mangos Re: Dziś pachnę... 26.04.05, 21:04 Na prawym nadgarstku Black Cashmere na lewym Be Delicious Odpowiedz Link
dori7 Deci-Dela 26.04.05, 22:43 Ranek byl tak zimny, ze rozwazalam nawet Slonia Kenzo!!! Ale stanelo na wiosennej Nince :)) Odpowiedz Link
chatka_ Romance i 26.04.05, 22:53 tak juz pewnie bedzie do 13 maja kiedy to przyleci do mnie nastepny letni flakonik. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 27.04.05, 14:09 rano le monde est beau (na ćwiczenia) teraz Scent CN Odpowiedz Link
modern_witch w tej chwili pur desir de lilas YR 27.04.05, 21:01 wspomnieniowo i romantycznie...po wiosennym spacerze nad stawami... Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 27.04.05, 23:15 Envy EDP. Kiedyś uwielbiany zapach, a potem mi się odmieniło. Teraz znów używam, dużo i często - ale tylko wody perfumowanej (toaletowa jest inna, mniej słodka) i tylko o tej porze, czyli w ciepły wiosnenny dzień :) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Pure Poison - koniec próbki bliski;-) 28.04.05, 13:00 Ojej, to nie koniec jeszcze, teraz bedziesz wykanczac moja...Sorki nie dopczytalam, ze je masz, pomyslalam, ze pasuja do Ciebie i dorzucialam do Angela. Odpowiedz Link
modern_witch ;-) 28.04.05, 22:22 one dobrze na mnie pachną (mimo że czuję z początku kwiat pomarańczy), więc dzięki;-) a mnie wieczorem teraz nachodzi na bez YR;-) Odpowiedz Link
kalooo Re: Image Woman+ 29.04.05, 09:21 jedno mogę jeszcze dodać-wszystko można o nim powiedzieć,ale na pewno nie to,że jest bezosobowy... I tym radosnym akcentem zamykam kolejną edycję <dziś pachnę...>;D Czekamy na następny!;) Odpowiedz Link
dori7 Remember Me 28.04.05, 11:52 Zainspirowana nowym smarowidlem (balsam Sorai "Wiatr" o baaardzo kwiatowym zapachu) wytaszczylam zapomniana resztke sezonowki Diora, kiedys mojej wielkiej milosci. No naprawde - niezla jest, choc juz nie kupilabym nastepnej butelki,a le cos czuje, ze te reszteczke wypsikam w najblizszej przyszlosci :)) Odpowiedz Link