Dodaj do ulubionych

Laryngolog

18.01.11, 09:49
Witam.
Potrzebuje dobrego laryngologa.Moze być prywatnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: sandra Re: Laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 09:56
      dr Jach, ul Krasickiego
      • Gość: marek Re: Laryngolog IP: *.szczecin.mm.pl 18.01.11, 11:00
        dr Andrzejewski Medicus
      • Gość: pacjent Re: Laryngolog IP: 80.50.132.* 18.01.11, 16:00
        Dobry ale drogi
    • Gość: Stena Tylko nie Jach ;-(((( IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.11, 20:36
      najlepsza moim zdaniem dr Piórkowska, przyjmuje prywatnie na Hoene Wronskiego. Jach to grande katastrofa. Maj także...niech się w końcu nauczą podejścia do pacjenta
    • Gość: X Re: Laryngolog IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.11, 20:50
      Jeśli nazywasz się czosnek, mogę ci polecić takiego laryngologa, jak ten, który badał mojego znajomego w czasach przedszkolnych (lata 70.) - zdiagnozowawszy u chłopczyka przeziębienie zaproponował rodzicom w celu podniesienia stanu zdrowia potomka na przyszłość ...obrzezanie. Nie muszę dodawać, kim był z pochodzenia tamten lekarz... Ojciec wyrwał z chorym dzieciakiem z gabinetu, aż się kurzyło...
      • czosnek75 Re: Laryngolog 18.01.11, 22:22
        Gość portalu: X napisał(a):

> Jeśli nazywasz się czosnek, mogę ci polecić takiego laryngologa, jak ten, który
        > badał mojego znajomego w czasach przedszkolnych (lata 70.) - zdiagnozowawszy u
        > chłopczyka przeziębienie zaproponował rodzicom w celu podniesienia stanu zdrow
        > ia potomka na przyszłość ...obrzezanie. Nie muszę dodawać, kim był z pochodzeni
        > a tamten lekarz... Ojciec wyrwał z chorym dzieciakiem z gabinetu, aż się kurzył
        > o
        O co tobie chodzi, bo nie rozumiem?

• Gość: X Re: Laryngolog IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.11, 22:28
          Nie wiesz, na kogo mówi się "czosnek"? I kto z kolei najchętniej przybiera takie nicki w necie?
          • czosnek75 Re: Laryngolog 18.01.11, 22:56
            Nie kolego,nie wiem jestem tu pierwszy raz.Generalnie jak nie masz nic do powiedzienia w tym temacie to zegnam,idz sobie popisac o niczym gdzie indziej.
            • Gość: X Re: Laryngolog IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.11, 23:01
              Więc nie wiesz, kto i dlaczego przybiera nicki Goldberg, Lewin, reb.kahane, aaronszechter itd.?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka