Dodaj do ulubionych

Uniwersytet Rzeszowski

16.07.08, 13:38
Czy będzie II nabór na kierunek administracja na Uniwersytecie Rzeszowskim???/
Jak myślicie ile osób na 200 może zrezygnować???
Obserwuj wątek
    • Gość: ja. Re: Uniwersytet Rzeszowski IP: *.19.165.23.osk.enformatic.pl 16.07.08, 21:50
      ja sie dostalam i chyba rezygnuję także już masz jedną osobę :D
      spokojnie zrezygnuje ok 50 osob.
      • Gość: nani Re: Uniwersytet Rzeszowski IP: 194.181.134.* 16.07.08, 22:53
        A czy są jakieś listy rezerwowe??? Czy znowu będzie trzeba wysyłać dokumenty i
        wpłacać opłatę rekrutacyjną na II pobór???
        • Gość: ania Re: Uniwersytet Rzeszowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 22:59
          z tego co wiem to zeby sie ubiegac o drugi nabór trzeba osobiscie im takie
          oświadczenie donieść ze sie starasz dalej
          • Gość: nani Re: Uniwersytet Rzeszowski IP: 194.181.134.* 16.07.08, 23:04
            a gdzie można takie oświadczenie zdobyć???? czy można je już teraz składać????
            bo za dwa tygodnie wyjeżdżam; czy może złożyć je ktoś z mojej rodziny??? a czy
            można pocztą przesłać??? proszę o odpowiedź
            • Gość: ja. Re: Uniwersytet Rzeszowski IP: *.19.165.23.osk.enformatic.pl 17.07.08, 16:43
              oświadczenie powinnaś dostać przy składaniu dokumentów, ale ostatnio jak byłam
              na wydziale to leżały na stoliku przy wejściu. MUSISZ je złożyć w terminie do 7
              dni od ogłoszenia wyników; nie wiem czy może zanieść je ktoś z Twojej rodziny,
              pewnie tak...
              a tak w ogóle: nie możesz po prostu do nich zadzwonić i zapytać :/?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka