rybkad 01.07.05, 11:55 Może nie bardzo na temat ale jestem ciekawa gdzie lubicie wypoczywać?Ja osobiście tylko morze morze i morze w tym roku aż 2 tygodnie sierpnia już się nie moge doczekać, ten zapach morskiej bryzy ehhhhh:))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luloo1 Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 01.07.05, 12:00 Morze, ale nie znam zapachu morskiej bryzy lub lasu. W moim przypadku to sztuczny kod znany tylko głowie. Bo zapach lasu w lesie, nie jest zapachem, który mam zakodowany w głowie, podobnie morza. Odpowiedz Link
renia.renia Co roku od wielu lat - klimaty śródziemnomorskie, 01.07.05, 12:00 przede wszystkim ukochana Grecja (Kreta, Rodos itp ...), ale w tym roku będę wakacjować we wrześniu w Zakopanem hej! Odpowiedz Link
agmusz Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 01.07.05, 13:03 Jastrzębia Góra i Kaszuby w sierpniu:) Odpowiedz Link
chatka_ Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 01.07.05, 18:07 Kuba albo Rumunia :))) Okaże sie na trzy dni przed wyjazdem :)) Odpowiedz Link
zettrzy Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 01.07.05, 20:19 wakacje? ktos tutaj miewa wakacje? Odpowiedz Link
nitulina Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 01.07.05, 22:07 Miewa miewa!!!! Pracoholizmowi bez wakacji mówimy nie!!!! W poniedziałek jadę do Barcelony a potem do Andaluzji :) We wrześniu jeszcze raz gdzieś na nurkowanie. Odpowiedz Link
charade Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 01.07.05, 23:15 A jakże ! Ma zamiar jechać do ..., twój szef się dowiaduje i każe ci tam jechać służbowo ! Ponieważ jest to jednak dobry szef, to pokrywa ci wszystkie koszty wyjazdu ;))) zettrzy napisała: > wakacje? ktos tutaj miewa wakacje? Odpowiedz Link
dziejas Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 01.07.05, 21:17 tak. morze to jest to. a najbardziej lubie nasz baltyk. niestety w tym roku bylem na rodos... ale moze jeszcze uda mi sie wyskoczyc na kilka dni :) Odpowiedz Link
gosiasta0 Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 01.07.05, 22:07 A ja rzucam robotę i wyjezdzam do Indii na 3 miesiące. Musze obwąchac uliczki Jaisaimleru:)) Odpowiedz Link
madlaine_xx Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 01.07.05, 22:51 w sierpniu na tydzień do Wiednia do teściowej siostry razem z nia i jej rodzinką, potem na jakieś 10 dni jedziemy wszyscy do Prowansji, we wrześniu,jak mąż znajdzie czas, tydzień może dwa (jak fundusze pozwola) na Sycylii A w międzyczasie polskie morze :))) Odpowiedz Link
merolik Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 03.07.05, 15:08 Weekendowe wypady na Mazury i tydzień w Krynicy Morskiej (to ostatnie - w sierpniu) Odpowiedz Link
modern_witch Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 03.07.05, 19:32 najpierw na Hel z przyjaciółką i siedmiolatkiem;-) Już niedługo, nie mogę sie doczekać. To takie "moje" miejsce, gdzie będę pewnie zawsze już wracać. Muszę kiedyś wziąć urlop wcześniej, zanim wypuszczą foczy przychówek do morza;-) Druga częśc urlopu (z mężem) jeszcze w planach. Najpierw miał być Egipt. Potem kupilo się skuterek i w planach pojawiło się coś wariackiego - dojechać skuterkiem na Chorwację. Teraz mądrzy ludzie to szaleństwo wyperswadowali, więc się nie wie na razie, gdzie, co i jakim środkiem transportu;-P Odpowiedz Link
babiloniaa Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 03.07.05, 19:59 W planach jest Riviera turecka. Juz sie nie moge doczekac!!! Odpowiedz Link
benita5 forumka Modern_witch 03.07.05, 21:07 modern_witch napisała: > najpierw na Hel z przyjaciółką i siedmiolatkiem;-) Już niedługo, nie mogę sie > doczekać. To takie "moje" miejsce, gdzie będę pewnie zawsze już wracać. Muszę > kiedyś wziąć urlop wcześniej, zanim wypuszczą foczy przychówek do morza;-) Hej, hej Wlasnie foki od tygodnia oczipowane i wypuszczone na wolnosc... Jezdzimy tuz obok bo do J-rni jak na dluzszy weekend;) Odpowiedz Link
modern_witch Re: forumka Modern_witch 03.07.05, 21:33 wiem wiem, że oczipowane i wypuszczone już... w zeszłym roku non stop oglądałyśmy tam w lokalnej telewizji powtórki z wypuszczenia młodych... oj, nie chciało im się do zimnego morza, nie chciało. Tegoroczne też pewnie będziemy oglądać, podobno byly bardziej zdecydowane;-) Odpowiedz Link
rybkad Re: forumka Modern_witch 03.07.05, 22:24 Moja droga foczki to moje stare przyjaciolki co roku jezdze wycalowac im pysie z daleka, i w tym roku tez, juz sie niemoge doczekac:))))))) Odpowiedz Link
modern_witch Re: forumka Modern_witch 03.07.05, 23:12 no to wychodzi na to, że całujemy je razem;-P A kiedy jedziesz? My będziemy na Helu koło 17 lipca, przez tydzień, wcześniej parę dni w Gdyni;-)) a ja do fokarium prawie codziennie chodzę wtedy i siedzę godzinami... tylko popołudniowe karmienie sobie odpuszczam, za duży tłum... ale ranne jest OK no i można potem zjeść śniadanie na plaży;-) Odpowiedz Link
rybkad Re: forumka Modern_witch 04.07.05, 14:50 Ja dopiero 13 sierpnia jade, mam nadzieje ze pogoda w tym roku dopisze, niedokladnie na Hel do Wladyslawowa jade a na Hel urzadzamy wycieczki rowerowe ja chce juz, a tu 6 tygodni do urlopu:((((( Odpowiedz Link
forevermore79 Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 04.07.05, 11:56 Ja w tym roku musze dobrze odpoczac, wiec juz wkrotce tydzien na Malcie, zeby zalapac slonca i sie pobawic, pod koniec lipca kolejny tydzien w Dublinie, potem moze jeszcze krotkie wypady do Londynu, czy Berlina- no i w miedzyczasie podziwianie polskich klimatow i moze jeszcze kilka dni na wykanczanie domku itd. :-). Jezdze zwykle sam, nie lubie dlugich kilkutygodniowych wczasow, ale byczenie sie na plazy- owszem :-). Odpowiedz Link
sliwkaa Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 04.07.05, 12:07 hmm.. wakacje - miły temat ;-) tylko ten urlop tak cięzko dostać:-(. U mnie pod koniec lipca - tygodniowa rozgrzewka urlopowa w Dublinie, a potem wczesną jesienią - Egipt albo coś innego w ciepłych klimatach ;-) już nie mogę się doczekać ;-) Odpowiedz Link
dori7 Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 04.07.05, 16:27 W lipcu jak co roku - rodzinny zlot u dziadkow w Sopocie, potem Festiwal Szachow, Brydza i Gier w Pardubicach, czyli wielki zlot znajomych w Czechach. A w sierpniu jade ze swoim lubym na dwa tygodnie do Hiszpanii, juz sie nie moge doczekac :)))))) Mam nadzieje, ze nic nie nawali w ostatniej chwili! Odpowiedz Link
marla30 Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 04.07.05, 21:43 Na razie nigdzie, może we wrześniu pojadą gdzieś. Albo za parę tygodni wyrwą się z dziatwą do Płocka na zwiedzanie :) Odpowiedz Link