kedrok1 27.08.09, 08:48 Ja pier... zyciegwiazd.onet.pl/130877,0,jak-wam-sie-podoba-jiracek-vaclav,fotonews_detail.html Taka pipka by z pierwszego pagórka spadła, a i szabli by nie udźwignęła :( Porażka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabellaz1 Re: Janosik 27.08.09, 08:50 Taka ciotunia...dlaczego mnie nie wzięli na Janosika???!!! Jestem bardziej męska! Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Janosik 27.08.09, 09:37 Bo teraz Janosik jest metroseksualny. Odpowiedz Link
funny_game Re: Janosik 27.08.09, 09:44 Coś się uparłeś ładnych ludzi krytykować :P No właśnie, on jest ładny, może za mało męski do tej roli, ale, ach... :) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Janosik 27.08.09, 09:57 Funny...przyjdzie mi się z Tobą nie zgodzić nie wiem czy nie pierwszy raz:PPP Odpowiedz Link
funny_game Re: Janosik 27.08.09, 10:06 Ależ na zdrowie :) Tylko w czym się nie zgadzasz? :) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Janosik 27.08.09, 10:10 funny_game napisała: > Ależ na zdrowie :) Na zdrowie to będzie jak wreszcie przyjedziesz się wutki napić!:P > Tylko w czym się nie zgadzasz? :) Że Łon ładnyyyyyyyy :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Janosik 27.08.09, 10:11 izabellaz1 napisała: > Na zdrowie to będzie jak wreszcie przyjedziesz się wutki napić!:P O, mądrze gadasz, jeno ja w Waszym wrześniowym terminie to będę na urlopie... > > > Tylko w czym się nie zgadzasz? :) > > Że Łon ładnyyyyyyyy :D Przekonam Cię, jak tupnę nóżką? ;))) > > Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Janosik 27.08.09, 10:15 funny_game napisała: > jeno ja w Waszym wrześniowym terminie to będę na urlopie... To daj znać jak po prostu będziesz na @ to się umówimy i w mniejszym gronie spotkamy:D > Przekonam Cię, jak tupnę nóżką? ;))) Nawet jak rozbijesz butelkę wódki na mojej głowie to NIE :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Janosik 27.08.09, 10:19 izabellaz1 napisała: > To daj znać jak po prostu będziesz na @ to się umówimy i w mniejszym gronie > spotkamy:D W kącó będzie trzeba :) Bardzo chętnie. Szkoda, że u Was nie ma plaży, bo fajnie się pije na plaży z ludźmi poznanymi na forum :D > Nawet jak rozbijesz butelkę wódki na mojej głowie to NIE :P Może i jestem głupia, ale żeby gadającą wodę marnować??? ;) > > Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Janosik 27.08.09, 10:30 funny_game napisała: > Szkoda, że u Was nie ma plaży, bo fajnie się pije na plaży z ludźmi poznanymi na forum :D Możemy zrobić sobie randkę nad Zalewem Zegrzyńskim...będzie plaża i piciuuuuu :D > Może i jestem głupia, ale żeby gadającą wodę marnować??? ;) Czyli aż tak Ci się nie podoba, żeby tak przekonywująco mnie przekonywać?? :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Janosik 27.08.09, 10:35 izabellaz1 napisała: > Możemy zrobić sobie randkę nad Zalewem Zegrzyńskim...będzie plaża i piciuuuuu : > D Ooooooo, tam "Hydrozagadkę" kręcili, czyli miejsce jak najbardziej dla wariatów :D > Czyli aż tak Ci się nie podoba, żeby tak przekonywująco mnie przekonywać?? :P No aż tak to nie :) Do Mike'a Pattona to mu brakuje sporo :) > > Odpowiedz Link
kedrok1 Re: Janosik 27.08.09, 10:06 ależ niech on sobie będzie ładny a nawet i piękny ;) Ale góral zabijaka to z niego taki jak ze mnie afrykański goryl ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Janosik 27.08.09, 10:10 Ale dobry aktor, nawet jak wygląda niczym afrykański goryl, zagra przekonująco księciunia z bajki. I na odwrót :) Wszyscy, po pobieżnym przejrzeniu pięciu zdjęć kwiczą, że na Janosika nie pasuje. Może i nie pasuje, nie wiem, to się okaże po obejrzeniu filmu :) Z tego, co o Janosiku wiem, to z niego żaden chaban nie był, raczej zwinne chłopię. Och, jaki on ładniusi. Zjadłabym jego wątróbkę i popiła chianti :FFF Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Janosik 27.08.09, 10:12 funny_game napisała: > Och, jaki on ładniusi. Zjadłabym jego wątróbkę i popiła chianti :FFF Chianti bym wypiła, ale wątróbkę wystawiła sępom...(może być Tobie) :PPPPPPP Odpowiedz Link
funny_game Re: Janosik 27.08.09, 10:17 Kurcze, w sumie od podstawówki (od obejrzenia motylicy wątrobowej w formalinie) wątróbki nie jadam ;) To co innego bym zjadła, o. Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Janosik 27.08.09, 10:31 funny_game napisała: > (od obejrzenia motylicy wątrobowej w formalinie) Uwielbiałam lekcje o pasożytach! Uwielbiałam te motylice, bruzdogłowce i tasiemce w formalinie w różnych częściach ciała!:DDD Odpowiedz Link
funny_game Re: Janosik 27.08.09, 10:35 Iza, wiesz jak mi łatwo przychodzi rzyganie? :DDD Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Janosik 27.08.09, 10:45 funny_game napisała: > Iza, wiesz jak mi łatwo przychodzi rzyganie? :DDD Usiądziesz najbliżej wody nad Zegrzem :P Odpowiedz Link
omlet.schabowy Re: Janosik 27.08.09, 10:52 funny_game napisała: > Z tego, co o Janosiku wiem, to z niego żaden chaban nie był, raczej zwinne chło > pię. I kończąc karierę miał ze 22 lata, i chyba nie musiał wtedy wyglądać jak Kliczko po 30. (czy Perepeczko, na jedno wychodzi). No a po zakończeniu kariery to już nie wyglądał. Taki job. Odpowiedz Link
funny_game Re: Janosik 27.08.09, 10:57 Taki lajf raczej, bo wszyscy przestaniemy wyglądać, jak skończymy "karierę". Wszyscy, poza Leninem. Odpowiedz Link
omlet.schabowy Re: Janosik 27.08.09, 11:14 Też to czytałaś? :( praca.wp.pl/kat,18453,title,Niedlugo-bedziemy-pracowac-az-do-smierci,wid,11413739,wiadomosc.html Odpowiedz Link
funny_game Re: Janosik 27.08.09, 11:27 Teraz już czytałam. Czniam to, nie będę pracować tak długo, niech mnie w dópę pocałują. Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Janosik 27.08.09, 11:31 funny_game napisała: > nie będę pracować tak długo, niech mnie w dópę pocałują. A jak pocałują i każą pracować dalej? Odpowiedz Link
funny_game Re: Janosik 27.08.09, 11:42 To dam łapówę i pójdę na rentę :F Ja chcę jeździć na emeryckie wycieczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale nie po siedemdziesiątce, tylko jeszcze sporo przed! Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Janosik 27.08.09, 11:01 omlet.schabowy napisał: > No a po zakończeniu kariery to już nie wyglądał. No jakoś tam wyglądał. Jeno nieco inną strukturę tkanki posiadł był:D Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Janosik 27.08.09, 11:35 omlet.schabowy napisał: > Cytoplazma, cy nie plazma?... Potem to już i nie plazma nawet...ale za to będziemy się integrować z otoczeniem - a raczej z podłożem:DDD Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Janosik 27.08.09, 12:18 O ile postów :) Niby taki gejowaty a solidnie was rozpalił. Odpowiedz Link