wandalas 25.03.05, 14:57 moze ktos zna dokladna nazwe tych perfum cos z numerkiem 24 na "f".mozna je kupic jeszcze w polsce bo nigdzie nie widzialam? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dori7 Re: hermes 25.03.05, 15:05 24, rue Fabourg - sa na allegro, niedrogi tester ma Jarekimiki. Przepiekny zapach z wielka klasa - wciaz jeszcze troszke za smarkata na niego jestem :P Odpowiedz Link
coralin Re: hermes 25.03.05, 16:39 dori7 napisała: > > Przepiekny zapach z wielka klasa On dodaje człowiekowi szyku. Ja mam i używam sporadycznie, ale zawsze wtedy czuję sie wyjatkowo. Bo to jest wyjątkowy zapach. Niby poważny, ale zawsze zaskakiwało mnie, że nosząc go zbierałam komplementy od 18 latków (komplementy też były z klasą:)Jest intrygujący, bo w powodzi mniej lub bardziej landrynkowych lub zabójczo duszących woni wyróżna sie bardzo. W Polsce trudno go kupić(bo trudno go sprzedać, hehe). Odpowiedz Link
damona Re: hermes 25.03.05, 17:26 moim zdaniem to bardzo niedoceniony zapach. Jest piekny, elegancki, cieply, intrygujacy. I ja rowniez zbieralam komplementy od 'mlodziezy';-) ale nie tylko. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: hermes 25.03.05, 20:52 24 Faubourg. Bardzo piękny i bardzo niedoceniany zapach, który zupełnie zniknął z Sephor i inszych Douglasów. U nas w Sopocie jest jedna perfumeria, gdzie jeszcze można powąchać różne Hermesy i 24 Faubourg takowoż jest. Mi się zawsze podobał, ale nie używałam wcześniej - właśnie uważałam się za smarkatą, żeby użyć słów Dori :) Jest trwały, intensywny i esencjonalny - i bardzo bardzo elegancki. Dodaje odwagi i pewności siebie, chętnie używam do pracy - nie tworzy takiego obezwładniającego dystansu jak Eau de Soir, jest cieplejszy i przystępniejszy, pięknie pachnie pomaranczą zmieszaną z jaśminem (to jedyny zapach, gdzie tak dobrze znoszę jaśmin, który jest tu mocny i wyraźny). Mi 24, Faubourg kojarzy się właśnie z Eau de Soir, choc to różne zupełnie zapachy :) (łączy je zamiłowanie do klasyki, nieco chłodna elegancja, i szypr). Odpowiedz Link
olesiam Re: hermes 25.03.05, 21:07 ostatnio widzialam w Galerii Mokotow w Marionnaud, była nawet obnizka na balsamy i tp. Odpowiedz Link
wandalas Re: hermes 30.03.05, 12:12 dzieki za podpowiedzi.kiedys siostra przywiozla mi probke i sie zakochalam.cudowny zapach! Odpowiedz Link