unhumblee 22.05.13, 17:26 Philosykos, Premier Figuier czy Premier Figuier Extreme... a może inna figa? Pomóżcie podjąć decyzję:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathilde17 Re: Nie potrafię zdecydować:( 22.05.13, 18:14 Inna figa - Jardins de Kerylos. Najbliższa tej chmurce zapachowej, jaką czuje się stojąc w upalny letni dzień obok figowego drzewka na skalistym morskim wybrzeżu. Odpowiedz Link
unhumblee Re: Nie potrafię zdecydować:( 23.05.13, 17:12 figa nie daje mi spokoju:) wygrzebałam resztki 'LArtisanów dwóch i chociaż tyle wiem, że jednak Philosykos lub inną figę poszukam:) Odpowiedz Link
elve Re: Nie potrafię zdecydować:( 24.05.13, 22:11 ja - po latach podobnych rozterek - wzięłabym Philosykosa. Odpowiedz Link
unhumblee Re: Nie potrafię zdecydować:( 25.05.13, 00:15 Elve, wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć, brakowało mi tylko przytaknięcia- tak, Philosykos;) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Nie potrafię zdecydować:( 25.05.13, 13:53 Phiosykos to zawsze dobry wybor, polecam tez wersje EdP, zapachy figowe jednak doceniam zawsze nieco z oddali, moze sie jeszcze do nich przekonam :) Decyzja podjeta, a glos zajmuje, zeby Ciebie unhumblee serdecznie pozdrowic- dawno nie pisalas, ha! :) Odpowiedz Link