lucapuka 03.05.13, 12:37 Opium ekstrakt :) na zimny kraj, zimny maj. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Dziś pachnę... 03.05.13, 19:08 Tak, wyjatkowo www.youtube.com/watch?v=3Skn4vxU9cA Zmieniam nastroj- po lekkim, bardzo zgrabnie skomponowanym OS Flashback czas na wieczor z upojnym Scent Story 24 Gold. I niech sie nie skonczy na snach, moi mili! :) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Probkowo- Diptyque 34 boulevard saint germain 05.05.13, 09:15 A tym, ktorzy dzieki tej delikatnej aluzji zrozumieli moj nowy wiek, dziekuje za mailowe zyczenia ;-) Dlugo nie musialem myslec, czy znam jakis zapach z 34 w nazwie, heh. Odpowiedz Link
astronomiczna.ania Re: Dziś pachnę...Good girl gone bad 04.05.13, 14:04 vanilio, to ja bym była bardzo wdzięczna za chociażby kilka słów recenzji zapachu na forumowym blogu :) ostatnio pogrążam się w kwiatowej manii i "wyłowiłam" Good girl gone bad jako przedmiot kolejnych testów aha! ja osobiście dzisiaj Rosmundę noszę Odpowiedz Link
britanna Re: Dziś pachnę... 04.05.13, 16:04 Wczoraj, dziś i jutro, na zmianę; Musc Ravageur, Lempicka L czyste perfumy i deo. Jak nigdy nie moge doczekac się upałów, aby przetestować deo L Lempicka. Jestem pod wielkim urokiem pana Roucel'a Polecam, kto nie czytał, jedna z piękniejszych recenzji L jakie czytałam. I jeszcze Mrrrrr.... Dawno tak pięęęknie nie pachniałam ;)) Odpowiedz Link
olaj.j Re: Dziś pachnę... 05.05.13, 14:08 Cavalli Acqua, póki co - z próbki. Jak nie przepadam za estetyką Pana Roberto, to tym razem przepadłam.:)) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Dziś pachnę... 05.05.13, 14:27 Zgrabny, cytrusowo-srodziemnomorski flanker, zagubil nam sie wsrod mini-newsow, ale i moze zasluguje na wieksza uwage :) Ciekaw jestem jeszcze wersji oudowej- milo, ze kazdy wariant przygotowuje ten sam nos. Odpowiedz Link
olaj.j Re: Dziś pachnę... 05.05.13, 16:24 Tak, bardzo zgrabny, bezpretensjonalny, radosny, śródziemnomorski flanker, ale pewnie bym go przeoczyła gdyby nie kolor flakonu.:) Bardzo sprytne posunięcie speców od Cavalliego, po długiej zimie naprawdę miła perfumowa niespodzianka.:) Odpowiedz Link
forevermore79 Na bogato- Oud Ispahan plus Leather Oud 06.05.13, 16:29 a na rece odrobine przylumionego Gris Montaigne- korzystam z faktu, ze butikowe Diory pojawily sie na kopenhaskim lotnisku :) Tanio nie jest, ale przynajmniej nie trzeba sie martwic juz przewozeniem z Anglii butli 125 ml i wiecej w bagazu:) Odpowiedz Link