balbina_alexandra Enjoy, Patou 29.03.05, 21:04 I niestety, mimo całej mojej sympatii do tego zapachu ginie na mnie. Mam go od ponad roku - źle mi się go nosiło, zamiera na mnie i jest zupełnie niewyczuwalny. Moze trzeba się bedzie z nim rozstać, mimo wszystko :( Odpowiedz Link
coralin Re: Enjoy, Patou 29.03.05, 21:32 Balbina, miałam to samo, uwielbiałam moment psikania, pierwszą nutę, a potem nic. W ciągu dnia udawało mi sie czuć czasem jakąś mdlącą nutę i tyle. Wymieniłam. Odpowiedz Link
forevermore79 Uzyskalem komplementy... 29.03.05, 22:02 od wlasnej szefowej pachnac kompletna resztka probki damskiego (sic!) i diablo slodkiego Pink Sugar Aqoliny. Swieta przebiegly zas pod znakiem granatowego D&G- i Amena- niezmiennie robia wrazenie. Odpowiedz Link
ladyblue Hermes - Un Jardin sur Le Nil 29.03.05, 22:17 zapowiadały sie ciekawie ale uczucia mam mieszane... Odpowiedz Link
dori7 Po dlugim namysle wybralam Fleur d'Interdit 30.03.05, 11:40 Coraz wiecej czasu schodzi mi sie codziennie rano przed polka z pachnidlami - kocham wiosne, mrrrrauuuu :))))) Odpowiedz Link
charade Amor Amor z miniaturki 30.03.05, 11:42 Trza ją skończyć. Ładnie pachnie, ale kompletnie ginie na mnie :( Odpowiedz Link
chiara76 Re: Dziś pachnę 30.03.05, 12:03 nie lubianą zdaje się na tym forum nową Manią, która mnie osobiście bardzo podpasowała:) Odpowiedz Link
chatka_ SL Daim Blond --> PHeart 30.03.05, 13:15 Noca zasnelem z nim jak dziecko odstawione od piersi, w dzien szybciutko musialam zamienic na Precious Heart... Odpowiedz Link
zettrzy Panthere de Cartier 30.03.05, 19:34 i jakis typ w windzie powiedzial mi ze pachne upojnie... zdecydowalam sie nie kwalifikowac tego jako uwage seksistowska Odpowiedz Link
charade Re: Panthere de Cartier 30.03.05, 20:14 No co ? Fajnie Ci przeciez powiedział ! Odpowiedz Link
zettrzy Re: Panthere de Cartier 30.03.05, 20:38 wg forumek na Modzie, taka uwaga jest praktycznie rownoznaczna z gwaltem... ale co forum to obyczaj Odpowiedz Link
charade Re: Panthere de Cartier 30.03.05, 22:06 Serio ?!? Nie lubią komplementów ? Nie wiedzą, co tracą, hehe Odpowiedz Link
zettrzy Re: Panthere de Cartier 30.03.05, 23:33 serio, wiem ze trudno uwierzyc, ale zaklinaja sie ze nic gorszego niz pozytywna uwaga plci przeciwnej ("nie lubie nosic spodnic bo slysze seksistowskie uwagi" pojawia sie zadziwiajaco czesto w wielu watkach) Odpowiedz Link
kalooo Extravagance Givenchy 31.03.05, 09:59 Do spodni mi pasował dziś,jakoś tak z rana pomyślałam...;) Odpowiedz Link
luloo1 212 30.03.05, 19:34 coralin napisała: > Nature YR. > Wydawało mi się, że będzie teraz pora na Narciso, ale okazuje się, że wiosną > mam słabość do perfum, które zawierają ostrzejszą, metaliczna wręcz nutę. > Narciso piękny, ale zbyt miękki. Moze nadejdzie wreszcie czas na uzywanie > wielkiej butli Safari. Bo przecież on ma te ostrzejsze nuty. Czas pokaże czym > będę pachnieć w kwietniu:) Odpowiedz Link
urstina Re: Dziś pachnę 30.03.05, 21:45 212 Carolina Herrera. Są kwiatowe, ale jednocześnie świeże, nie słodkie! No i zawierają w środkowej nucie różę - moją ulubioną, a także gardenię i frezję, których to zapachy w naturze też bardzo, bardzo... W nucie bazy są piżmo i ambra, które jak wiadomo, działają zmysłowo... Fajnie się rozwija ten zapach na skórze, nie jest natrętny, ale jednak kuszący. A 212 SEXY - ten zapach naprawdę... kręci i jest taki... intrygujący! Bardzo mi się podoba, ale nie kupię dopóki nie skończę klasycznej 212. Odpowiedz Link
mangos Re: Dziś pachnę 30.03.05, 22:20 Diesel Plus Plus Feminine- mam miłe wspomnienia,ale to już nie to:( Odpowiedz Link
wandalas Re: Dziś pachnę 30.03.05, 23:02 psiknelam sie dzisiaj rano takim swinstwem mojej mlodszej siostry,mexx waterlove.okropienstwo.ciagle czuje ten zapach,mimo,ze sie przebralam i wykapalam.ble. Odpowiedz Link
marla30 Rano Lou Lou, a teraz 31.03.05, 18:12 ILA, ale to nie jest zapach mojego życia, hm. Odpowiedz Link