lisette 07.05.04, 13:18 jezeli o mnie chodzi to niedawno odkrylam wody toaletowe japonskiej firmy Annayake. Jak dla mnie objawienie. Ogrody japonskie wiosna i jesienia. Przepiekne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graza4 Re: Wasze najnowsze odkrycie 07.05.04, 13:27 Wiosenne Annayake tez mi sie bardzo podobaja bo sa takie...wiosenne. Natomiast te jesienne do zludzenia przypominaja mi Organze Indecence, ktorej sie z radoscia ostatnio pozbylam... Odpowiedz Link
ashanti5 Re: Wasze najnowsze odkrycie 07.05.04, 13:31 Pirwsze słyszę o tych zapach. czy są dostepne w Sephorach? A ta Organza jest całkiem ok. Odpowiedz Link
renia30 Enjoy - Patou 07.05.04, 14:44 Enjoy - Patou - Jesienią nie zwróciłam na nie uwagi, teraz nie mogę przestać o nich myśleć. Zapach jest jakby przestrzenny, wyrażny i świeży. Martwi mnie tylko ta paczula w składzie, jest wyczuwalna dopiero pod koniec dnia ale trzyma sie mocno przez dwa kolejne dni (na mankiecie bluzki). Mam obawy czy nie odpuścić z tego powodu dalszych testów. Ale będę wytrwale testować (przynajmniej dzisiaj po pracy mam pretekst aby po raz kolejny w tym tygodniu odwiedzic łódzkiego Douglasa :o). Miłego łikendu wszystkim r Odpowiedz Link
elve Re: Wasze najnowsze odkrycie 07.05.04, 15:03 zgadza się, są fantastyczne (choć ja wąchałam tylko oryginał i tsukumi - czyli jesień - ta pachnie mocno kadzidłem czyli coś w typie Feminite du bois czy black cashmere...) dostępne są tylko w sieci Olimpia - przynajmniej tak jest w Gdańsku. Odpowiedz Link
charade Re: Wasze najnowsze odkrycie 10.05.04, 09:41 Odkryłam, że niejaki Angel Thierry'ego Muglera bardzo ładnie na mnie leży i prawdopodobnie będę chciała, żeby był moim zapachem na zimowy czas. Odpowiedz Link
luloo1 Re: Wasze najnowsze odkrycie 10.05.04, 10:23 charade napisała: > Odkryłam, że niejaki Angel Thierry'ego Muglera bardzo ładnie na mnie leży i > prawdopodobnie będę chciała, żeby był moim zapachem na zimowy czas. Naprawdę....??????? Odpowiedz Link
charade Re: Wasze najnowsze odkrycie 10.05.04, 10:38 A skąd to zdziwienie ? W moim przypadku byłoby bardziej zastanawiające, gdybym nagle uznała, że Coco Mademoiselle na mnie dobrze leży. Odpowiedz Link
luloo1 Re: Wasze najnowsze odkrycie 10.05.04, 12:49 charade napisała: > A skąd to zdziwienie ? W moim przypadku byłoby bardziej zastanawiające, gdybym > nagle uznała, że Coco Mademoiselle na mnie dobrze leży. Jestem zaskoczona, bo wydawało mi się, że wybierasz zapachy nie tak bardzo popularne, masowe. Odpowiedz Link
charade Re: Wasze najnowsze odkrycie 10.05.04, 13:19 Aha, o to chodzi. Nie jest tak do końca, mam też Diora Addicta, który też ponoć jest popularny, chociaż ja go zbyt często nie czułam. Angel na pewno jest popularny, ale też nie czuję go w takich ilościach, żeby mnie to odstręczyło. Gdyby to była Coco Mdlle, to co innego ;) Odpowiedz Link
damona Re: Wasze najnowsze odkrycie 10.05.04, 11:04 charade napisała: > Odkryłam, że niejaki Angel Thierry'ego Muglera bardzo ładnie na mnie leży i > prawdopodobnie będę chciała, żeby był moim zapachem na zimowy czas. To ja wlasnie odkrylam Angel Innocent;-) Po testowaniu Angela (niestety, wyjatkowo nie moj zapach) zapachy TM omijalam z daleka. To byl blad, bo AI mam nadzieje na zime bedzie cudny:) Odpowiedz Link
elve zadziwiające 10.05.04, 22:02 Po wielu latach zdaje się, że zauroczyło mnie Envy - nasza niedawna praca domowa. Strasznie na nie delikatny, ale jaki żywy! :) Odpowiedz Link