cynamonowegruszki 28.02.05, 15:07 jestem ciekawa waszych opinii.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ta Re: "Premiere Jour" Niny Ricci 28.02.05, 18:51 Pisałam o nich kilka razy, bo b. przyjaźnię się z nimi, tutaj wrzucę ci w skrócie swoją opinię.Z wielu wybrane zostały jako najlepiej na mnie leżące perfumy "do pracy". Pięknie się rozwijają i są nieinwazyjne dla nosów osób postronnych. Łagodne, pachną długo i dyskretnie. Dotąd nie znalazłam bardziej przyjaznych na oficjalne okazje, gdzie nie można "znaczyć" terenu. Ten zapach tak związał się z zajęciami, które wykonuję, że potrafi mnie zdopingować, gdy z sił opadam. Używam je od ok. 3 lat i ciągle je lubię. Ta_ P.S. Użyj wyszukiwarki, poznasz inne opinie, także odmienne ;) Odpowiedz Link
luloo1 Re: "Premiere Jour" Niny Ricci 28.02.05, 22:17 ta,jesteśmy faktycznie siostrami zapachowymi:) Podpisuję się pod twoją opinią. PJ Niny Ricci jest zapachem bardzo bezpiecznym, doskonałym do pracy, tolerowanym przez wiele osób. Czy uroczym? Dla mnie jedynie ładnym, bez odjazdów. Odpowiedz Link
salma88 Re: "Premiere Jour" Niny Ricci 01.03.05, 10:13 Powachalam je ostatnio, bo ktos napisal, ze maja w skaldzie groszek. Mozliwe, choc ja czuje chyba inne kwiatki:) Owszem, perfumy dosc bezpieczne, cieple, kobiece, ale mnie nie powalily na kolana. Troszke duszace chwilami. Na innych bez problemu bym zniosla, na sobie niestety nie. Odpowiedz Link
mika281 Re: "Premiere Jour" Niny Ricci 02.03.05, 08:50 bardzo łądne perfumy, ciepłe, dyskretne, przyjemne, niestety na mnie w ogóle nie było ich czuć, może dlatego że miałam wodę toaletową Odpowiedz Link
chatka_ Re: "Premiere Jour" Niny Ricci 02.03.05, 12:40 Takie miłe cieplutkie i nieoryginalne jak moje ulubione Lacoste Pour Femme ;) - Odpowiedz Link
oka5 Re: "Premier Jour" Niny Ricci 02.03.05, 13:15 Jeszcze nie wąchałam, ale ponieważ zauważyłam na tym forum wyjątkową dbałość o prawidłowe nazewnictwo, więc ośmielam się skorygować nazwę tego zapachu. Piszemy więc "PREMIER JOUR". :-) Odpowiedz Link
sorbet Re: "Premier Jour" Niny Ricci. Autor: agnie_szka9 10.03.05, 15:59 Re: "Premier Jour" Niny Ricci Autor: agnie_szka9 Data: 10.03.2005 11:52 kupiłam je w perfumerii pedet.pl (oczywiście pod wpływem opinii na forum:-) wybrałam EDP (bo była akurat w promocji:-). Zapach jest cudny. taki ciepły, delikatny, bardzo przyjemny dla otoczenia, nie duszący. początkowo wyczuwam zapach jak z kwiaciarni...trochę może pachnie mi frezją...ale to pewnie ten groszek. czy jest trwały? nie pachnie intensywnie, trzyma się blisko skóry, ale wieczorem jeszcze go czułam. *** Agnieszko, przeniosłem, mam nadzieję że nie masz nic przeciwko:-) Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: "Premier Jour" Niny Ricci. Autor: agnie_szka9 11.03.05, 09:14 dziękuję bardzo:-) Takie było moje zamierzenie:-) Odpowiedz Link
kalia_t Re: "Premiere Jour" Niny Ricci 10.03.05, 20:33 Nie chcę psuć opinii perfumom N. Ricci, ale absolutnie ich na sobie nie wyczuwam.:( Czuję tylko woń delikatnych, białych kwiatów, gdy Premier Jour wącham z flakonika.:) Odpowiedz Link