2hanah2 Re: naf naf? 22.01.05, 18:54 ups, o jeden enter za daleko :D Przyjaciółka ostatnio wspomniała o czarnych perfumach Naf Naf, mówiła, że nie może tego nigdzie dostać. Ponieważ chciałabym sprawić jej niespodziankę i jeśli możliwe sprezentować je jej, nie dopytywałam się o szczegóły, dlatego mam pytanie do Was. Czy "czarne" to ich nazwa? czy też tak po prostu wygląda opakowanie, a szukać powinnam innej nazwy? Czy można je dostać w Europie albo USA? może przez internet? z góry dziękuję i pozdrawiam Hanah Odpowiedz Link
forevermore79 Re: naf naf? 23.01.05, 13:58 Czarny, pierwszy zapach marki Naf- Naf nosi wlasnie ta nazwe (byl jeszcze kolorowy Graffiti i kilka kolejnych). To kompozycje L'Oreala- kiedys byly u nas, teraz sa do dostania tylko na niektorych rynkach- na pewno rodzima Francja, moze i Niemcy i kilka innych krajow. Warto poprobowac tez w sieci. Naf-Naf to sredni segment cenowy, wiec moze trafi sie na jakas okazje. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
2hanah2 Re: naf naf? 23.01.05, 20:23 Dzięki serdeczne, przyjaciółka ma urodziny w kwietniu, więc może zdołam do tego czasu coś upolować. W sieci niewiele znalazłam, więć czas na wyprawę do Paryża albo Berlina :D. pzdr Hanah Odpowiedz Link