forevermore79 16.11.11, 21:42 Nowa edycja watku sluzacego do bezplatnej wymiany probek, prosb o mozliwosc przetestowania jakiegos zapachu, czy tez ofert oddania niechcianych fiolek niedoplatnie w dobre rece. Zapraszam i udanych wrazen testowych! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rocambolesca Re: Usilnie poszukuję 94- wątek próbkowy 17.11.11, 20:54 Szukam do przetestowania zapachów Annick Goutal najlepiej w próbkach. Chciałabym się zapoznać z zapachami tej marki, bo na razie kuszą mnie tylko flakony, a samych zapachów w swojej okolicy nie mogę przetestować. Kontakt na @ gazetowego. Odpowiedz Link
renia.renia Re: Usilnie poszukuję 94- wątek próbkowy 21.01.12, 12:29 Szukam próbki Fifi Chachnil edt/edp. kontakt renatka.renatka () op.pl Forum o Perfumach Odpowiedz Link
astronomiczna.ania L'Artisan 22.11.11, 21:58 firmowe próbki L'Artisan Dzongkha, Passage d'Enfer oraz Coeur de vetiver sacre wymienię na tej samej firmy Poivre Piquant (firmowe próbki lub mała odlewka z oryginalnego flakonika) Odpowiedz Link
em-jani Lovestruck Very Wang 24.11.11, 19:58 poszukuję kropelki zapachu, lub podpowiedzi, gdzie w Warszawie można go spotkać:) Odpowiedz Link
izolden Marc Jacobs BISCOTTI 06.12.11, 18:11 poszukuję odrobinę, celem poznania zapachu, odwdzięczę się czym chata bogata. Kontakt augizu@op.pl Odpowiedz Link
fivka485 Re: Usilnie poszukuję 94- wątek próbkowy 11.01.12, 21:04 Chene Serge Lutens jesli jest tu ktos szczesliwym posiadaczem Poivre 23 Le Labo niech się podzieli:) odkupię lub sie powymieniam Odpowiedz Link
kiteku72 Wymienię próbki 23.01.12, 08:53 Poszukuję do testów La Prairie - Gold Tom Ford - Tobacco Vanille Lutens - Szpilkówna La Prairie - Midnight Rain V&R - Flowerbomb Extract VC&A - Birmane EDP Posiadam w ilości próbkowej (chyba, że jest zaznaczone inaczej) VC&A - Birmane EDT Mugler - Aniołek Likierowy Mugler - Alien Likierowy Mugler - Aniołek EDP, La Rose, Aniołek letni 2011 Mugler - Innocent (może być odlewka) YSL - Opium EDT, stare (może być odlewka) i Orchidee de Chine (może być odlewka) Cartier - Le Baiser du Dragon EDP (może być odlewka) Givenchy - Amarige Guerlain - Shalimar EDT, EDP (może być odlewka) i Ode La Vanille Chanel nr 5 Chanel nr 5 Eau Premiere Prada - Candy Hermes - Ogródek Nilowy, Ogródek Śródziemnomorski Patchouli -Reminiscence Chopard - Wish Rochas - Soleil De Rochas La Prairie - Silver Rain Chanel - Coromandel Dior - Dolce Vita stara Chanel - czarna Coco (może być odlewka) Guerlain - Insolence EDT (może być odlewka) Kenzo - Słonik (może być odlewka) F.M. - Musc Ravageur (może być odlewka) Etro - Messe de Minuit Givenchy - OI stara Lutens - Feminite de Bois Elie Saab - Le Parfum (może być odlewka) Ginestet - Le Boise (mogę oddać 5 ml) Mugler - Alien ambrowy (może być odlewka) Flowerbomb La Vie Un Rose Flowerbomb EDP kontakt mambka@gmail.com Odpowiedz Link
izolden Violet Blonde Toma Forda 16.02.12, 14:17 odrobinkę poszukuję, celem poznania zapachu. Mam dużo na wymianę. Proszę pisać na augizu@op.pl Odpowiedz Link
odarpi7 duużo próbek na wymianę 24.02.12, 18:12 Próbki do wymiany:Etro Shaal-Nur,Etra-fabryczne Narciso Rodriguez for her Musc Collection edp-fabr. Mitsouko edt 2ml w odlewce Bottega Veneta-fabr. robione:A.Tauer:Zeta,Auburn,Kenzo Tigre,Black Afgano,O.Durbano Black Turmalin,Ta'if Ormonde,Fendi by Fendi,Parfum Sacre,cuir de Lancome,Diorissimo Dior,Padparadsha Satelite kontakt:odarpi7@gazeta.pl Odpowiedz Link
okri2 Givenchy Oblique ffwd 24.02.12, 21:21 Poszukuję tych perfum, choćby parę ml. Czy była edycja Givenchy Oblique Play z niebieską końcówką buteleczki? (zapasu) Może ktoś z was podpowiedział by mi jakie perfumy mają podobny zapach do tytułowych? Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link
aammsstt Może komuś zalega larendogra Polleny Urody? 01.03.12, 10:21 chętnie odkupię proszę o maila na gazetowego :) Odpowiedz Link
2-pinakolada SZUKAM TEA ROSE WORKSHOP 14.03.12, 15:54 żeby poznać ten ponoć cudowny zapach :-) pinakolada@op.pl Odpowiedz Link
izolden zamienie próbki 19.03.12, 10:52 ZADIG & VOLTAIRE TOME 1 FOR HER LA PURETE EdP, 1,2ml z kartonikiem, nowa; Bottega Veneta EdP 1,2ml z kartonikiem, nowa + druga używana bez kartonika ok.0,8 ml, zamienię na coś innego świeżego:-) Proszę pisać na augizu@op.pl Odpowiedz Link
mama.ady szukam choć kropli TOMMY BAHAMA for men (z palmą) 20.03.12, 10:50 mam dużo niszowych zapachów na wymianę Odpowiedz Link
2-pinakolada Guerlain L'instant 28.03.12, 14:31 chętnie kupię L'instant guerlain kontakt na pinakolada@op.pl Odpowiedz Link
n.cockney Edycji limitowanych Aliena i L'instant ! 28.03.12, 16:35 W ramach mojego romansu z Alienem chciałabym chociaż wypróbować parę kropel limitek i dokonać dobrego wyboru przy kupnie w ciemno ;) No i L'instant... Odwdzięczę się :) n.cockney@gazeta.pl Odpowiedz Link
nanah Les Exclusifs de Chanel (Sycomore, Coromandel...) 29.03.12, 12:57 Ostatnio obsesyjnie marzy mi się poznać Les Exclusifs, szczególnie Sycomore (czyżby mógł stać się ukochanym wetiwerem), Coromandel, 31 Rue Cambon i Cuir de Russie. Odwdzięczę się, czym będę mogła. Odpowiedz Link
fivka485 Re: Usilnie poszukuję 94- wątek próbkowy 11.04.12, 19:16 Shams Memo, La Fumee MH Odpowiedz Link
izolden Kropelki Diptyque Eau Rose 12.04.12, 08:46 celem poznania zapachu, mam dużo na wymianę. Proszę pisać na augizu@op.pl Odpowiedz Link
2-pinakolada szukam Stella Nude 18.04.12, 17:30 wystarczy kropelka do testów. kontakt na pinakolada@op.pl Odpowiedz Link
freddoo Bond no. 9 Brooklyn 23.04.12, 19:32 Poszukuję próbki lub odlewki tego zapachu, ewentualnie resztki (do 15 ml) flakonu. kontak: filbog@o2.pl Odpowiedz Link
michau2312 Eau d'Ikar Sisley odlewkę kupię/wymienię się 03.05.12, 21:55 Eau d'Ikar Sisley odlewkę kupię/wymienię się michau2312(at)gmail.com Odpowiedz Link
elve Re: Usilnie poszukuję 94- wątek próbkowy 16.05.12, 11:57 kropli Calandre Paco Rabanne. chętnie się odwdzięczę :) Odpowiedz Link
szczekuszka Re: Usilnie poszukuję 94- wątek próbkowy 17.05.12, 17:48 Parfumerie Generale Un Crime Exotique probeczke plisssss Odpowiedz Link
szczekuszka Re: Usilnie poszukuję 94- wątek próbkowy 17.05.12, 18:03 szczekuszka napisała: > Parfumerie Generale Un Crime Exotique probeczke plisssss > > Oczywiscie w zamian sporo probek z niszy. Odpowiedz Link
2-pinakolada Bijan Nude i/lub Black 17.05.12, 21:22 Szukam nawet kropelki, by poznać te zapachy. pinakolada@op.pl Odpowiedz Link
el.roy Vetiver Dance Andy Tauer 23.05.12, 22:50 Poszukuję... Jeśli ktoś może pomóc proszę o kontakt na @ gazetowego. Odpowiedz Link
el.roy Spicebomb V&R 24.05.12, 20:20 ... i jeszcze Viktor & Rolf Spicebomb jesli ktoś mógłby się podzielić... Odpowiedz Link
lucyna2310 poszukuję: EAU DE LALIQUE i STILL J.LO 24.05.12, 15:51 ma ktoś małą próbkę. Mam wiele na wymianę. Kontakt na judymek@wp.pl Odpowiedz Link