Dodaj do ulubionych

News- Bvlgari: Omnia Coral

17.01.12, 11:57
Kolejna wariacja na temat Omni juz wkrotce.
Wiecej na:
www.nstperfume.com/2012/01/16/bvlgari-omnia-coral-new-perfume/
www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Omnia-Coral-14297.html
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: News- Bvlgari: Omnia Coral 02.03.12, 11:02
      Wiecej plus reklama prasowa:
      www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/2012/02/bulgari_omnia_coral_2012_new_f.html#more
    • forevermore79 Rec. Octaviana 30.05.12, 09:12
      1000fragrances.blogspot.com/2012/05/omnia-coral-bulgari-new-perfume-review.html
      • astronomiczna.ania Re: Rec. Octaviana 30.05.12, 14:46
        Octavian chyba nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać :)
        klikając w link spodziewałam się miażdżącej krytyki, a tu - proszę bardzo - Pan Octavian informuje wprawdzie, że olfaktorycznego szoku nie przeżył, niemniej jednak całość recenzji utrzymana jest w tonie wyrażającym łaskawą aprobatę
        hmm ... koralową Omnię poznałam przed paroma dniami (jest już dostępna w perfumeriach sieci Sephora) i niestety nie znalazłam w niej niczego, co przypadłoby mi do gustu :(
        w moim odczuciu jest to kolejne radośnie oranżadowe pachnidło "na lato", zamknięte w "omniowym" flakoniku, przybranym w adekwatną do zawartości optymistyczną czerwień
        w porównaniu z poprzednimi "Omniami" ta koralowa jest pozbawiona charakteru
        mając ku temu sposobność ja osobiście nie zawahałbym się powiedzieć "Wstyd, Panie Morillas" ;)
        • forevermore79 Re: Rec. Octaviana 30.05.12, 14:50
          Tak, recenzje Octaviana ida nieraz w kompletnie nieprzewidywalne kierunki! :-) Nowa Omnie znam od miesiaca, ale rowniez nie powiem, aby zmienila moja zapachowa percepcje. Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka