martiene_ethereyes Re: Dziś pachnę... Fleurissimo Creed 14.06.05, 12:20 rozkoszuję się nim dzięki prezentowi od fantastycznej pani z ArtDeco :) niestety zniknął mi ze skóry w ciągu godziny :( Odpowiedz Link
kalia_t Margaretha Ley nieziemsko:))) 14.06.05, 12:32 Wilekie dzięki i uściski dla Marli za super wymianę:))) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Margaretha Ley nieziemsko:))) 14.06.05, 21:40 a na nadgarstku od kilku godzin testuję Escadę Collection.:) Odpowiedz Link
olesiam Creed Vetiver 14.06.05, 15:44 Głowa-pomarańcze, mandarynki i gorzkie pomarańcze Serce-rosyjska kolendra:), biały pieprz i jagody Baza-vetiver z Haiti Panowie Oliviere i Erwin Creed tworzac ten unisex inspiracje czerpali z "Millesime" Odpowiedz Link
merolik Re: Kingdom ...zakochałam się :))))...a więc 14.06.05, 20:18 jestem kolejnym przykładem potwierdzającym hipotezę wysuniętą kiedyś na forum, że K. to zapach dla kociarzy :)))) On mi coś tak przypomina, myślę intensywnie i nie wiem...W każdym razie bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link
eowyn ILA klasycznym 14.06.05, 20:21 @merolik - mnie od Kingdom na papierku odrzucilo straszliwie, ale kociara nie jestem, wiec moze ta teoria rzeczywiscie jest prawdziwa;) Odpowiedz Link
merolik Re: Eowyn :)) 14.06.05, 20:26 Szczerze, to już na papierku mnie zaskoczył pozytywnie, wiedziałam, ze wzbudza kontrowersje, więc podchodziłam ostrożnie do testów. Teraz mam go już na nadgarstkach i nie mogę się nawdychać :))) Odpowiedz Link