W KLUBIE:):):)
                                        • buka89 jestem przyjęta 17.07.08, 12:50
                                          hm...ja mysle:) jak wczoraj do nich dzwonilam to mi powiedzieli ze
                                          dzisiaj sie w necie zmieni wszystko a dokumenty za 2 dni czyli
                                          wychodzi ze jutro...matko jakie to pokrecone jest;/ ktos wie ile
                                          osob z rezerwy wchodzi i jak prog obnizyli? ja slyszalam ze do 160
                                          • Gość: xyz Re: jestem przyjęta IP: 80.50.238.* 17.07.08, 12:58
                                            kiedy wreszcie te progi podadza:/
                                            a nie wie ktos jaki jest nowy próg na lekarski
                                            • Gość: gorcew farmacja IP: *.tvkturek.pl 17.07.08, 13:09
                                              Ja mam 162 i dostałem się :D
                                              • Gość: ona85ona farmacja:) IP: 81.15.194.* 17.07.08, 13:40
                                                jest ktoś z rocznika wczesniejszego niż 89???
                                                • Gość: gorcew Re: farmacja:) IP: *.tvkturek.pl 17.07.08, 13:42
                                                  Tak ja
                                                  • Gość: ona85ona Re: farmacja:) IP: 81.15.194.* 17.07.08, 13:43
                                                    ja jestem 85, a Ty??
                                                  • Gość: gorcew Re: farmacja:) IP: *.tvkturek.pl 17.07.08, 13:45
                                                    88
                                                  • Gość: ona85ona Re: farmacja:) IP: 81.15.194.* 17.07.08, 13:49
                                                    ok, to ja jestem starsza:P:P:P no tak z ciekawości pytałam... Ja już
                                                    kończę jedne studia, a teraz postanowiłam, że spróbuję na farmację i
                                                    udało się:) Bardzo się cieszę... czekam jeszcze na zmianę statusu w
                                                    necie i bedę b. zadowolona:):):)
                                                  • Gość: gorcew Re: farmacja:) IP: *.tvkturek.pl 17.07.08, 14:11
                                                    No to bardzo się cieszę i gratuluję :)
                                                  • Gość: kujaweczka7 Re: farmacja:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 14:57
                                                    ja też się dostałam,ale mam cichą nadzieję,że sie uda na stome lub
                                                    lek do poznania i bede mogła w łodzi zrezygnować!:) no
                                                    wlasnie..tylko ciekawe do kiedy te dokumenty. Mam nadzieje,że do
                                                    poniedziałku można ? bo ja wcześniej nie mogę, nie ma mnie w domu.
                                                  • Gość: ona85ona Re: farmacja:) IP: 81.15.194.* 17.07.08, 15:22
                                                    na pewno bedzie można je skladać przez najblizszy tydzień :)
                                                    Przecież nie ma jeszcze w necie list i w rektoracie chyba tez nie...
                                                    muszą dać nam troszkę czasu, po pierwszej liście mieli tydzień na
                                                    deklaracje:) Pozdrawiam:) Zycze, żebys się distała do Poznania, bo
                                                    skoro tego naprawdę chcesz... :):):)
                                                  • Gość: ewa lek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 15:22

a dostalas sie na lek? ile jest?
                                            • Gość: dwukropek Re: jestem przyjęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 15:47
                                              na lek podobno 231
    • beatusg88 Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.08, 16:56
      sprzedam materilay na 1 rok farmacji :) jakby co to moge byc jutro w rektoracie :)
      • Gość: hilloooo Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.15.194.* 17.07.08, 16:58
        możesz odezwać się na moje GG?? Prześlę Ci numer na pocztę, oka??
      • Gość: stillerr Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.15.194.* 17.07.08, 17:01
        napisz, czym dysponujesz, oka??
        • beatusg88 Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.08, 17:31
          dysponuje wszystkim :) mam wszytsko co potrzebne na 1 rok. lacznie z zeszytami z pracowni :) gotowe sprawka, rysuneczki :)
          • fe21b Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.08, 17:42
            wie ktos jaki próg na stome ?
            • Gość: xyzxyz Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.grs-k0.g1.pl 17.07.08, 19:01
              Lekarski - 231; stoma - 225; wojskowy - 222
              • Gość: hilllooo Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.15.194.* 17.07.08, 19:18
                a farmacja???????
    • beatusg88 Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.08, 17:28
      moje gadu : 11420749 odezwijcie sie jak cos :)
      • Gość: kam Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 22:06
        xyzxyz skad wiesz ze takie progi są na umed?
        • Gość: xyzxyz Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.grs-k0.g1.pl 17.07.08, 22:34
          Dzisiaj można już było się dowiedzieć, ale chyba udzielali takich
          informacji tylko jak się do nich osobiście wybrało bo przez telefon
          nie byli chętni do rozmów:/ :)
          • fe21b Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.08, 23:40
            no to dostalem sie juz do szczecina, lodzi i gdanska (spadla dzis stoma do 228)
            tylko ten kraków :/ niech spadnie jeszcze trocheee
    • Gość: sdf Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 00:13
      nie wiecie jak w tamtym roku zmieniały się te progi na stomę?
      • Gość: sasa Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 20:19
        powiedzicie mi jak to jest po pierwszej liscie na umed mialem
        stastus: kandydat a teraz mam ze nie przyjety na studia to znaczy ze
        mnie juz skreslili z listy? ja juz nie nadazam za tymi listami ;)
        pozdrawiam
        • Gość: xxxx Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.grs-k0.g1.pl 18.07.08, 20:46
          Bo oni są taaacy mądrzy i chcą jak najszybciej zakończyć rekrutacje,
          ale to nie znaczy, że to już koniec. Teraz nie będzie już takich
          oficjalnych list, ale oni jakoś tam informują o tym na bieżąco jak
          sie miejsca zwalniają. Próg jeszcze spokojnie jakieś 10 pkt powinien
          spaść (myśle tu głównie o lekarskim). W zeszłym roku też tak było.
          Trzeba ich po prostu pilnować. Powodzenia:)
        • Gość: 33 Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 18.07.08, 22:35
          wlasnie ja tez sie zastanawialem jak to jest z tym statusem. Trzeba
          ich pilnowac :)

Pozdrawiam wszystkich oczekujacych na przyjecie
          • Gość: maura Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.08, 14:57
            oczekujacy tez Cie pozdrawiaja ;) ale dzwonic mowic ze jest sie
            dalej zainteresowanym czy cierpliwie czekac?
            • Gość: xxxx Re: umed Łódź sa wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.grs-k0.g1.pl 19.07.08, 15:22
              Dzwonić, a jak jest się z Łodzi i ma się trochę czasu to tam
              ich 'odwiedzać' (w tym tygodniu już niekoniecznie bo do piątku itak
              będą dopiero deklaracje ludzie z drugiej listy składali, ale od
              poniedziałku tj. 28.07 można zacząć:)) bo te miejsca będą się
              zwalniały. Jeszcze we wrześniu dzonią, że się miejsca zwolniły także
              nie przejmujcie się bo cały czas jest szansa:) Nawet jak przyślą
              pismo, że już jest się nie przyjętym to itak jak się jest niewiele
              pod kreską to można się jeszcze dostać. Pamiętam w zeszłym roku
              takie osobniki, które tam krzyżem leżały u nich do ostatniej chwili
              i tuż przed rozpoczęciem roku sie miejsca pozwalniały i się dostali:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka