Dodaj do ulubionych

MATURA matematyka...pytania...

IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 18:10
ktos ma jakis dostep do pytan na mature z maty 2001???
to nie jest pytanie retoryczne....
Obserwuj wątek
    • Gość: sońka Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 18:39
      ........sama szukam...... :)))))
      • Gość: bastardo Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.01, 15:11
        gdybys przypadkiem znalazla....
        przed 9 maja.....
        jestem wdzieczny:))
    • Gość: les Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.tnt7.phl1.da.uu.net 29.04.01, 14:27
      Biedacy, powodzenia. Ten temat należy do depresji. Nie miałem tego
      stresu w Polsce. Maturę zdawałem w Stanach.
    • Gość: Antoni Re: MATURA matematyka...pytania... IP: 217.96.133.* 02.05.01, 15:20
      Tak, jest dostep do tematow maturalnych.
      • Gość: Slavek Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 02.05.01, 18:49
        Taa? Dostęp? A jak go można uzyskać?
      • Gość: gurnik Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 18:45
        jaki ten dostęp ?
      • Gość: monia Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 15:41
        w jakim woj.? może w mazowieckim?jak masz matme to byla by bardzo wczieczna...
      • veyra Re: MATURA matematyka...pytania... 07.05.01, 19:44
        a jest dostep do pytan z mat-fizu?
        prosze...wyslijcie...
        veyra@poczta.gazeta.pl
      • Gość: roquen Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 22:35
        jaki dostep moize sie podielisz
        pisz na 604511660@eranet.pl
    • weasel Re: MATURA matematyka...pytania... 02.05.01, 19:40
      Chciałem tylko powiedzieć, że na 98% będę mieć tematy: polski, historię,
      angielski lecz do szczęścia brakuje mi matematyki! Błagam o pomoc do 9 V do
      godz 7:00 PLEASE!
      • Gość: Paweł Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 22:52
        A po co wam pytania???? Maturka to pryszcz, tam się poprostu ściąga.
      • Gość: bastardo Re: MATURA matematyka...pytania... IP: 212.160.22.* 02.05.01, 23:16
        weasel napisał(a):

> Chciałem tylko powiedzieć, że na 98% będę mieć tematy: polski, historię,
        > angielski lecz do szczęścia brakuje mi matematyki! Błagam o pomoc do 9 V do
        > godz 7:00 PLEASE!

niestety nie wiem czy bede mogl ci pomoc ale gdybys Ty mogl pomoc mi i udostepnic
        tematy z histori i polskiego....
        ps. z jakiego wojewodztwa??

• Gość: Zielona Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.01, 20:53
          nie za bardzo moge pomoc, bo niestety nie mam takich mozliwosci, ale jesli masz
          pytania z historii z mazowieckiego, to bylabym dozgonnie wdzieczna za ich
          udostepnienie.
          papatki
          Zielona
          elwira@supermedia.pl
      • Gość: 0laf Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 01:43
        weasel napisał(a):

> Chciałem tylko powiedzieć, że na 98% będę mieć tematy: polski, historię,
        > angielski lecz do szczęścia brakuje mi matematyki! Błagam o pomoc do 9 V do
        > godz 7:00 PLEASE!
        Prośba:
        jezeli mógłbys zdradzic pytania z polaka i matmy(mat-fiz) dla podkarpacia to
        byłbym bardzo wdzwieczny (ewentualnie moze cos 2litrowego ;)) olafbujok@wp.pl
      • weasel Re: MATURA matematyka...pytania... 03.05.01, 19:13
        Dodam tylko, że jestem z Lublina.
        Pytania będą z samego źródełka z Krakowa.
        Możliwe, że nie będę miał wszystkiego.
        Jednak mam liczne grono znajomych, dzięki czemu mogę spać spokojnie...
        • Gość: AcidSeal Fuckin Matura IP: 217.96.129.* 04.05.01, 13:28
          Mam przeciek co do matmy.
          Slyszalem , ze dadza jakies zadania i inne takie ;)

A tak poza tym to sie uczyc, a nie lazic po Necie
          • Gość: boss Re: Fuckin Matura IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.01, 21:33

> A tak poza tym to sie uczyc, a nie lazic po Necie

Hehehe - z powodu tej calej matury chyba w tym miesiacu zaoszczedze ok 100zetow
            na rachunkach telefonicznych ;)))
        • Gość: jaro Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.01, 16:02
          prosze wyślij co masz na meila b_brother@2com.pl z góry dziękuje
        • Gość: Kicia Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 19:15
          chętnie skorzystam
          adres pika_czu@tenbit.pl
      • Gość: Maryś Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.katowice.ppp.tpnet.pl 05.05.01, 22:00
        Hej!Szukam pytań z woj.Małopolskiego-j.polski, matma.Wiem, że jesteś w kropce z
        matmą, ale byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje!!!!
      • Gość: domzal Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 15:52
        A z jakiego wojewodztwa
        603350707
      • Gość: michał Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 19:58
        z jakiego woj. ???? może łódzkiego to dawaj
      • Gość: ophiss Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 16:55
        sluchaj jak bedziesz mial z polaka to przyslij na ophiss@wp.pl
        z gory dziekuje
    • Gość: mika Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.*.*.* 04.05.01, 21:43
      wszystkim wam życzę powodzenia w ściąganiu zawsze to
      się udaje chyba że się siedzi w 1 ławce to wtedy jest
      co bądź:)
      • Gość: desperat Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.01, 23:35
        pytania z MATEMATYKI dla wojewodztwa slaskiego.....
        PLEASE!!!!!
        • Gość: malcia Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 15:54
          hej jezeli masz tematy z matematyki dla śląskiego woj. to prosze cie bardzo
          prześlij mi je odwidzęczę się jak będę umiała
          malcia@go2.pl
    • Gość: kasza Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.01, 13:29
      Jak ktos ma dostep do pytan z matmy do kujawsko-pomorskiego to bede
      zobowiazany!!:)
      kasza_2@poczta.onet.pl
    • Gość: AGA Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.01, 22:38
      Jeżeli ktoś ma jakieś przypuszczenia dotyczące zadań
      na maturze z matematyki w Dolnośląskim to niech powie
      !! Błagam !!!
      • Gość: Jula Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.nat.tsk.pl 07.05.01, 16:56
        Będą ciągi, prawdopodobieństwo, funkcja wykładnicza i chyba planimetria.
        • Gość: BASTARDO Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 22:24
          Gość portalu: Jula napisał(a):

> Będą ciągi, prawdopodobieństwo, funkcja wykładnicza i
          chyba planimetria.

O JA PIERDOLE ...
          JA MYSLALEM ZE BEDZIE CO TRZEBA POLICZYC...
          NO KTO BY PRZYPUSZCZAL...

• Gość: JULIA Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 17:00
        ej! dolny slask rozpaczliwie poszukuje pytan na matme i... prosba , przestancie
        w koncu gdybac tutaj tylko prosze same konkrety(!!!)
    • Gość: jojo Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 17:07
      Prosze przeslij mi te pytania
      • Gość: Rafi Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 19:35
        Jeśli ktoś ma pytania z dolnośląskiego to wyślijcie je na adres
        babol25@poczta.onet.pl
      • Gość: rekin Re: MATURA matematyka...pytania... IP: *.twardogora.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 18:07
        Ja też się dołącze i prosze o pytania z dolnegoślaska na polski i na matme
        z góry bardzo dziękuje
        rekin@ogrodowa.int.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka