Dodaj do ulubionych

Prośba o ocenę zapachu

03.11.13, 15:23
Witam!

czy ktoś z Was testował lub używał zapach Paris Aoud Queen Roses Montale?
Byłam w Quality, dostałam próbkę, spodobał mi się, ale na mojej skórze trwałość jest tragiczna. Dosłownie po 15 min już nic nie czuję. A szkoda, bo to jedyny zapach Montale (z tych, które testowałam), po którym nie boli mnie głowa. I bardzo mi się podoba:)
Ciekawa jestem Waszych opinii.

Agata
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: Prośba o ocenę zapachu 04.11.13, 15:08
      Witaj! Pamietam tego Montale- na mnie, jak wiekszosc zapachow tej firmy, trwalosc byla niemal calodzienna! Testowalem i dostepna w Polsce wersje Aoud Queen Roses, jak i Oud Queen Rose (czyli arabski odpowiednik) i obydwie dlugo roztaczaly rozano-oudowo-skorzana won, choc oczywiscie lagodniala ona w czasie. Probowalas moze Montale Attar, tez dostepnego w Quality? Dla mnie sa one nieco podobne, choc Attar jeszcze jeszcze mocniejszy i bardziej emanujacy.
      Pozdrawiam!
      • agatawpodrozy Re: Prośba o ocenę zapachu 05.11.13, 08:47
        Dzięki Kubo za odpowiedź!
        Wszystkie inne zapachy Montale, które testowałam również trwały na mnie bardzo długo, ale niestety wywoływały ból głowy. Dlatego też byłam niezmiernie zdziwiona, że akurat ten zapach, który podoba mi się najbardziej i dobrze się czuję nosząc go, ulatnia się z mojej skóry w ciągu kwadransa.
        Attara nie sprawdzałam, ale zrobię to w najbliższym czasie, dzięki Twojej zachęcie.

pozdrawiam,
        Agata
        • forevermore79 Re: Prośba o ocenę zapachu 05.11.13, 20:02
          Do uslug Agato, skromna ma opinia, ale lepsza, niz zadna :) Melduj nam prosze, jak testy Attar! Pozdrawiam goraco!
          • agatawpodrozy Re: Prośba o ocenę zapachu 15.11.13, 19:46
            Zwariowałam! Nie zdążyłam sprawdzić Attara i nagle pod wpływem impulsu kupiłam Angel edp!
            Nie wiem co się ze mną stało i żałuję teraz okropnie. Smaczku dodaje fakt, że zawsze zarzekałam się , że nigdy nie kupie tego zapachu!
            Teraz już nie będę sprawdzać Attara bo kaski brak. Ale będę miała go w pamięci.

Pozdrowienia, Kubo!
            I dzięki za Twoje wszystkie rady i odpowiedzi na całym forum.
            • forevermore79 Re: Prośba o ocenę zapachu 16.11.13, 11:31
              Nie ma za co, po to wlasnie te Forum :)
              No prosze- spory zwrot wydarzen, heh. Angel EdP to zawsze klasyka, nie ma co zalowac- ja nadal lubie, pomimo bardzo delikatnej reformulacji i chyba nadal pierwotna wersje, nie skore, likiery, czy Le Gout.
              Pozdrawiam goraco!
              • agatawpodrozy Re: Prośba o ocenę zapachu 18.11.13, 14:53
                No właśnie spory zrobiłam spory zwrot, ale wiesz Kubo ... po kilku dniach przekonałam się jednak do Angela:)
                Na mnie zupełnie inaczej pachnie niż na koleżance. Nie myślę, że ładniej ale nie jest słodki tylko raczej paczulowaty, jeśli można tak określić.
                Pewnie, że Angel to klasyka, poza tym mam Angela skórzanego. No i dwa Alieny, niestety nie podstawowy, bo po nim miałam bóle migrenowe. Ale mam wersję Sunessence i Essence Absolue.
                Także można chyba stwierdzić , że coś mnie przyciąga do Muglera:)
                pozdrawiam Cię serdecznie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka