perfumiarka Re: straganik/wymiana14 09.05.05, 23:18 sprzedam edp Alchimie Rochas ok.65ze 100ml oraz Hot Couture Givenchy edp- czarna, również ok.65ze100ml-oba zapachy z autoryzowanej perfumerii,z kartonikami;ja szukam juz czegos innego. Odpowiedz Link
marla30 Re: straganik/wymiana14 10.05.05, 07:54 Hej, kolej na mnie. Wymienię, sprzedam: Rouge Hermes, 50 ml, ubytek minimalny, jest pudełko, ulotka i woreczek z czerwonej tafty, w którym był flakonik Ca Sent Beau, Kenzo, 50 ml, ubytek minimalny, jest pudełko. Odpowiedz Link
renia30 By Dolce & Gabbana 100 ml chętnie wymienię... 10.05.05, 10:22 mój mail reniach@poczta.onet.pl pozdrawiam, r Odpowiedz Link
basiaplewik poszukuję próbki "casmir" 10.05.05, 15:10 w zamian mogę zaoferować próbeczkę DV lub eau DV, ewentualnie mogę zapłacić:) kiedyś (10 lat temu) pięknie mi pachniał na koleżance, nie chcę w ciemno kupować butelki- w polskich perfumeriach jest niedostępny... Odpowiedz Link
benita5 Asja Fendi poszukiwana:) najchetniej miniaturka 10.05.05, 17:05 albo koncowka, bo duza pojemnosc mnie przytłacza :) Odpowiedz Link
chatka_ Wymienię próbki 10.05.05, 17:38 Annick Goutal Petit Cherie i Safari na Sheer Obsession, Black Cashmire, Couture Moschino a moze Costume National - oby nie rozowy. Odpowiedz Link
martiene_ethereyes Re: Wymienię próbki 16.05.05, 16:26 chatko, czy wymiana AG Petit Cherie na probke Black Cashmere nadal aktualna? Jesli tak, napisz na martiene@tlen.pl, jesli chcesz sprawdzic moja wiarygodnosc (jestem tu w koncu nowa) zapraszam na forum na wizaz.pl, znajdziesz mnie w wyszukiwarce. Pozdrawiam :) Martiene Odpowiedz Link
chatka_ Re: Wymienię próbki 16.05.05, 22:07 martiene_ethereyes napisała: > chatko, czy wymiana AG Petit Cherie na probke Black Cashmere nadal aktualna? Niestety juz nie, poszlo w ludzi, zostalo mi Safari na wymiane, no ale moge z czegos z mojej kolekcji zrobic probeczke. Ale to dopiero za trzy dni, bo teraz na wycieczke z dzieciakami jade! Do napisania! Ps. Niech ktos zalozy watek "Wasze kolekcje 2", bo tamten chyba juz sie mocno zdeaktualizowal :))) Odpowiedz Link
nitulina Re: Asja Fendi,moja leży ale koniec pozbywam się!! 10.05.05, 17:54 Chyba jednak czas na pożegnanie, zwłaszcza, że zrobiłam zapasy Belle de minuit i jestem bez grosza :) 75/40 ml - sprzedam za 70 zł już z wysyłką. Odpowiedz Link
benita5 Re: Asja Fendi,moja leży ale koniec pozbywam się! 10.05.05, 19:14 Cholipka kusisz kobieto oj kusisz...tylko ze ja takiego "globusa" nie wcisne do mojej witrynki bo grozi histericusem tesciowej :o) Jestem zdecydowana na cos mniejszego..nie moglabys go zmiejszyc, co? Odpowiedz Link
nitulina Re: Asja Fendi,moja leży ale koniec pozbywam się! 10.05.05, 21:49 Nie zmniejszę ;), rzeczywiście jest to pudełko ogromniaste. Odpowiedz Link
merolik Re: Asja Fendi 11.05.05, 06:47 Hej!! Jeśli Benita się nie zdecyduje, to ja bym wzięła Asję :)) Odpowiedz Link
benita5 Re: Asja Fendi 11.05.05, 09:23 Czesc Edytko:) Ciesze sie ze sie odnalazlas:)) Wysylalam Ci @ jakis czas temu, na gazete i na wp. Ale widac obie skrzynki mocno zawodne.Pozdrawki,b:))) Odpowiedz Link
merolik Re: do Benity :) 11.05.05, 14:04 Pozdrawiam również, Jolu :))) Tak, skrzynki bywają zawodne, szczególnie ta na wp Odpowiedz Link
nitulina Re: Asja Fendi poszła w ukryciu do Chatki :( 11.05.05, 13:16 Przepraszam, ale Chatka była zaraz po Benicie, tyle że w ukryciu na maila :) Odpowiedz Link
chatka_ Re: do Nituliny: to trudno, pozdrawiam :)) 11.05.05, 15:12 Kochane nic straconego, Benitko, jak zatrzyma sie u mnie Asja, to masz u mnie probke, jesli nie, to Merolik ma cala butle, a Ty u Niej pewnie probke ;) Odpowiedz Link
benita5 Re: Kocham Forum ! ;)))) n/txt 11.05.05, 22:28 A to nowina :))))) haha a ile w tym pasji i entuzjazmu ;** Odpowiedz Link
chatka_ Re: Kocham Forum ! ;)))) n/txt 11.05.05, 22:39 Zakupy na straganiku to najbezpieczniejsze i najbardziej przyjazne czlowiekowi transakcje! :))) Jeszcze nie mam perfumek a juz mam na nie kupca :)) A jak pobudzja wyobraznie! ;)) Z paroma osobkami naraz w przemilej atmosferze wymieniam sie probkami, czasem boje sie zeby nie pomylic probek, adresow i imion :))) Buzka wielka! Odpowiedz Link
chatka_ Re: do Merolik - to super, dasz znać, dobrze? :))) 14.05.05, 21:22 Wyslalam do Ciebie maila na gazete :)) Odpowiedz Link
benita5 do Chatki:))napisalam@bom chetna na obiecana Asje 20.05.05, 12:58 chatka_ napisała: > Kochane nic straconego, Benitko, jak zatrzyma sie u mnie Asja, to masz u mnie > probke, jesli nie, to Merolik ma cala butle, a Ty u Niej pewnie probke ;) Witaj Chatko, no wiec przypominam sie:))Pozdrawki,b Odpowiedz Link
chatka_ Re: do Chatki:))napisalam@bom chetna na obiecana 20.05.05, 13:00 Kochana sprawdz poczte, bo rano odpisalam:) Odpowiedz Link
benita5 Re: Asja Fendi,moja leży ale koniec pozbywam się! 11.05.05, 09:29 nitulina napisała: > Nie zmniejszę ;), rzeczywiście jest to pudełko ogromniaste. Dzieki bardzo za propozycje!!Widze ze jest zainteresowana Merolik, a ja nie mam sumienia Cie przetrzymywać,az pozrzucam z polki inne cuda.Pozdrawki;)) Odpowiedz Link
nitulina Re: Ponawiam ANNA SUI - LOVE 75/65ml 10.05.05, 17:50 EDT Wersja testerowa bez koreczka z widocznym białym napisem "tester" Sprzedam za 75 zł już z wysyłką :) Odpowiedz Link
giwia wymienię Max Mara 11.05.05, 08:37 40 mi , psikniete moze raz lub 2- wymienię giwia@gazeta.pl Odpowiedz Link
charade Nina Ricci, Anna Sui, D&G 11.05.05, 19:18 Ponawiam: - Love in Paris Niny Ricci, 30 ml., użyte 2 razy, ubytek niewidoczny, w kartoniku. Cena: 85 zł. już z przesyłką - Anna Sui original, tester 100 ml., z korkiem, w pudełku testerowym, uzyty ze dwa razy. Cena: 85 zł. z przesyłką Link do zapachu: www.perfumeemporium.com/womens/details.cfm?id=7864 Tudzież miniaturka: - Dolce & Gabbana czerwone, 4,9 ml., użyta może raz, ubytek malutki, w czerwonym zamszowym pudełeczku. Cena: 25 zł. z przesyłką Odpowiedz Link
rybkad Re: Eau Fantasque Fragonard perfumy 11.05.05, 19:57 15 ml/30 wymienie na cos w stylu Jaipur Saphir lub JPG Classique lub na cos innego sama nie wiem na co Odpowiedz Link
benita5 Re: Eau Fantasque Fragonard perfumy 11.05.05, 20:08 rybkad napisała: > 15 ml/30 wymienie na cos w stylu Jaipur Saphir lub JPG Classique lub na cos > innego sama nie wiem na co Rybka !! HAlo halo tu goraca linia!!! Prosze przyklepac i ostro myslec o liscie dla zlotej rybki:))) Odpowiedz Link
rybkad Re: Eau Fantasque Fragonard perfumy 11.05.05, 22:52 Benitko zaklepane ale ja sama nie wiem co chce ostatnio marudna jestem ale cos w stylu Jaipura by mi pasowalo choc nie musi byc to koniecznie Jaipur tylko cos podobnego,sama juz nie wiem,chyba musze sie przespac z tym problemem;) Odpowiedz Link
escape5 Amor Amor chętnie odkupię 11.05.05, 23:40 Pojemność obojęta(oprócz setki),może być używany. Odpowiedz Link
olesiam Re: straganik/wymiana14 13.05.05, 15:43 Eau De Charlotte Annick Goutal edt 15 ml, ubytek 1/5, jest pudełko The Spirit of Moonflower Body Shop edt 30 ml, ubytek 2/5, brak pudełka Interesuje mnie tylko wymiana, na co?-czekam na propozycje:) Pozdrawiam Olesia Odpowiedz Link
misqa angel i omnia 13.05.05, 20:00 a może ktos chciałby Angel'a 8 ml, raz delikatnie pryśniete, ale niestety ten zapach bardzo źle na mnie działa... i mam próbeczkę Omnia - Bvlgari 1,2 ml ??? Odpowiedz Link
misqa Re: angel i omnia 23.05.05, 03:58 lady napisała: > noo, angela chętnie, za ile? :D > angel 9,99 omnia 4,50 +koszty wysyłki Odpowiedz Link
epikurejka Re: straganik/wymiana14 13.05.05, 21:49 Witam mam do wymiany 1)Deci Dela 3 x 5ml (Parfum, eau de toilette concentree i eau de toilette) ubytek 1/4, jedynie pomarańczowa ma ubytek ok 1/2, 2)Eau Des Merveilles 15 ml,ubytek ok 1ml( kupione od kosmetyk2004) Odpowiedz Link
benita5 Re: straganik/wymiana14 13.05.05, 21:54 buuu kto pozno przychodz...i ten moze pochlipac. Vanilka gratuluje refleksu!!! Odpowiedz Link
dori7 Do Epikurejki :)) 13.05.05, 22:34 Hej, to Ty trafilas te kolekcje miniaturek DD u Kwiatuszka? :)) Odpowiedz Link
epikurejka Re: Do Epikurejki :)) 13.05.05, 22:56 Przypuszczam, że to Ciebie kiedyś przelicytowałam? Przepraszam - musiałam je mieć. Ale to przez forum :)Pozdrawiam uzależnionych Odpowiedz Link
dori7 Re: Do Epikurejki :)) 13.05.05, 23:16 Udalo mi sie pozniej dopasc edt concentre, te pomaranczowa w duzej flaszce, wiec jakos to przebolalam :)) A u Kwiatuszka dopadlam potem miniaturke Tygrysa. Ale w rewanzu za przelicytowanie musisz powiedziec, jak pachna perfumy DD w porownaniu ze zwykla woda toaletowa i skoncentrowana! :)) Znam tylko obie edt,a perfum nigdzie nie moge dopasc do powachania... Odpowiedz Link
klaudia01 Re: straganik/wymiana14 15.05.05, 01:35 sprzedam ok.połowe ze 100ml Issey Miyake l'eau d;issey. Odpowiedz Link
misqa Re: straganik/wymiana14 15.05.05, 07:41 może ma ktoś do sprzedania miniaturkę Organzy klasycznej, albo Indecence????? Odpowiedz Link
madzia2kk Elizabeth Arden _balsam do ciala sprzedam/zamienie 22.05.05, 19:59 sprzedam lub zamienie na cos fajnego balsam do ciala a ELizabeth Arden - Ardenbeauty , pojemnosc 250 ml., wogole nie uzywany , nieudany prezent od chlopaka ze stanow , niestety nie moj zapach zainteresowanych prosze na meila: ania1020@autograf.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
madzia2kk KUPIE Caroline Herrere 212 lub inne... 22.05.05, 20:02 witam drogie forumowiczki..moze ma ktoras z Was do sprzedania 212 caroline herrere , hypnotic poison diora, kenzo jungle elephant ???maga byc uzywane..nawet resztki :) pozdrowki i czekam na wiesci od Was pod mailem madzia2kk@gazeta.pl Odpowiedz Link
madzia2kk LANCASTER-SPRZEDAM/WYMIENIE 23.05.05, 23:15 sprzedam lub wymienie na cos fajnego plyn do demakijazu twarzy i oczu (bezalkoholowy) firmy Lancaster...400 ml.(nieudany prezent przywieziony z USA) uzyty tylko raz, niestety nie jest odpowiedni do mojej bardzo suchej cery..jest swietny dla normalnej tlustej i mieszanej..niestety stoi i kurzy sie na polce...w razie czego zapraszam na maila: ania1020@autograf.pl Odpowiedz Link
agent4 Re: straganik/wymiana14 23.05.05, 16:58 Mam na wymianę lub sprzedaż Tendre Poison Odpowiedz Link