nuna_77 27.05.05, 14:27 Tak jak w temacie skad Wam sie udaje zdobywac próbki?Mieszkam w niewielkim miescie i perfumeri nie mamy:(niestety.Podpowiedzice Ci czy kupujecie np na allegro próbki?Moża ma któraś z Was na zbyciu cos do powachania?POzd Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka_ Re: Próbki skad? 27.05.05, 14:33 Pare rzeczywiscie nabylam droga kupna, wiekszosc jednak zapachow dane mi bylo poznac dzieki Forumkom, dzieki ich uprzejmosci i wzajemnu zrozumieniu fiola na punkcie zapachow :))) Na razie zadna sie nie obrazila za probki w fiolkach po aromatach do ciast ;))) Odpowiedz Link
nuna_77 Re: Próbki skad? 27.05.05, 23:20 Świetny pomysł:)Chciałabym po prostu cos wybrać poznac wiecej zapachów czy ktos może chciałby sie pozbyc niepotrzebnych próbek?lub zapachów do ciast:))) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Próbki skad? 28.05.05, 00:19 Ja mam swoje z Sephory i innych perfumerii. Nie kupuję na allegro ani nigdzie indziej - z zasady proceder sprzedawania próbek napawa mnie wstrętem - w końcu nie są one do sprzedaży (a później wszyscy się żalą i płaczą, że w perfumeriach nie ma próbek). Mam też oczywiście sporo próbek rzadszych zapachów od forumowiczów :) Odpowiedz Link
pour-homme Re: Próbki skad? 28.05.05, 10:48 Probki dostaje podczas robienia zakupow. Kolezanka pracuje w jednej z wiekszych perfumerii i czesto mi przynosi probki, czasami jakis fajny gratis w formie firmowej kosmetyczki, torby, koszulki czy miniaturki perfum. Pozdrawiam Odpowiedz Link