lucapuka 04.11.12, 22:18 Udało mi się rozpocząć w oparach Musta Cartiera :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Trayee NVC na te londyńskie klimaty..;-) 05.11.12, 11:54 W Londynie zaiscie bylo identycznie- i ten sam poziom deszczu i przeblyski slonca. A czym weekendowo pachnialem? Testowo po trochuu- kwartetem Ormonde Jayne- mistrzostwo swiata, zwlaszcza Montabaco i Oud, ktory kosztuje az 330 funty. No i zelazkiem od Donny Karan, czyli Woman- bardzo unisexowy. Odpowiedz Link
furka_dusz Re: Trayee NVC na te londyńskie klimaty..;-) 06.11.12, 07:40 Wiedziałam :-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę... 06.11.12, 07:54 Ostatnią kropelką Idole:-) czas na zakupy:-) Kubo, widzę ważną zmianę w nagłówku forum, serdecznie gratuluję (wczoraj się dowiedziałam od S). Pozdrawiam wszystkich i przepraszam za to ciągłe milczenie, nie ogarniam się z natłokiem spraw:-) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Dziś pachnę... 06.11.12, 10:55 Dziekuje Agni, tak- zmiana jest dla usprawnienia mozliwosci technicznych, oczywiscie rysu historycznego nie cofamy, ani przeszlosci nie falszujemy- bez sorbeta nie bylibysmy tutaj :) A w naglowku w wolnym czasie bedzie nieco porzadkow i aktualizacji. Pozdrawiam i do zobaczenia i zczytania! :) Odpowiedz Link
benita5 Re: Dziś pachnę... 09.11.12, 08:32 a.g.n.i napisała: > Ostatnią kropelką Idole:-) czas na zakupy:-) > > Kubo, widzę ważną zmianę w nagłówku forum, serdecznie gratuluję (wczoraj się do > wiedziałam od S). > Pozdrawiam wszystkich i przepraszam za to ciągłe milczenie, nie ogarniam się z > natłokiem spraw:-) Jak mi zielono w oczach i na duszy:)) Dzis pachne Palisandrem:) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Shalimar EdP 07.11.12, 07:46 O właśnie, gdzie mój Shalimar? Muszę przeszukać skrzynię:-) Dziś klasyczna Omnia. Odpowiedz Link