25.03.05, 14:57
moze ktos zna dokladna nazwe tych perfum cos z numerkiem 24 na "f".mozna je
kupic jeszcze w polsce bo nigdzie nie widzialam?
Obserwuj wątek
    • dori7 Re: hermes 25.03.05, 15:05
      24, rue Fabourg - sa na allegro, niedrogi tester ma Jarekimiki.
      Przepiekny zapach z wielka klasa - wciaz jeszcze troszke za smarkata na niego
      jestem :P
      • coralin Re: hermes 25.03.05, 16:39
        dori7 napisała:

>
        > Przepiekny zapach z wielka klasa

On dodaje człowiekowi szyku. Ja mam i używam sporadycznie, ale zawsze wtedy
        czuję sie wyjatkowo. Bo to jest wyjątkowy zapach. Niby poważny, ale zawsze
        zaskakiwało mnie, że nosząc go zbierałam komplementy od 18 latków (komplementy
        też były z klasą:)Jest intrygujący, bo w powodzi mniej lub bardziej
        landrynkowych lub zabójczo duszących woni wyróżna sie bardzo.
        W Polsce trudno go kupić(bo trudno go sprzedać, hehe).
        • damona Re: hermes 25.03.05, 17:26
          moim zdaniem to bardzo niedoceniony zapach.
          Jest piekny, elegancki, cieply, intrygujacy.
          I ja rowniez zbieralam komplementy od 'mlodziezy';-)
          ale nie tylko.
          • salma88 Re: hermes 25.03.05, 18:29
            A do czego mozna porownac ten zapach?
            • balbina_alexandra Re: hermes 25.03.05, 20:52
              24 Faubourg. Bardzo piękny i bardzo niedoceniany zapach, który zupełnie zniknął
              z Sephor i inszych Douglasów. U nas w Sopocie jest jedna perfumeria, gdzie
              jeszcze można powąchać różne Hermesy i 24 Faubourg takowoż jest. Mi się zawsze
              podobał, ale nie używałam wcześniej - właśnie uważałam się za smarkatą, żeby
              użyć słów Dori :) Jest trwały, intensywny i esencjonalny - i bardzo bardzo
              elegancki. Dodaje odwagi i pewności siebie, chętnie używam do pracy - nie
              tworzy takiego obezwładniającego dystansu jak Eau de Soir, jest cieplejszy i
              przystępniejszy, pięknie pachnie pomaranczą zmieszaną z jaśminem (to jedyny
              zapach, gdzie tak dobrze znoszę jaśmin, który jest tu mocny i wyraźny).

Mi 24, Faubourg kojarzy się właśnie z Eau de Soir, choc to różne zupełnie
              zapachy :) (łączy je zamiłowanie do klasyki, nieco chłodna elegancja, i szypr).
              • olesiam Re: hermes 25.03.05, 21:07
                ostatnio widzialam w Galerii Mokotow w Marionnaud, była nawet obnizka na
                balsamy i tp.
    • wandalas Re: hermes 30.03.05, 12:12
      dzieki za podpowiedzi.kiedys siostra przywiozla mi probke i sie
      zakochalam.cudowny zapach!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka