dixi 10.10.04, 19:38 nie moge sie powstrzymac zeby sie pochwalic, paczka przyjdzie we wtorek, oj jak sie nie moge doczekac ;) a na razie wacham sobie golf pachnacy addictem ze zuzytej probki (nie wypiore dopoki nie bedzie nowych :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dixi Re: Ja na podobnym etapie:) 25.10.04, 23:04 gratulacje luloo :)) ja juz pachne Addictem od 2 tygodni okolo i tak bedzie jeszcze jakis czas, dobrze ze cala zima przed nami :)) ale moj facet to mnie zalatwil - kiedy poczul na mnie Addicta pierwszy raz, stwierdzil ze to zapach ... konwalii:) i upiera sie przy swojej interpretacji caly czas :) Odpowiedz Link
luloo1 Re: Ja na podobnym etapie:) 28.10.04, 18:16 dixi napisała: > gratulacje luloo :)) ja juz pachne Addictem od 2 tygodni okolo i tak bedzie > jeszcze jakis czas, dobrze ze cala zima przed nami :)) > ale moj facet to mnie zalatwil - kiedy poczul na mnie Addicta pierwszy raz, > stwierdzil ze to zapach ... konwalii:) > i upiera sie przy swojej interpretacji caly czas :) Mój mąż nie trawi Addicta, nie podoba mu się.Sama nie wiem czemu, bo kiedy kilka razy użyłam bardzo podobnego Absolu Rochasa, był bardzo na TAK! Odpowiedz Link
luloo1 Re: kupilam sobie Addicta :))) 26.10.04, 16:11 Podoba mi się i miło nosi, choc na mnie czuć intensywnie i trochę piwniczno te waniliowe akordy. Na razie dozuję go z dużym umiarem i to co kilka dni, by za szybko się nie znudził.Tak jak już wspominałam, jest bardzo podobny do Rochasa Absolu. Odpowiedz Link
gosia25 Re: kupilam sobie Addicta :))) 26.10.04, 19:17 Ello! Lubię zapachy "słodkawe", dlatego pytam- czy addict taki jest? Postanowiłam kupić coś w ciemno-coś , czego jeszcze nie miałam..a wśród moich typów są: Black Cashmere, Omnia, Addict, Night Emporio Armani, Angel Innocent, True Star, Miracle , So magic! Który mam wybrać? Który Waszym zdaniem utrzymuje się długo, jest wyczuwalny dla otoczenia, zmysłowy i nie znudzi mi się po miesiącu:/? Odpowiedz Link
luloo1 Re: kupilam sobie Addicta :))) 28.10.04, 18:13 Mocne zapachy mają to do siebie, że dość szybko się nudzą. Spróbuj Miracle so magic (pomimo, że jest troszkę banalny),Black cashmiere i Addict są warte grzechu i na swój sposób wyjątkowe. Odpowiedz Link
roxi_hart Re: czy mi sie wydaje czy.... 27.10.04, 18:12 Addict przypomina Dune - dzis powachalam pierwszy raz i ciagle wydaje mi sie ze wacham Dune. Czy moj nos tak nie wprawiony czy moze to przez ciaze? Ogolnie bardzo mi przypadl do gustu Odpowiedz Link
dixi Re: czy mi sie wydaje czy.... 27.10.04, 18:34 hmm, tak naprawde to nie wiem jak pachnie dune... wąchałam wieki temu i pamiętam tyle tylko, że kompletnie mi nie przypadł do gustu; ale od tego czasy zupełnie zmieniły mi się upodobania zapachowe - wtedy byłam na etapie trawiastych i ozonowych (ziekona Escada sport, L'eau par kenzo) przy najbliższej okazji niuchnę, az ciekawa jestem swojej reakcji na Dune, teoretycznie nie powinno byc zle :) Odpowiedz Link
kajakajak Re: czy mi sie wydaje czy.... 27.10.04, 19:46 Szczerze mówiąc nie widzę żadnego podobieństwa.Dune to mój zapach numer 1, więc jestem z nim dobrze obeznana, a akurat wczoraj testowałam addict, więc mam coś tam do powiedzenia na jego temat , no i wcale a wcale nie wydają mi się podobne.:-) Odpowiedz Link
luloo1 Re: czy mi sie wydaje czy.... 28.10.04, 18:13 roxi_hart napisała: > Addict przypomina Dune - dzis powachalam pierwszy raz i ciagle wydaje mi sie ze > wacham Dune. Mnie jakoś zupełnie nie:) Odpowiedz Link