basiaplewik kupię dezodorant w sztyfcie męski ETERNITY 20.06.04, 19:29 j.w. basia@plewik.com lub gg:4366057 Odpowiedz Link
renia30 Angel Innocent 60 ml 21.06.04, 20:21 Zrobiłam remanent w mojej kolekcji i postanowiłam sprzedać Angel Innocent ze 100 ml jest 60 ml. Jest to szklana butelka z korkiem. Odpowiedz Link
renia30 Re: Angel Innocent 60 ml 21.06.04, 20:22 i jeszcze dla pewności podaję maila niegazetowego reniach@poczta.onet.pl ....... pozdrawiam R Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Angel Innocent 60 ml 21.06.04, 21:02 Reniu, jestem zainteresowana, wysyłam Ci maila :)))) Odpowiedz Link
charade Carolina EDT 25.06.04, 11:45 Sprzedam wodę toaletową Carolina, Caroliny Herrery. Jest niowiutka, w pudełku, psiknięta kilka razy. Jest to zapach słodki, kuchenny (vide: oryginalna Sonia Rykiel), bardzo trwały. Niektórzy twierdzą, że podobny do Coco Mademoiselle, chociaż ja się nie zgadzam. Sprzedaję, bo poszalałam ostatnio z perfumami i muszę się jakoś odkuć. Cena do negocjacji. W przypadku zainteresowania proszę o maila na: charade@gazeta.pl Odpowiedz Link
ziereal l`eau chip and chic moschino 50ml- 25.06.04, 12:11 zamienie na cos innego, albo sprzedam. tester, uzyty pare razy w celu sprawdzenia zapachu, ktory nie jest moj niestety: (. kontakt na maila jutrzenka81@go2.pl albo nr 607 267 871 (monitor mam w naprawie, stad nie mam dostepu do maila na biezaco) Odpowiedz Link
charade Re: l`eau chip and chic moschino 50ml- 25.06.04, 12:28 Wysłałam Ci maila, Ziereal :) Odpowiedz Link
charade Gucci ENVY - znudziło się komuś ? 01.07.04, 19:20 Chodzi mi raczej o wymianę, albo o małą pojemność, BO NIE MAM ZA DUŻO KASY :( Odpowiedz Link
ziereal Re: Gucci ENVY - znudziło się komuś ? 01.07.04, 23:01 widzialm na allegro probki..ale- babka ktora to ma, bierze 9zł za przesylke, wiec to nonsens. odpisala mi, ze liczy za benzyne- (dolicza do paczki:P) pzd Odpowiedz Link
malaga1234 Re: straganik/wymiana 03.07.04, 20:08 Odkupię niepełne opakowania perfum raczej zapach ciężki, orientalny, nie kwiatowy,bo z kasą u mnie kiepsko.Do 70 zł.Jeśli Wam nie odpowiadają, to może mnie będzie sie podobać.Z powodu braku kasy nie jestem wybredna.Pozdrawiam Odpowiedz Link
charade do Malagi 04.07.04, 09:27 Wysłałam Ci maila, a nawet dwa na Twój gazetowy adres :) Odpowiedz Link
ewapaw5 Re: straganik/wymiana 02.08.04, 18:13 malaga1234 napisała: > Odkupię niepełne opakowania perfum raczej zapach ciężki, orientalny, nie > kwiatowy,bo z kasą u mnie kiepsko.Do 70 zł.Jeśli Wam nie odpowiadają, to może > mnie będzie sie podobać.Z powodu braku kasy nie jestem wybredna.Pozdrawiam Moze Diesel MARBERTA by CI pasowal sa nowe cale 75 ml 80zl Odpowiedz Link
lisette Chetnie odsprzedam... 04.07.04, 11:37 Niebawem wyprowadzka, wiec robie remanencik w domowej "perfumerii". Chetnie odstapie nastepujace zapachy (wszystkie oryginalne, bo mieszkam w Holandii i tu sie nie oplaca kupowac podrob, zreszta nawet nie wiem czy sa, bo perfumy stosunkowo tanie, a jeszcze mam duze znizki w perfumeriach): - zlote Emporio Armani -she- za pol ceny, bo troche zuzylam. - Diorissimo Diora, 30 ml, zuzyte w 1/4, za pol ceny nowej butelki o tej pojemnosci. - L'Occitane - Cinnelle-Orange (cynamon z pomaranczem), woda toaletowa 50ml, dwa razy psikniete, prawie cala butelka, za 3/4 ceny nowej butelki. Odpowiedz Link
lisette Re: Chetnie odsprzedam... 04.07.04, 11:39 Bede teraz miesiac w Polsce, wiec moge przeslac poczta wg taryfy polskiej. Odpowiedz Link
toula Re: straganik/wymiana 25.07.04, 15:55 Czesc !!! wiem ze mineło pare dobrych miesiecy od Twojej oferty ale czy nie masz przypadkiem jeszcze Safari ??? Byłabym zainteresowana. Odpowiedz Link
toula Re: straganik/wymiana 25.07.04, 16:24 toula napisała: > Czesc !!! wiem ze mineło pare dobrych miesiecy od Twojej oferty ale czy nie > masz przypadkiem jeszcze Safari ??? Byłabym zainteresowana. Zapomniałam dodac ze to było do elve i madllen :-)))) Odpowiedz Link
toula Poszukuję SAFARI Ralpha Laurena 29.07.04, 22:59 Czy ktoś ma w nadmiarze do sprzedania SAFARI ?????? Wezme każda ilość. Szukam od dawna, Odpowiedz Link
sinead44 Re: straganik/wymiana 18.08.04, 15:41 ja mam do sprzedania perfumki które wygralalm i niestety to nie za bardzo moja linia zapachowa. Paca Rabanne pour Elle 50 ml - woda perfumowana, zapach bardzo trwaly, intensywny. Cecha charakterystyczna opakowania - białe szkło ze srebrną obrączką pośrodku. Cena do negocjacji - na pewno sprzedam duzo taniej niz normalnie w perfumerii. Zaintersowanych proszę o kontakt mailowy sinead44@wp.pl lub gg 2247597 Pozdrawiam wszystkich zapoachomaniaków :) Odpowiedz Link
rob10 Re: straganik/wymiana 22.08.04, 17:14 100 ml woda toaletowa męska Dermika dwa razy psiknięta zamienię na zapach męski lub damski Warszawa. Odpowiedz Link
saturnzreturn Re: straganik/wymiana 22.08.04, 18:48 Witam wszystkich. Jestem nowy na forum i zgłaszam chęc pozbycia sie przezemnie orginalnych perfum Clinique Happy For MEN 100ml. Uzyte kilka razy. Prawię cała butelka pełna. Wymienię się chętnie za jakieś inne perfumki lub odsprzedam. Zapach poprostu nie trafił w moje gusta ale większości moich niestety niekasiatych kumpli sie podoba :) Odpowiedz Link
rob10 Re: straganik/wymiana 23.08.04, 23:11 co powiesz na moją ofertę, patrz post wyżej. Odpowiedz Link