mon1 28.09.04, 13:06 Hej poszukuję perfum korzennych i niezbyt słodkich ale tez nie intensywnych nie znam się zbyt dobrze na perfumach (używam tylko Noa) dlatego trudno mi korzystać z wątku nuty zapachowe.proszę pomożcie Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taje Re: Korzenne perfumy 28.09.04, 15:19 Theorema Fendi, Winter Delice Guerlain, CdG Ourzazate Odpowiedz Link
sorbet Re: Korzenne perfumy 28.09.04, 16:05 Korzenne to raczej takie przyprawowe, cierpkie, cieple :-) Tak? Czyli np. irys nie kwalifikuje sę. Imbir, gałka muszkatołowa czy nawet cynamon, to OK?:-) Odpowiedz Link
szczekuszka Re: Korzenne perfumy 28.09.04, 17:11 A czy w CdG mozna powachac perfumy cinnamon>?? Odpowiedz Link
mon1 Re: Korzenne perfumy 28.09.04, 21:13 Własnie o takie mi chodzi-cynamon gożdziki wanilia kardamon itp. Ja wiem ze nie wszystko to są korzenie (np gożdziki) ale chyba tak to sie określa:) Pozdrawiam Odpowiedz Link
mon1 Re: Korzenne perfumy 28.09.04, 21:15 No właśnie nad nimi się zastanawiam ale nad edt tylko odp:) bo są do kupienia na allegro od rzetelnego sprzedawcy polecanego na tym forum Pozdrawiam i dziekuję za wszystkie odpowiedzi:) Odpowiedz Link
omissis_iocis Re: Korzenne perfumy 01.10.04, 16:10 nu YSL- nie zawiedziesz sie -cudo!! Odpowiedz Link