fivka485 01.06.12, 20:51 czy ktoś zna? noir divin, elixir noir, ambre sublime Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Stendhal 02.06.12, 10:58 Znam. Nieco odtworcze, klasyczne w wyrazie, z duza iloscia wieczorowych, orientalnych nut. Ambra jest warta poznania, pozostale zapachy mialy odwzorowywac kobiecy, balowy efekt i zamysl sie wg mnie udal. Wlasnie lansowany jest Elixir Blanc. www.fragrantica.com/perfume/Stendhal/Elixir-Blanc-15253.html Odpowiedz Link
fivka485 Re: Stendhal 02.06.12, 13:16 o, dzięki. balowe?!... szkoda, ze nie ma gdzie testnąć... Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Stendhal 02.06.12, 13:31 W sensie wieczorowe- dlugie czarne suknie i mocne zapachy, na pewno nie unisex :-) Bywaja tanio w polskiej sieci, ale faktycznie o testy ciezko. Odpowiedz Link
olaj.j Re: Stendhal 02.06.12, 16:48 Jak Stendhal - to suknie powinny być czerwone i czarne.;)) Odpowiedz Link
fivka485 Re: Stendhal 02.06.12, 19:04 e tam, jak juz to różową;) brudny róż i zakładana do góry nogami. no ale to juz nie Stendhal ;) serio, to linia kąpielowa Noir Divin mnie ciekawi, ale ze stedhal'a nigdzie nie ma to - Nie to Nie - i tyle Odpowiedz Link
kara_mia Re: Stendhal_Prośba 11.06.12, 21:11 Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie marki Stendhal. Czy wie ktoś gdzie można dostać te perfumy w sklepie - tak żebym miała możliwość powąchania? jestem zainteresowana nimi "po opisie" .. ale to chyba nie wystarczy :) dziękuje i pozdrawiam K Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Stendhal_Prośba 12.06.12, 09:17 Obawiam sie, ze bedzie to trudne- marka Stendhal nie jest w Polsce dostepna w stacjonarnych sklepach, a i zagranica o nie ciezko- glownym rynkiem jest bowiem nadal Francja. www.stendhal-beauty.com/ Pozdrawiam! Odpowiedz Link
kara_mia Re: Stendhal_Prośba 12.06.12, 11:50 dziękuje. A jeżeli bym chciała zaryzykować zakup w sklepie internetowym czy mogę prosić o jakąś opinie / lub porównanie? Kiedyś używałam FENDI theorema obecnie mam addict Dior - ale nie jestem baaardzo zachwycona. Coco też niekoniecznie Kiedyś podobał mi się Armani CODE - tylko trochę się znudził. A teoremy już nie ma....:( dziękuje z góry? Odpowiedz Link
margot452 Re: Stendhal_Prośba 12.06.12, 15:59 Jak to, nie ma Theoremy? A tu: allegro.pl/listing.php/search?category=135&sg=0&string=Theorema Odpowiedz Link