furka_dusz Chanel No.5 Elixir Sensuel.. 04.12.10, 08:04 na balsamie 1000 Patou. Ukojenie szyprowe. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę... 05.12.10, 21:55 Nu edt. Akcji "wykańczanie" ciąg dalszy. W tym tygodniu wysączylam ostatnie psiki Shalimara (dokupię na pewno, ale mam przynajmniej świadomosc, że sie nie zepsuje albo co). Pewnie się jeszcze tej zimy pożegnam ze Scentem Intense. Takie mam przynajmniej plany:-) Latem tez udalo mi się wykończyć kilka flaszek i calkiem dobrze się z tym poczulam, chociaz pewnie z czasem zatęsknię za tamtymi zapachami:-) Odpowiedz Link
jop YR Neonatura 07.12.10, 12:55 Heh, też mam fazę na wykańczanie. Typuję flaszkę, której używam, aż się nie skończy - czasem robię skoki w bok, ale ta flaszka jest default. Na razie poszły raczej drobiazgi do 30 ml, Wild Fig & Cassis, Spicy Trio L'Artisana, Stella in Two Peony, Gaiac, DK Gold, Burberry Brit Red. Teraz mam Neonturę YR i mam zamiar twardo zużyć tej zimy. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: YR Neonatura 12.12.10, 09:53 Mnie sie latem udalo pożegnac z Le Feu Light (męczylam je trochę), Pure Jil Sander (to mam nadzieję kiedys dokupic) i wiekowym O-Zone S. Tacchini. Jesienią poszlo Tam Dao (ale to już dokupilam, więc w niektorych przypadkach wykanczanie to raczej podyktowana rozsądkiem wymiana starszych flakonow na nowe), ostatnio Shalimar (tez pewnie dokupię), no i tej zimy mam zamiar wykonczyc Nu i Scenta. Raczej ich juz nie będę szukać ponownie. Scenty mnie cos nie lubią, sliczne są, ale nosic moge tylko Intense a i to - na innych chyba jest ladniejszy:-) Odpowiedz Link