kalia_t Wczoraj, dziś Pure Poison, a na nadgarstku.... 07.03.05, 23:37 testuję zapach Jose Eisenberg(chyba dobrze zapamiętałam?) fenomenalny!!! Nic od czasów Chica tak mnie nie zachwyciło:))) Zapach przypomina męski(!) Givenchy:)))<lol> Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę.... 08.03.05, 09:27 od trzech dni ogrzewam sie słonikiem...a i tak marznę Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Dziś pachnę.... 08.03.05, 10:53 Charles Jourdan The Parfum i mam wrażenie że poza Tresorem nic się na mnie dłużej niż 2 godziny nie trzyma :((( Odpowiedz Link
olesiam pamarańczowa Sonia Rykiel 08.03.05, 13:09 mogłabym to mieć, choc to zdecydowanie wiosenny sweterek z jedwabiu a nie zimowy z kaszmiru:) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Addict Fraiche+ 08.03.05, 14:13 Wole, uwielbiam na papierku... A dzieci powiedzialy, ze ktos chyba byl w aptece... Odpowiedz Link
sorbet SL Fleurs d'Oranger. Chodziłem z nose do niebie i 08.03.05, 14:13 myślałem sobie, Boże jaki to piękny zapach:-)))) Odpowiedz Link
gosiasta0 do Sorbeta 08.03.05, 19:28 zgadza się:)najlepsze w tym jest to, ze moj mąż szaleje za zapachami CdG i wykorzystuje takie okazje jak dziś, żeby kupić perfumy w guerilla ,a potem namiętnie mi je podbiera i pachniemy tym samym (co nie oznacza, ze tak samo:). Jest uzależniony od perfum chyba bardziej niż ja.Pzdr Odpowiedz Link
sorbet Ale fajnie macie :-) 08.03.05, 19:54 Taka para jak Wy to chyba strasznie rzadko spotykana, nawet na naszym forum:-) Pozdr. Odpowiedz Link
luloo1 Eternity w tęsknocie za goździkiem 8 marcowym 08.03.05, 16:26 benita5 napisała: > Ulubiony wątek wielu forumowiczów w kolejnej odsłonie:)) W ciągu dnia > pachniałam Intuiton. Za to teraz wieczorem, po przebieżce Sephorowej > delektuję się naprzemiennie My torrente i Apparition. Odpowiedz Link
mrouh Re: Dziś pachnę.... Omnią:-) 08.03.05, 20:45 Już drugi zapach Bulgari bardzo mi odpowiada... Dziwna jestem? :-) Lubię, bo nie mają wanilii:-) Odpowiedz Link
dori7 Replay z wczoraj 08.03.05, 23:33 Znowu Le monde est beau! Prysnelabym sie czyms ciezszym, ale nie moge pachniec niczym inwazyjnym, zbyt duze prawdopodobienstwo zaduszenia otoczenia. Z kolei wszelkie lekkosci typu Grain de F. czy Herba F. odpadaja, bo ich uzywanie grozi wychlodzeniem organizmu. A Le monde ma w sobie cos, co sprawia, ze nadaja sie nawet na taka wsciekla zimowa pogode (choc marzy mi sie szaliczkowy Slon czy Organza, ale nie moge...). Jednak co za duzo, to niezdrowo, i jutro chyba czas na Cabotine, zobacze, jak sie bedzie sprawowal! A moze DD...? Przez noc przemysle te kwestie i jutro dam znac! :P Odpowiedz Link
gosiasta0 palisandrem 09.03.05, 11:29 nie leży na mnie:((mój pierwszy drzewny zpach i chyba ich nie lubię) chyba niedługo powędruje na straganik ale cii żeby darczyńca nie usłyszał.. Odpowiedz Link
sorbet Re: palisandrem 09.03.05, 14:46 To niby najłatwiejszy zapach tej serii, ale do niego najdłużej się przekonałem :-). To pewnie przez ten Palisander, drzewo różane. Ale teraz jest jednym z świetnie "kojących" zapachów na mojej liście:-) Dziś Ta'if:-) To intrygujący zapach, róża, czuję herbatę:-) nutę drzewną i coś słodkiego, jak tuberoza. Jest także ostrzejsze coś "zwierzęce", podobne do tego w Ormonde. Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Dziś pachnę.... 09.03.05, 11:49 Eclat d'Arpege, dziś jakby dłużej go czuję :)) Odpowiedz Link
oka5 "Flower" Kenzo 09.03.05, 17:18 Nie lubię tego zapachu, ale ręka jakoś sama poszła w jego kierunku... Odpowiedz Link
strega Re: Dziś pachnę.... 09.03.05, 17:37 Niczym.Zlapalam dola i nawet pachniec mi sie nie chce :( Odpowiedz Link
dori7 Cabotine - czuje go na sobie caly dzien! 09.03.05, 23:44 A zapach - pierwsza klasa, naprawde! Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę.... 10.03.05, 09:10 jeszcze nad tym myslę...po kilku dniach zdecydowanego przesłoniowania mam ochotę na coś jednak chlodniejszego i bardziej wytrawnego...cos za mną chodzi ale nie wiem co...oj, mam dzień na marudzenie a pewnie sie i tak na EdM skończy...ale już lada moment będę Was zanudzać Królem Slońce...allegrowy zakup przybliza sie wielkimi krokami i oddala widmo zagłady, czyli utraty ukochanego zapachu;-) Odpowiedz Link