aggis20 Re: Burnt Sugar CdG 07.04.14, 20:22 Furko - pięknie pachniesz :) swego czasu to był jeden z moich ulubieńców. Szkoda, ta słodka seria CdG została wycofana, Burnt Sugar był naprawdę wyjątkowy U mnie dziś Vanille Orient Odpowiedz Link
furka_dusz Re: Burnt Sugar CdG 07.04.14, 22:01 Aggis :-) Dziękuje ci. Kojarze ten zapach z twoja osoba :-) Przypadkiem natknelam sie na stara odlewke i z przyjemnością, już po rożnych przecież innych cukrach, waniliach i cynamonach, strasznie fajnie było dzisiaj powspominac tamte czasy i tamten 'wow' :-) Odpowiedz Link
terstyournose Re: Burnt Sugar CdG 10.04.14, 17:59 A ja mam pytanie, gdzieś się da jeszcze powąchać tej 7 serii? Bardzo mnie one ciekawią a nie wiem jak do nich dotrzeć... Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Burnt Sugar CdG 11.04.14, 11:50 Ciezko bedzie- od paru dobrych lat sa wycofane- najpierw serie okrojono, potem w ogole usunieto z rynku. Zapachy sprzedawaly sie nawet dobrze, ale szwankowaly flakony (schodzace napisy itd.), teraz to rarytas- tylko dostepny prywatnie lub na aukcjach. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
terstyournose Ambre Sultan - Serge Lutens 09.04.14, 12:28 Bo w taką pogodę, kiedy pada deszcz wspaniale otula i dodaje słońca ;) Odpowiedz Link