sorbet 20.06.05, 21:05 Teraz ja :-) CdG Ouarzazate, lubi słońce. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piesn Re: Dziś pachnę ... 07.07.05, 21:45 czym pachnie Aroma Sun? Możesz opowiedzieć mi ten zapach? Odpowiedz Link
mangos Charles Jourdan The Parfum na prawym nadgarstku... 20.06.05, 22:07 ...na lewym Safari. Odpowiedz Link
sorbet Mam także Brit damski:-) przelotnie czuję + 20.06.05, 22:16 herbatę:-))) nie wiem czy jest ta nutka. Jakaś zieleń, porzeczki na początku. A później coś jak VI, Sensi, słodkie, balsamiczne, różane. Kenzo Summer damski. Za papierku ładnie (konwalia?) ale na skórze katastrofa. Miałem Blue Givenchy, taki tam męski świeżuch. Ale mam też M7 Fresh, fajny:-) Odpowiedz Link
damona soleil fragonarda 20.06.05, 22:49 cieplej mi bylo w tym w polowie chlodnym dniu. Odpowiedz Link
kalia_t Crystal Chic(próbka) towarzyszył mi 21.06.05, 01:56 na bankiecie, ciekawie się rozwinął, organicznie i drzewnie, i podobnie do bazy Apparition:) Odpowiedz Link
zettrzy Aqua di Parma. Niestety, mialam z samego rana 21.06.05, 05:04 Bardzo Wazna Rozmowe z Bardzo Wazna Osoba w Bardzo Waznej Instytucji, wiec nie moglam inaczej. Odpowiedz Link
renia.renia Intuition ale przestaje je czuć, więc chyba dam... 21.06.05, 07:45 im odpocząć na jakiś czas. Odpowiedz Link
sharlotka Re: Dziś pachnę ... 21.06.05, 13:58 na przekor prawie-upalowi, Organza Indecence, mam dzis mega dekadencki nastroj i bardzo mi O.I. pomaga trwac w tym nastroju. pzdr sh. Odpowiedz Link
dixi Re: Dziś pachnę ... 21.06.05, 14:49 Sun Jil Sander, chyba jednak sie go nie pozbede ... :) Odpowiedz Link
mathilde17 Re: Dziś pachnę ... 21.06.05, 18:29 Za to ja dzisiaj dałam czadu, bo przy 35-stopniowym upale pachnę sobie Musc Ravageur FM. Ale jakoś mi to nie przeszkadza, a przynajmniej piżmo wyraźniej czuję, bo normalnie to raczej Ambre Ravageuse, a nie Musc:) Odpowiedz Link
chatka_ Dziś pachnę dzieki Mangos i Charade :) 21.06.05, 18:47 Jeszcze chwilke temu Tendre Kiss i Mahora, a teraz Amor Amor i Pure, mmmmm:) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę ... 21.06.05, 23:22 najpierw rush summer - znudziły mi się od zeszłego roku, chyba wystawię na straganik... teraz esencia del duende - kiedys nie przepadałam, teraz zaczynam kochać za ostrą, niebywale trwałą nutkę! Odpowiedz Link
urstina Apparition Ungaro - dzięki Kalii!!! :-)) 22.06.05, 09:23 Testuję, obwąchuję się, proszę otoczenie o obwąchiwanie mnie... Baaardzo interesujący zapach. Odpowiedz Link