Dodaj do ulubionych

co sądzicie ??

23.03.05, 18:36
Co sądzicie o tym allegrowiczu, ma bardzo atrakcyjne ceny i pozycje....,
myślicie że można mu zaufac?(mi osobiscie sie nie podoba np ze perfumy mont
blank presence sa opisane jako bez korka itp, jednak zdjęcie pokazuje coś
innego, i nie wierzę że ma 3 testery jakiejś wody i wszystkie mają ubytku ok
np 1,5 cm)
aukcjewp.wp.pl/show_user_auctions.php?uid=96743&showing_type=gtext&order=t&p=0
Obserwuj wątek
    • renia30 Re: co sądzicie ?? 23.03.05, 19:16
      Hej!
      Jarek jest ok, kupowałam u niego kilka razy, poznaliśmy się ponieważ także jest
      z Łodzi, ma oryginały, zwykle sa to testery, miły facet, cierpliwie znosił moje
      niezdecydowanie i marudzenie ;o)) Dotychczas nigdy nie zamieszczał zdjęć,
      pojawily się na jego stronie niedawno, natomiast opisy były zawsze zgodne z
      rzeczywistością. Mam nadzieję, że nic się w jego ofercie nie zmieniło.

      pozdrawiam Renia
      • silence-dreamer Re: co sądzicie ?? 23.03.05, 19:43
        dzięki, chyba się zdecyduje na zakup mont blanc presence...
    • elve Re: co sądzicie ?? 23.03.05, 22:38
      jeśli się myli to na korzyść klienta - ja od niego kupowałam, woda miała być bez
      korka, a była z. kupuj smiało, to dobra firma.
      • luloo1 Re: co sądzicie ?? 24.03.05, 06:43
        Potwierdzam również, że jest uczciwy. A każdy tester ma ubytek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się


Nakarm Pajacyka