czosnek75 18.01.11, 09:49 Witam. Potrzebuje dobrego laryngologa.Moze być prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sandra Re: Laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 09:56 dr Jach, ul Krasickiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Laryngolog IP: *.szczecin.mm.pl 18.01.11, 11:00 dr Andrzejewski Medicus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stena Tylko nie Jach ;-(((( IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.11, 20:36 najlepsza moim zdaniem dr Piórkowska, przyjmuje prywatnie na Hoene Wronskiego. Jach to grande katastrofa. Maj także...niech się w końcu nauczą podejścia do pacjenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Laryngolog IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.11, 20:50 Jeśli nazywasz się czosnek, mogę ci polecić takiego laryngologa, jak ten, który badał mojego znajomego w czasach przedszkolnych (lata 70.) - zdiagnozowawszy u chłopczyka przeziębienie zaproponował rodzicom w celu podniesienia stanu zdrowia potomka na przyszłość ...obrzezanie. Nie muszę dodawać, kim był z pochodzenia tamten lekarz... Ojciec wyrwał z chorym dzieciakiem z gabinetu, aż się kurzyło... Odpowiedz Link Zgłoś
czosnek75 Re: Laryngolog 18.01.11, 22:22 Gość portalu: X napisał(a): > Jeśli nazywasz się czosnek, mogę ci polecić takiego laryngologa, jak ten, który > badał mojego znajomego w czasach przedszkolnych (lata 70.) - zdiagnozowawszy u > chłopczyka przeziębienie zaproponował rodzicom w celu podniesienia stanu zdrow > ia potomka na przyszłość ...obrzezanie. Nie muszę dodawać, kim był z pochodzeni > a tamten lekarz... Ojciec wyrwał z chorym dzieciakiem z gabinetu, aż się kurzył > o O co tobie chodzi, bo nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Laryngolog IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.11, 22:28 Nie wiesz, na kogo mówi się "czosnek"? I kto z kolei najchętniej przybiera takie nicki w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
czosnek75 Re: Laryngolog 18.01.11, 22:56 Nie kolego,nie wiem jestem tu pierwszy raz.Generalnie jak nie masz nic do powiedzienia w tym temacie to zegnam,idz sobie popisac o niczym gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Laryngolog IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.11, 23:01 Więc nie wiesz, kto i dlaczego przybiera nicki Goldberg, Lewin, reb.kahane, aaronszechter itd.? Odpowiedz Link Zgłoś