Dodaj do ulubionych

Panie, Panowie

12.04.04, 19:38
Jakie perfumy lubie na Was Wasi partnerzy? :)
Obserwuj wątek
    • luloo1 Re: Panie, Panowie 13.04.04, 08:16
      Le Feu light, Allure Chanel, Extravagance, L'Occitane Neroli Rose, ale bardziej
      chyba Lavender Harvest (jest przyjemnie odświeżający, delikatny), Clarins Eau
      Dynamisante i Lancome Aroma fit, podoba mu się, ale bez szczególnego entuzjazmu
      Hermes Eau de merveilles, ale na wieczór.
      • madllen Re: Luloo... 13.04.04, 08:28
        ...opisz tę nowość Hermesa, bardzo proszę:)
        • luloo1 Re: Luloo... 13.04.04, 08:50
          madllen napisała:

> ...opisz tę nowość Hermesa, bardzo proszę:)

madllen zapach na począku jest soczysty, cytrusowy, gorzkawy trochę (zapewne
          przez orange bitter), wibrujący kolońskawo, już z cięższą, ale czystą nutą
          (ambra?).Ta kolońska nuta nie do końca mi pasuje. Potem ostrość cytrusów
          milknie, ale pojawia się z kolei charakterystyczny, ostry różowy pieprz,
          podkęcający całą kompozycję. W głębi jest znów akord czystości, chyba zasługa
          ambry. Nuty bazy są zdecydowanie drzewne. W zapachu nie czuć kwiatów.Jest
          ciekawy, ale zdecydowanie nie dla mas, a raczej klientów selektywnych.
          • madllen Re: Luloo... 13.04.04, 10:14
            Dziękuję pięknie:) Straszniem ciekawa tej wody-tak pięknie prezentuje się na
            stronie Hermesa- chociaż preferuję kwiatowe kompozycje i ta zapewne nie
            spodobałaby się tak bardzo, że chciałabym/musiałabym kupić.

Pozdrawiam słonecznie:)
            • charade mój 13.04.04, 12:32
              L'or de Torrente, Burberry London, Emporio Armani (chociaż nie mam i nie
              zamierzam mieć)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka