Dodaj do ulubionych

Słodycz ekstremalna

12.10.12, 22:01
Jakiś czas temu wkręciłam się i pokochałam wszelkie słodkości w zapachach.Tylko jak wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia więc szukam coraz to bardziej ekstremalnych doznań.Jaki znacie najbardziej słodki, ulepny zapach, od którego bolą wręcz zęby?
Testowałam i nosiłam już:
-Fantasy i Midnight fantasy B.Spears
-Brit Burberry
-Fancy J. Simpson
-Wish, Casmir Chopard
-Pink sugar Aquolina
-Magnetism Escada
-Jimmy Choo EDP
-Flowerbomb V&R
-Black XS P.Rabanne
-Reb'l Fleur Rihanna
-Zapachy Beyonce

Niestety żaden w tym momencie nie jest tak słodki jak bym chciała.Czy istnieją jeszcze jakieś mocno słodkie albo wręcz przesłodzone zapachy, które warto wypróbować?
Obserwuj wątek
    • jarka63 Re: Słodycz ekstremalna 12.10.12, 22:13
      Candy Prada
      Angel Thierry Mugler
      La Vie Est Belle Lancome
      • maggi9 Re: Słodycz ekstremalna 12.10.12, 22:18
        Zapomniałam dopisać dwa pierwsze-znam i to tez nie to:)
        Ale nowy Lancome chętnie sprawdzę.
    • aggis20 Re: Słodycz ekstremalna 12.10.12, 23:53
      maggi a testowałaś Flowerbomb w wersji Extreme? jak sama nazwa wskazuje to wersja ekstremalna :D z zapachów celebrytek, poza tymi co testowałaś, polecam jeszcze B. Spears Curious in Control, Rihanna Rebelle, ponoć też zapachy J. Simpson są b. słodkie, ale ja żadnego nie znam. Mega słodziak to też Magical Moon Hanae Mori. A testowałaś coś z niszy? Polecam Keiko Mecheri Loukhoum, Montale Sweet Oriental Dream czy Profumum Dulcin in Fondo. Słodziaków jest (na szczęście) bez liku więc jeszcze wiele testów przed Tobą :)
      • maggi9 Re: Słodycz ekstremalna 15.10.12, 06:33
        Nie, nie testowałam jeszcze Flowerbomb Extreme:)Ale mam zamiar.

Dziękuję za resztę sugestii.Tylko powiedzcie skąd wziąć próbki albo gdzie przetestować te mniej popularne zapachy?
        Bo Keiko Mecheri czy Hanae Mori chyba nie znajdę w Sephorze?
    • forevermore79 Re: Słodycz ekstremalna 13.10.12, 10:31
      Oj zgadzam sie- slodyczy ci u nas dostatek- pytanie, czy wszystkie okaza sie wystarczajaco slodkie, ale warto testowac i sie upajac :)
      Polecam z polki selektywnej- L Lempickiej, pozostale warianty Aquolina Pink Sugar, faktycznie La Vie est Belle i Flowerbomb Extreme, Prade Candy, deserowe trio DKNY Be Delicious- Delicious Candy.
      Z niszy- faktycznie, od razu pomyslalem o Profumum Roma- Dulcis, moze w mniejszym stopniu ostatnie Dolce Acqua, poza tym sprawdzi sie idealnie (poza cena) By Kilian Love (Don't Be Shy)- swietnie polaczenie kwiatu pomaranczy, karmelu oraz wszelkich innych slodkosci :), czy tez wytrawnie slodkie Huiteme Art Sucre Ebene lub slodki, ale nie przeslodzony waniliowy Lutens.
      Jest jeszcze nowa marka do obadania- tworcy HdP- Alice & Peter, ale jej dystrybucja jest dopiero w fazie planowania- opakowania i nuty wieszcza slodkosci :) Pozdrawiam!
      alicepeter.com/
      • fa25 Re: Słodycz ekstremalna 13.10.12, 20:06
        Dla mnie przede wszystkim Loukhoum i Gourmandises Keiko Mecheri.
        No i wszelakie waniliowce, zwłaszcza te z La Maison de la Vanille.

www.ausliebezumduft.de/duefte/maison-de-la-vanille.html
        • forevermore79 Re: Słodycz ekstremalna 14.10.12, 11:15
          Tak jest, i rozne slodycze z Comptoir Sud-Pacifique :)
          Plus nawet mozna zerknac na polke meska- Rochas Man, Spicebomb, Givenchy Pi, Dior Homme Intense, Amen i Amen Pure Malt :)
          Z Lutensow jeszcze oczywiscie palacowy Rahat Loukoum, niszowo polecam tez slodycz Frapinow- od 1270 po 1697.
    • katja_24 Re: Słodycz ekstremalna 14.10.12, 11:13
      Moze Ultrared Paco Rabanne? I cos Lempickiej? Escada Taj Sunset jest slodko-owocowa, inne limitki zreszta tez.
      Trzeba pprobowac na sobie, ktos wyzej pisal o Hanae Mori, ktore na mnie na pewno nie jest ulepkiem, ba, w ogole nie okreslilabym go jako slodkiego ;)
      Do glowy przychodza mi jeszcze "czekoladki", ale nie jestem pewna, czy sa odpowiednio slodkie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka