izabela_bf Micallef i Lalique 26.08.11, 10:25 Mam do sprzedania dwie miniaturki Micallefa: Mon parfum i Hiver - obydwie po 10 ml. Wykonane cudnie, do tego dorzucę elegancką sakiewkę (oryginał Micallefa) - po 55 zł I jeszcze dekant Lalique - Ametyst - 10 ml - 25 zł Kupiłam, ale mnie zapachy nie leżą - kto chętny? info na priv: izabela_bf@tlen.pl Odpowiedz Link
izabela_bf Re: Micallef i Lalique 26.08.11, 10:36 izabela_bf napisała: > Mam do sprzedania dwie miniaturki Micallefa: Mon parfum i Hiver - obydwie po 10 > ml. > Wykonane cudnie, do tego dorzucę elegancką sakiewkę (oryginał Micallefa) - po 5 > 5 zł > I jeszcze dekant Lalique - Ametyst - 10 ml - 25 zł > Kupiłam, ale mnie zapachy nie leżą - kto chętny? info na priv: izabela_bf@tlen. > pl Micallefy nieaktualne Odpowiedz Link
agmusz Safari RL, Eaudemoiselle,Marron de Noel 26.08.11, 10:53 Sprzedam: Safari Ralph Lauren edp ok. 50/75. Jest to produkt z korkiem. Część korka odkleiła sie od reszty, ale nie przeszkadza to w użytkowaniu.Cena 100 zł. Eaudemoiselle Givenchy edt tester z korkiem- ok. 30/100. Cena 70 zł. Marron de Noel YR- ok. 80/100. Cena 45 zł. Ceny bez kosztów przesyłki. Formę przesyłki wybiera kupujący. Zapraszam. Odpowiedz Link