Gość: bastardo IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 18:10 ktos ma jakis dostep do pytan na mature z maty 2001??? to nie jest pytanie retoryczne.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sońka Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 18:39 ........sama szukam...... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastardo Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.01, 15:11 gdybys przypadkiem znalazla.... przed 9 maja..... jestem wdzieczny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.tnt7.phl1.da.uu.net 29.04.01, 14:27 Biedacy, powodzenia. Ten temat należy do depresji. Nie miałem tego stresu w Polsce. Maturę zdawałem w Stanach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: MATURA matematyka...pytania... IP: 217.96.133.* 02.05.01, 15:20 Tak, jest dostep do tematow maturalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slavek Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 02.05.01, 18:49 Taa? Dostęp? A jak go można uzyskać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gurnik Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 18:45 jaki ten dostęp ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 15:41 w jakim woj.? może w mazowieckim?jak masz matme to byla by bardzo wczieczna... Odpowiedz Link Zgłoś
veyra Re: MATURA matematyka...pytania... 07.05.01, 19:44 a jest dostep do pytan z mat-fizu? prosze...wyslijcie... veyra@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roquen Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 22:35 jaki dostep moize sie podielisz pisz na 604511660@eranet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
weasel Re: MATURA matematyka...pytania... 02.05.01, 19:40 Chciałem tylko powiedzieć, że na 98% będę mieć tematy: polski, historię, angielski lecz do szczęścia brakuje mi matematyki! Błagam o pomoc do 9 V do godz 7:00 PLEASE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 22:52 A po co wam pytania???? Maturka to pryszcz, tam się poprostu ściąga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastardo Re: MATURA matematyka...pytania... IP: 212.160.22.* 02.05.01, 23:16 weasel napisał(a): > Chciałem tylko powiedzieć, że na 98% będę mieć tematy: polski, historię, > angielski lecz do szczęścia brakuje mi matematyki! Błagam o pomoc do 9 V do > godz 7:00 PLEASE! niestety nie wiem czy bede mogl ci pomoc ale gdybys Ty mogl pomoc mi i udostepnic tematy z histori i polskiego.... ps. z jakiego wojewodztwa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.01, 20:53 nie za bardzo moge pomoc, bo niestety nie mam takich mozliwosci, ale jesli masz pytania z historii z mazowieckiego, to bylabym dozgonnie wdzieczna za ich udostepnienie. papatki Zielona elwira@supermedia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0laf Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 01:43 weasel napisał(a): > Chciałem tylko powiedzieć, że na 98% będę mieć tematy: polski, historię, > angielski lecz do szczęścia brakuje mi matematyki! Błagam o pomoc do 9 V do > godz 7:00 PLEASE! Prośba: jezeli mógłbys zdradzic pytania z polaka i matmy(mat-fiz) dla podkarpacia to byłbym bardzo wdzwieczny (ewentualnie moze cos 2litrowego ;)) olafbujok@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
weasel Re: MATURA matematyka...pytania... 03.05.01, 19:13 Dodam tylko, że jestem z Lublina. Pytania będą z samego źródełka z Krakowa. Możliwe, że nie będę miał wszystkiego. Jednak mam liczne grono znajomych, dzięki czemu mogę spać spokojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcidSeal Fuckin Matura IP: 217.96.129.* 04.05.01, 13:28 Mam przeciek co do matmy. Slyszalem , ze dadza jakies zadania i inne takie ;) A tak poza tym to sie uczyc, a nie lazic po Necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Fuckin Matura IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.01, 21:33 > A tak poza tym to sie uczyc, a nie lazic po Necie Hehehe - z powodu tej calej matury chyba w tym miesiacu zaoszczedze ok 100zetow na rachunkach telefonicznych ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.01, 16:02 prosze wyślij co masz na meila b_brother@2com.pl z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 19:15 chętnie skorzystam adres pika_czu@tenbit.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryś Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.katowice.ppp.tpnet.pl 05.05.01, 22:00 Hej!Szukam pytań z woj.Małopolskiego-j.polski, matma.Wiem, że jesteś w kropce z matmą, ale byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domzal Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 15:52 A z jakiego wojewodztwa 603350707 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 19:58 z jakiego woj. ???? może łódzkiego to dawaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ophiss Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 16:55 sluchaj jak bedziesz mial z polaka to przyslij na ophiss@wp.pl z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.*.*.* 04.05.01, 21:43 wszystkim wam życzę powodzenia w ściąganiu zawsze to się udaje chyba że się siedzi w 1 ławce to wtedy jest co bądź:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperat Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.01, 23:35 pytania z MATEMATYKI dla wojewodztwa slaskiego..... PLEASE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malcia Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 15:54 hej jezeli masz tematy z matematyki dla śląskiego woj. to prosze cie bardzo prześlij mi je odwidzęczę się jak będę umiała malcia@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasza Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.01, 13:29 Jak ktos ma dostep do pytan z matmy do kujawsko-pomorskiego to bede zobowiazany!!:) kasza_2@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.01, 22:38 Jeżeli ktoś ma jakieś przypuszczenia dotyczące zadań na maturze z matematyki w Dolnośląskim to niech powie !! Błagam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.nat.tsk.pl 07.05.01, 16:56 Będą ciągi, prawdopodobieństwo, funkcja wykładnicza i chyba planimetria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BASTARDO Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 22:24 Gość portalu: Jula napisał(a): > Będą ciągi, prawdopodobieństwo, funkcja wykładnicza i chyba planimetria. O JA PIERDOLE ... JA MYSLALEM ZE BEDZIE CO TRZEBA POLICZYC... NO KTO BY PRZYPUSZCZAL... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULIA Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 17:00 ej! dolny slask rozpaczliwie poszukuje pytan na matme i... prosba , przestancie w koncu gdybac tutaj tylko prosze same konkrety(!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 17:07 Prosze przeslij mi te pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 19:35 Jeśli ktoś ma pytania z dolnośląskiego to wyślijcie je na adres babol25@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.twardogora.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 18:07 Ja też się dołącze i prosze o pytania z dolnegoślaska na polski i na matme z góry bardzo dziękuje rekin@ogrodowa.int.pl Odpowiedz Link Zgłoś