mangos Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 28.06.05, 16:11 Podziękowania dla tytułowej Olesi za Nature YR i próbeczki. Nawąchać się teraz nie mogę. Jestem w zapachowym raju... Odpowiedz Link
renia.renia Dziękuję Mangos, za cudnego Shaphira i za wielką.. 28.06.05, 17:43 cierpliwość do takiej marudy jak ja :o))) Mangos!! Jesteś kochana!! Odpowiedz Link
mangos Re: Dziękuję Mangos, za cudnego Shaphira i za wie 30.06.05, 12:37 Teraz to ja dziękuję Tobie Reniu: za Scent Gloss i Pradę.:*:* Odpowiedz Link
vanilia72 Podziękowania dla Eplisi !! 28.06.05, 19:17 Za fajną wymianę i próbki. Buziaki !! Odpowiedz Link
mangos Strega!!!!!:)) 29.06.05, 18:46 Jestem wdzięczna bardzo,że dzięki Tobie przekonałam się o wyjątkowości Winter Delice. Ten piękny, zimowy zapach przeniósł mnie dziś myślami w grudniowy , wigilijny wieczór, pod choinkę. Magia!!! Odpowiedz Link
chatka_ Dziekuje Addince :) 30.06.05, 17:49 Za mozliowsc zapoznania sie z Organza w domowym zaciszu ;) Odpowiedz Link
mangos Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 05.07.05, 13:00 Podziękowania dla Modern_witch za "jesień" YR- wspomnienia wróciły:)) Podziękowania dla Ziereal za Tygryska:* I jeszcze chciałam oficjalnie przeprosić Olę- Oloom za to,że sprzatnęłam jej Kenzo sprzed nosa. Jakoś nieswojo się czuję Olu. Obiecuję, że gdy tylko gdzieś Tiger namierzę dam Ci znać. Odpowiedz Link
chatka_ Vanilia72 - jest Pani wielka :-) 07.07.05, 14:28 Dziekuje za paczuszke pelna niespodzianek!!!! Za Kingdom, jak sie okazuje blizszy mi niz Deci Dela...:) Jestem wzruszona:) Odpowiedz Link
renia.renia Vanilia72 - dziękuję za pieknego Saphira i przemi- 07.07.05, 18:23 łą korespondencję :o)) Cmoki r Odpowiedz Link
vanilia72 Droga Chatko ! Droga Reniu ! 07.07.05, 19:11 Było mi bardzo miło, ja również Wam dziękuję! Jeszcze wiele tak miłych i przyjemnych transakcji przed nami mam nadzieję! Buziaki Odpowiedz Link
kalooo Masia!!!;))) 08.07.05, 08:24 Za spadnięcie z nieba na skrzydłach dobrego aniołka,który sprawił,że mam zapach,który uwielbiam i na którego juz od jakiegoś czasu polowałam!;) DDzięęęękuję baaaardzo-Masia,jesteś wspaniała!;* Odpowiedz Link
kalooo ...i jeszcze zaległe...;] 08.07.05, 08:26 dla mojej kochanej balbinki za Le parfum,które to spowodowały obłęd i szleńcze poszukiwania tego zapachu..;] I za cudowne Lalique-balbi,jesteś kochana,ccccmooooki wieeelkie!;* Odpowiedz Link
maja1000 Sorbetowi piękne dzięki... 11.07.05, 09:51 ...za próbki: Tea/CdG i Fumerie Turque/SL. Okazało się zresztą, że te ostatnie znalazłam na swoich woskowych próbkach, ale wąchać je tak bezpośrednio to zupełnie inna bajka. I bardzo się cieszę, że Sorbet podzielił się tym ze mną. Odpowiedz Link
escape5 Renia i Charade są wielkie! 11.07.05, 12:26 Reniu,dziękuję za Nature.Charadko-przed chwila doznałam ekstazy wąchając O oui!Dziękuję i prosze o odrobine cierpliwości-w srodę najdalej dostaniesz P.Jour i Naomi! Odpowiedz Link
mangos Kalooonia:*!!!! 11.07.05, 13:25 dziekuję za te wszystkie próbeczki, pachną pieknie:*:* Odpowiedz Link
mangos Re: Kalooonia:*!!!! 11.07.05, 15:24 Nikos...<marzyciel> Ja chyba instynktownie czuję,które zapachy są dla mnie stworzone:) Poczatek ma nieco chemiczny,ale później pięknie się rozwija. Czuję zapach brzoskwini ( chyba 1-wsza brzoskwinia ,która spodobała mi się w kompozycji zapachowej) i prażonych migdałów.Bardzo ciepły zapach:)) Tylko nie mogę dojść do tego, co jest w folce spożywczej. Moja mama oszalała na punckie tego zapachu;) i stwierdziła dziś radośnie , że "chyba też się zapisze do tego klubu", mając na mysli forum oczywiście. :P Odpowiedz Link
kalooo Re: Kalooonia:*!!!! 11.07.05, 15:33 W fiolce spożywczej mówisz...;) Się znaczy Eau de Lalique może...?;) Boże co za profanacja-Lalique w fiolce po aromacie do ciasta...;[ Sorry,ale naprawdę miałam problem z fiolkami...-te mi się cudem udało otrzymać,między innymi od tytułowej Olesi kochanej;) Odpowiedz Link
mangos Re: Kalooonia:*!!!! 11.07.05, 16:11 Eau de Lalique!!!Kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu,że Lalique produkuje zapachy piękne i wyjatkowe. Kaloooniu-nic nie szkodzi,że w fiolce spożywczej.Sama też w takowych posyłałam,gdy nie miałam w czym.:)) Jesteś kochana, że obdarowałaś mnie tymi cudeńkami. :*:*:* Odpowiedz Link
kalooo Re: Kalooonia:*!!!! 11.07.05, 16:18 Nie ma problemu-cieszę się,że Ci się podoba;) +sorx za zwłokę,ale naprawdę maiałam poważny powód...;[ Miłego używania+jak chcesz to Image też ci moge podesłać-trzeba było wspomnieć,a nie się wahać-akurat tego zapachu to mam bez umiaru..;) Odpowiedz Link
mangos Re: Kalooonia:*!!!! 11.07.05, 16:26 Poważnie? Nie no, jesteś przewspaniała!Tylko jak ja się mam odwdzięczyć? Gdy tylko zauważysz ,że w mojej kolekcji pojawia się coś ciekawego-pisz!:) Image intryguje mnie bardzo... Odpowiedz Link
kalooo Re: Kalooonia:*!!!! 11.07.05, 16:33 Jutro wysyłam wobec tego;) Nie musisz się odwdzięczać,Image to naprawdę wspaniały zapach,który warto poznać-mój ideał,którego używam bez opamiętania już kolejną flaszeczkę,zrezztą mam ich bodajże 4 obecnie;) i nawet balsam z tej serii jest niczego sobie.Szkoda,że już go wycofali z perfumerii...;[ Na szczęście jeszcze jest czasem w Rosmannach i na Allegro.Jeden z najtrwalszych,jeśli nie najtrwalszy na mnie. Dla mnie mistrzostwo świata;) Odpowiedz Link
lune Mathilde, dziekuje za nowy swiat zapachow :) 12.07.05, 09:57 dziekuje za probki, za cierpliwie opatulane papierki nasaczone zapachem, za mozliwosc przekonania sie 'na wlasnej skorze' i wlasnym nosem - jak pachna opisywane na forum Narciso Rodriguez, Daim Blond i wiele innych ; odkrywanie zapachow skutkuje przemoznym apetytem na ich posiadanie :))) - i to jest 'pewien bol' ... no ale zawsze zdarzyc sie moze jakas okazja lub okazjonalny sw. Mikolaj ;)))))))) wiem juz jakie bedzie moje ewentualne zyczenie ... dziekuje Mathilde :) lune Odpowiedz Link
madllen LUNE :) 13.07.05, 09:57 Szepnij słówko o Daim Blond bom obsesyjnie zamotana, na jawie i we śnie; usiedzieć nie mogę;)) Bardzo proszę!! Odpowiedz Link
lune Daim Blond 13.07.05, 12:08 cieply slodyczy w nim 'akurat' zamszowy tajemniczy Najdziwniejsze jest to ze to ... szypr a ja z szyprami zwykle mialam problem :) Tu problemu nie ma. Sliczny poczatek /ten kardamon ?/, skorzane czy tytoniowe /jak suchy tyton/ nutki - gasza kwiecistosc /ktora czytam w opisie/, jest cos gorzko-zielnego /czy to ten szypr wlasnie ???/ - i to takze dodaje uroku ... zamszowosc Daim Blond jest jak wpolprzejrzysty material zarzucony na kolor - tzn. kolor przebija ale jest stlumiony ; moim zdaniem - Daim Blon moglby uzyc facet bez obawy ze obrzuca go zdziwionymi spojrzeniami ;) nuty o ktory wyzej napisalam sprawiaja ze nie jest to zapach bardzo 'babski' - jest kobiecy, z pazurem ale bez falbanek ;)))))))) z pewnoscia polubi go kazda 'szypromaniaczka', takze ktos kto lubi skorzany akord w Trussardi Skin ... to zapach ktory swietnie lezy na kobiecie w bialej koszuli i dzinsach :) ale tez swietnie wyglada sie w nim - w wersji wieczorowej ... on nie jest nachalny i nie narzuca ani 'wytwornosci' ani 'codziennosci' ... Daim Blond jest zapachem ponadczasowym, wymyka sie modom i trendom ; gdy porowna sie do niego 'nowosci' - obnaza ich tandetna mialkosc ...nawet gdy sa sygnowane wielkimi nazwiskami - to i tak przy Daim Blond wychodzi z nich bazar :) im bardziej sie w niego 'wwachuje' - tym wiecej w nim czytam ..... absolutnie rozumiem kazdy zachwyt nad Daim Blond :) a przyznam ze czesto nie podzielam zachwytow nad innymi zapachami /czy to nos plebejski czy skora nie taka ?/ ma klase to fakt :) lune Odpowiedz Link
madllen Re: Daim Blond 13.07.05, 12:21 O rany...brak mi słów!!! Dzięki! Czuję że polowania czas nadchodzi:) Pozdrawiam gorąco:) Odpowiedz Link
lune Madllen :) 13.07.05, 13:07 madllen napisała: > O rany...brak mi słów!!! Dzięki! Czuję że polowania czas nadchodzi:) > Pozdrawiam gorąco:) Ale prosze Cie - pamietaj ze to moje osobiste odczucie :) Ze mnie zaden perfumeryjny znawca ani wybitny nos zapachowy ;) Bywa ze 'nos mnie myli', ze inaczej niz inne osoby odbieram zapachy ... Nietuzinkowosc Daim Blond - to atut ale tez 'ostrzezenie' ze trzeba go powachac - zanim kupi sie w ciemno ; Tu na forum - chyba byly 'recenzje zapachowe' Daim Blond - sprobuj wrzucic w wyszukiwarke, pamietam ze zapach byl opisywany jako zamszowy, pudrowy, chlodny ... pozdrawiam, lune Odpowiedz Link
madllen Re: Lune :) 13.07.05, 14:37 Moją ciekawość rozbudziły niezwykłe opinie Forumowiczów i grzebanie w archiwum właśnie, gdy wróciłam po urlopie;)Kolejny dzień fantazjuję w temacie Daim Blonde, męczę wyszukiwarki na całym świecie... jak tylko zobaczyłam Twój post, oczywiście NIE MOGłAM NIE ZAPYTAĆ o refleksję :D Dziękuję raz jeszcze:) Odpowiedz Link
mangos Modern_Witch!:* 13.07.05, 13:22 Pięknie dziękuję,że dzięki Tobie mam mozliwość przebywania we fiołkowym raju Violetta di Parma. To zapach,jak...pierwsza miłość,taki...niewinny.:) Pamiętam nadal o OI- już mam kolejną wolną fiolkę i posylam na dniach:) Odpowiedz Link
olesiam 13ryjek - jest Pani wielka :-) 14.07.05, 20:09 Bardzo dziekuje za miłą korespondencje, solidnie zapakowaną paczke:) i oczarowanie:) Pozdrawiam Olesia Odpowiedz Link
chatka_ Ewapaw5 - jest Pani wielka :-) 15.07.05, 00:53 Bardzo bardzo Ci dziekuje, to ten zapach!!! :))) Odpowiedz Link
chatka_ Merolik - jest Pani wielka :-) 15.07.05, 00:59 Bardzo Ci dziekuje za spotkanie, za urocze towarzystwo i rozmowe! Juz wygladam nastepnego razu :)) Pozdrowienia od kici dla kitek ;) Odpowiedz Link
merolik Re: Chatko, to ja Ci dziękuję :-)))) 15.07.05, 09:34 Było naprawdę wspaniale, te godziny upłynęły mi jak chwila :))))))))))))))) I też mam nadzieję na następne spotkania. Bardzo serdecznie pozdrawiamy (koty też) Ciebie i kiciulkę :)))) Odpowiedz Link
agau79 do olesi 15.07.05, 09:22 korzystam, ze ten watek jest do ciebie osobiscie i zrobie mala prywate: news dla ciebie: duza promocja soni rykiel pomaranczowego sweterka w dionecie - jak jeszcze na to polujesz. pozdrawiam, agnieszka Odpowiedz Link
modern_witch Chatce za Deci Delę;-) 15.07.05, 10:59 Przyszła błyskawicznie. Zobaczyłam wczoraj cuś niebieskiego w skrzynce, myslę... eeee reklamówka, to mi się otwierać nie chciało. Dzis otworzyłam, coby wywalić i ... oooo! Bardzo na mnie fajna. Dzięki! Odpowiedz Link
benita5 Epikurejka dziekuje :-))) 15.07.05, 18:33 Pieknie dziekuje bo dawno przesylka pocztowa nie sprawila mi taaakiej radosci :* Odpowiedz Link
epikurejka Re: Epikurejka dziekuje :-))) 17.07.05, 14:51 cieszę się bardzo, ja też jeszcze raz dziękuję za wymianę i miłą korespondencję. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kalia_t MEROLIK - jest Pani wielka :-) 15.07.05, 21:48 Chciałabym podziękować najmocniej jak tylko mogę Merolik, za olbrzymią próbkę Lezard Femme i takąż samą próbkę balsamu:))) Merolik sprawiłaś mi ogromną frajdę, to cudowny zapach i szalenie się cieszę, że dzięki Tobie mogłam go poznać, a teraz również cieszyć się nim dłużej:))) Naprawdę jesteś WIELKA:))) Odpowiedz Link
merolik Re:Bardzo się cieszę, że dotarło cało i zdrowo.... 16.07.05, 09:25 Używaj z przyjemnością :))) Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link
konasana Re: Elve - wielkie dzięki za Tendre Poison :-) 18.07.05, 17:58 Elve, Baaardzo dziękuję za mgiełkę. Awizo dostałam już w piątek, dzisiaj odebrałam, wszystko doszło w jak największym porządku. Zaraz idę zmyć to, co mam na rękach (Castelbajac) i lecę się psikać!!! K. Odpowiedz Link
modern_witch Elve, spóźnione podziękowanie za EdM 19.07.05, 09:11 Dotarło, jak napisałam w mailu, ale już głowy nie miałam wtedy do pisania tutaj. Hehe, to moja pierwsza w życiu setka czegokolwiek;-P Dzięki. Odpowiedz Link
renia.renia elf.woman - brak mi słów aby opisać cudowną ... 19.07.05, 17:20 niespodziankę, który mi sprawiła, trzebaby pokazać zdjęcie mojej szczęki opadłej na biurko i uśmiechu, który długo nie schodził z twarzy. Bardzo dziękuję i przesyłam wielkie uściski :o*** renia Odpowiedz Link
chatka_ Kalia_t - jestes wielka :) 19.07.05, 22:59 Dziekuje za podzielenie sie ze mna swoimi ukochanymi perfumami! Usciski serdeczne!:) Odpowiedz Link
chatka_ Spoźnione podziekowania Modern_witch :) 22.07.05, 15:55 Za Palisander CdG, cudo, ale zeby choc troszke byly twalsze... Odpowiedz Link
elf.woman Re: elf.woman - brak mi słów aby opisać cudowną . 24.07.05, 16:28 jeju. ja Tobie też dziękuję. bardzo. :) Odpowiedz Link
mangos Ukłony w stronę Agmusz... 22.07.05, 16:38 Herba Fresca dziś dotarały: czekam na upały, by móc odkryć ich ogromne piękno. Dziękuję:* Odpowiedz Link
renia.renia eowyn !! nie mam słów by wyrazić wdzięczność!!! 23.07.05, 05:59 Kochana eowyn, dzielnie zakupiła dla madlaine_xx i mnie Escady, na naszą prośbę sprawdzała ich stan w perfumerii i dokonała rezerwacji a potem zakupu! Za wielkie serce i chęć pomocy - przyznaję eowyn medal FORUMKA ROKU! Niech żyje eowyn! buziaki renia Odpowiedz Link
agmusz Wielki dzięki dla Chatki, Vanilii, Mangos 24.07.05, 20:17 za wspaniałe doznania zapachowe i przemiły kontakt:) Odpowiedz Link
kalooo Renia- jesteś wspaniała,brak mi słów!!!;) 25.07.05, 12:25 To napradę cudowne z Twojej strony,dziękuje serdecznie,jesteś przecudowna,dziękuję jeszcze raz!!!;* To naprawdę wspaniałe,że tacy ludzie są na tym forum!;) Odpowiedz Link
mangos Renia-wiwat! 25.07.05, 14:21 Reniu,ja także dziekuję serdecznie za próbeczki. Escada Collection jest niesamowita! Odpowiedz Link