dori7 Fleur d'Interdit 06.04.05, 09:43 Naszlo mnie dzis na troszke (pewnie pod wplywem watku Forewju o 15 urodzinach) Tresor, ale niestety mam dzis zajecia w takiej malutkiej salce bez okien i z wiecznie zepsuta klimatyzacja, a jesli chodzi o intensywnosc, to Tresor na mnie jest konkurencyjnie mocny wobec Kenzo Jungle... Nie moglam tego zrobic reszcie swiata i stanelo na malutkim psiku Fleur d'Interdit. Odpowiedz Link
sorbet Nic:-( Byłem tak "przejęty" i spóźniony 06.04.05, 13:35 że zapomniałem. W dodatku autobus się spóźnił i mogłem spokojnie wrócić po CdG3 :-) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Coloressence 07.04.05, 15:28 Benitko, nie mow, ze zielonym, bo bede sępić?:))) Odpowiedz Link
benita5 Re: Coloressence 09.04.05, 20:12 chatka_ napisała: > Benitko, nie mow, ze zielonym, bo bede sępić?:))) Nie powiem ze zielonym,bo czerwonym :)))IMO ładniejszy:) A chcesz? Odpowiedz Link
kalooo Eclat d'arpege+ 09.04.05, 20:16 żel pod prysznic Lux bialy-i faktycznie podobny!;D Thx kalia-chyba to Ty o tym gdzieś wspominałaś...;)!;* A na nadgarstkach Kenzo parfum d'ete-nie,nie,nie...Nie to chcemy na lato!;/ Na drugim Fumerie Turque-taje,ukłony po raz kolejny!;D Odpowiedz Link
kalooo Le Monde est Beau 07.04.05, 15:17 ...i usłyszałam,że fajnie pachne!;) ..parce-que le monde est beau vraiment!;D Odpowiedz Link
mangos Re: Dziś pachnę... 07.04.05, 19:59 Dolce Vita- wielkie dzięki Lauro27:)Ostatnie dni są takie nostalgiczne, przynajmniej zapach weselszy-mam nadzieję ,że pomoże przezwyciężyć smutek... Odpowiedz Link
chiara76 "Emotion" Laury Biagiotti. 08.04.05, 18:46 nosiłam go w Rzymie podczas zeszłorocznej wyprawy, miałam na Aniele Pańskim wtedy, po prostu dziś musiałam TYM pachnieć... Odpowiedz Link
eowyn niczym:) 08.04.05, 21:10 tak dla odmiany,bo wszystkie zapachy mnie dzis draznia okrutnie... Odpowiedz Link
zettrzy Lilac elizabethW... po raz ostatni, bo mi wlasnie 09.04.05, 00:03 wyszlo i chyba ponownie tego nie kupie Odpowiedz Link
graza4 Un Jardin en Mediterranee 09.04.05, 09:25 i już sama nie wiem, który z Ogrodów podoba mi się bardziej. Odpowiedz Link