bebsztyk 25.03.05, 21:23 Hej:) jestem nowa i w ogóle jestem miło zaskoczona, że istnieje takie forum :) mam pytanko szukam dla siebie jakiś ładnych prefumek jestem dosyć młoda coś rześkiego a zarazem trwałego ;] tylko nie cool water :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalia_t Re: Szukam ? :) 25.03.05, 22:46 Aquawoman Rochas(cudowne, swieże, rześkie, na lato idealne) Ralph R.Lauren Pierre Cardin Bleu Marine Boss szary Esencia de Duende J.del Pozo On Ella J.del Pozo Red Jeans Versace Green tea E.Arden Eau d'Eden Cacharel i wiele, wiele innych:) Odpowiedz Link
renia30 Re: Szukam ? :) 26.03.05, 06:54 Zdecydowanie popieram propozycje: Aquawoman Rochas, Ralph R.Lauren, ponadto mogę dodac In Love Again wersja 2005, Happy Clinique, Eau Belle Rochas i wiele wiele innych ;o)... Odpowiedz Link
luloo1 Re: Szukam ? :) 26.03.05, 11:58 kalia_t napisała: > Aquawoman Rochas(cudowne, swieże, rześkie, na lato idealne) > Ralph R.Lauren > Pierre Cardin Bleu Marine > Boss szary Szary Boss? Może o białego ci chodziło. Odpowiedz Link
kalia_t Re: Szukam ? :) 26.03.05, 12:22 luloo1 napisała: > Szary Boss? > Może o białego ci chodziło. Wyraziłam się nieściśle biało-szary(srebrny)-mam na myśli opakowanie, bo buteleczka jest przezroczysta:) I jeszcze do listy dodałabym: T Girl Tommy Girl i letnią wersję:) Odpowiedz Link
luloo1 Re: Szukam ? :) 26.03.05, 12:00 Zgadzam się z większością propozycji kalii. Dodałabym jeszcze: L'au par Kenzo Baby doll Oxygene Lanvina Eclat D'Arpege Lanvina z tańszych My manifesto, Dalistyle (zielone) Truth lush Odpowiedz Link
lucy215 Re: Szukam ? :) 26.03.05, 09:27 In love again - najnowsza wersja, na lato jak znalazł :) wczoraj wywąchałam :) i jeszcze podobne Baby doll, dobrze sie sprawdzają. Odpowiedz Link
bebsztyk Re: Szukam ? :) 26.03.05, 13:10 dziękuje za tak wiele propozycji teraz idę wywąchać wszystko ;) Odpowiedz Link
salma88 Re: Szukam ? :) 29.03.05, 13:22 My Torrente O oui Lancome Sunflowers EA Aroma cos tam Lancome zielone Odpowiedz Link