rybka_a 13.11.04, 16:45 czy ktoś używał Envy Me Gucciego? jak to się ma do dotychczasowego Envy (for Woman?) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocha221 Re: Envy Me 13.11.04, 17:45 ja tylko testwowałam w perfumerii. do 'starej" envy ma sie nijak. zielona envy to, moim zdaniem, jeden z ciekawszych i ładniejszych zapachów. a envy me jest różowo-nijako-słodkawa. Odpowiedz Link
kalia_t Re: Envy Me 13.11.04, 21:43 Zgadzam się z Gośką i zamieszczam moją recenzję z Wizażu: Profanacja ;( Długo oczekiwany po sukcesie Envy- kwintesencji elegancji, harmonii i dobrego gustu. Dla mnie ogromne rozczarowanie. Paskudny słodko- kwiatowy duszący, ohydny zapaszek. Naprawdę spodziewałam sie kolejnego arcydzieła a tu...profanacja. Gdzieś w tle nieśmiało próbuje sie przebić nuta klasycznego Envy, ale niestety ginie zdeptana przez tandetę. Ogromna szkoda ;( trzy podejścia w perfumerii- testy + dodatkowa próba 'na zimno' i znowu niewypał(wielka szkoda) Odpowiedz Link
rybka_a Re: Envy Me 14.11.04, 18:33 to jednak pozostanę przy starym, klasycznym Envy ;) Odpowiedz Link
kajakajak Re: Envy Me 15.11.04, 21:42 Zapach jest okropny! Przekonałam się dzisiaj testując w perfumerii.Kwaśny, tandenty, nijak mający się do klasycznego envy.Po prostu porażka na całej linii.Fuj! Odpowiedz Link