olcia71
20.07.11, 23:26
Znowu mnie naszło........ ;o)Co jakiś czas dostaje fioła na punkcie tego zapachu, ale zawsze trafie w jakąś czarną dziurę, że posucha jakaś, niczego nie można uświadczyć. Chciałabym oczywiście jakiejs wersji najbardziej odpowiadającej tej, która była dostępna u nas w latach 90-tych w wersji olejku roll-on. Na eBay'u znalazłam kilka mozliwości:
1. Exclamation Wild Musk - i ten chyba dokładnie taki jak ten właśnie dostępny ok 20 lat temu ( w polskich drogeriach i na Allegro dostępne tylko dezodoranty)
2 Coty Wild Musk Cologne Spray- pochodzenie Stany Zjednoczone- i tu z tej serii różne opcje- olejki, skoncentrowane wody kolońskie itpcgi.ebay.pl/WILD-MUSK-44ML-COLOGNE-SPRAY-NEW-IN-BOX-/250446341251?pt=UK_Health_Beauty_Fragrances_Women_s_Fragrances_PP&hash=item3a4fc3e483
3.Woda kolońska Wild Musk inne opakowanie...cgi.ebay.pl/Coty-Wild-Musk-for-Women-1-5-oz-Cologne-Spray-NIRB-/230587735015?pt=fragrance&hash=item35b0199be7
4 O, jeszcze taka perełka ;o) cgi.ebay.pl/Coty-WILD-MUSK-1-5oz-Cologne-Dusting-Powder-/110715559128?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19c7295cd8
Czy ktoś sie orientuje, która z tych wód najbardziej odpowiada temu zapachowi, który byl u nas dostępny w postaci olejku, ale też która z nich ma szanse byc świeża? Wiem, ze Exclamation Wild Musk na pewno, ale dość drogo wychodzi. Kupiłam dezodorant i jest jak w mordę ;o) EWM jest dostępny np w Anglii, tylko też nie wiem od kiedy nie jest produkowany, a nie chcę kupować zapachu zleżałego, nadgryzionego zepsutym zębem czasu :p Najwięcej chyba ofert wody kolońskiej, ale czy to jest TO?
Mam w domu kupioną juz daaawno temu wodę toaletową WM we flakonie w kształcie czarnego jajka, ale ten zapach znacznie się różni od dezodorantu Exclamation WM. Nie wiem czy na skutek mijającego czasu, czy od samego początku tylko przypominał "pierwowzór" Pomoże ktoś? Ma ktos wode kolońską WM? A moze ktos się chce pozbyć Exclamation WM? A moze ktos wie gdzie mozna jeszcze kupić? Wszelkie informacje mile widziane. :o)