arc-en-ciel
28.02.12, 22:52
kochani, musze sie podzielic swoimi doswiadczeniami, ostatnio sprzedalam sporo, bo mialam potrzebe pozbycia sie czesci, tak mam co jakis czas, oczywiscie nie obylo sie bez kupowania :)) wiekszosc transakcji byla jak zwykle bardzo udana, nigdy nie mialam przykrych doswiadczen, az tu dzisiaj dostaje maila od osoby, ktorej nie znam ze straganiku, a ktorej sprzedalam euphorie, list wyslalam 20.02, a dzis osoba zglasza, ze perfum nie ma 18, tylko 15 ml, ja ocenilam ilosc wg mojego doswiadczenia, ksztaltu butelki itd, poza tym plyn jest zszarzaly, a flakonik daleki od idealu, a tak w ogole, to listonosz nie zostawil awizo, wiec osoba jest ogolnie rozczarowana :( oczywiscie zwroce jej pieniadze, ale mi jest po prostu przykro
i jeszcze jedna sprawa, kilka dni temu wystawilam na stragan baby doll, zglosila sie dziewczyna, znowu nowa i powiedziala, ze bierze, podala adres i nie zaplacila, 2 razy zapewniala, ze juz pieniadze poszly, a teraz milczy, dobrze, ze nie wyslalam, czy mam pecha? niby nic sie nie stalo, bo perfumy sa u mnie, ale straganik kojarzyl mi sie do tej pory z zaufaniem i przyjemna atmosfera