Dodaj do ulubionych

A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkowie??

01.07.05, 11:55
Może nie bardzo na temat ale jestem ciekawa gdzie lubicie wypoczywać?Ja
osobiście tylko morze morze i morze w tym roku aż 2 tygodnie sierpnia już się
nie moge doczekać, ten zapach morskiej bryzy ehhhhh:)))))
Obserwuj wątek
    • luloo1 Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 01.07.05, 12:00
      Morze, ale nie znam zapachu morskiej bryzy lub lasu. W moim przypadku to
      sztuczny kod znany tylko głowie. Bo zapach lasu w lesie, nie jest zapachem,
      który mam zakodowany w głowie, podobnie morza.
    • renia.renia Co roku od wielu lat - klimaty śródziemnomorskie, 01.07.05, 12:00
      przede wszystkim ukochana Grecja (Kreta, Rodos itp ...), ale w tym roku będę
      wakacjować we wrześniu w Zakopanem hej!
    • vanilia72 zawsze w górach :) 01.07.05, 12:12
      w tym roku Pieniny
    • agmusz Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 01.07.05, 13:03
      Jastrzębia Góra i Kaszuby w sierpniu:)
      • chatka_ Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 01.07.05, 18:07
        Kuba albo Rumunia :))) Okaże sie na trzy dni przed wyjazdem :))
    • zettrzy Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 01.07.05, 20:19
      wakacje? ktos tutaj miewa wakacje?
      • nitulina Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 01.07.05, 22:07
        Miewa miewa!!!!
        Pracoholizmowi bez wakacji mówimy nie!!!!

W poniedziałek jadę do Barcelony a potem do Andaluzji :)

We wrześniu jeszcze raz gdzieś na nurkowanie.
      • charade Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 01.07.05, 23:15
        A jakże ! Ma zamiar jechać do ..., twój szef się dowiaduje i każe ci tam jechać
        służbowo ! Ponieważ jest to jednak dobry szef, to pokrywa ci wszystkie koszty
        wyjazdu ;)))

zettrzy napisała:

> wakacje? ktos tutaj miewa wakacje?

• dziejas Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 01.07.05, 21:17
      tak. morze to jest to. a najbardziej lubie nasz baltyk. niestety w tym roku
      bylem na rodos... ale moze jeszcze uda mi sie wyskoczyc na kilka dni :)
    • gosiasta0 Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 01.07.05, 22:07
      A ja rzucam robotę i wyjezdzam do Indii na 3 miesiące. Musze obwąchac uliczki
      Jaisaimleru:))
    • madlaine_xx Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 01.07.05, 22:51
      w sierpniu na tydzień do Wiednia do teściowej siostry razem z nia i jej
      rodzinką, potem na jakieś 10 dni jedziemy wszyscy do Prowansji, we wrześniu,jak
      mąż znajdzie czas, tydzień może dwa (jak fundusze pozwola) na Sycylii

A w międzyczasie polskie morze :)))
      • merolik Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 03.07.05, 15:08
        Weekendowe wypady na Mazury i tydzień w Krynicy Morskiej (to ostatnie - w sierpniu)
    • modern_witch Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 03.07.05, 19:32
      najpierw na Hel z przyjaciółką i siedmiolatkiem;-) Już niedługo, nie mogę sie
      doczekać. To takie "moje" miejsce, gdzie będę pewnie zawsze już wracać. Muszę
      kiedyś wziąć urlop wcześniej, zanim wypuszczą foczy przychówek do morza;-)
      Druga częśc urlopu (z mężem) jeszcze w planach. Najpierw miał być Egipt. Potem
      kupilo się skuterek i w planach pojawiło się coś wariackiego - dojechać
      skuterkiem na Chorwację. Teraz mądrzy ludzie to szaleństwo wyperswadowali, więc
      się nie wie na razie, gdzie, co i jakim środkiem transportu;-P
      • babiloniaa Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 03.07.05, 19:59
        W planach jest Riviera turecka. Juz sie nie moge doczekac!!!
      • benita5 forumka Modern_witch 03.07.05, 21:07
        modern_witch napisała:

> najpierw na Hel z przyjaciółką i siedmiolatkiem;-) Już niedługo, nie mogę sie
        > doczekać. To takie "moje" miejsce, gdzie będę pewnie zawsze już wracać. Muszę
        > kiedyś wziąć urlop wcześniej, zanim wypuszczą foczy przychówek do morza;-)

Hej, hej
        Wlasnie foki od tygodnia oczipowane i wypuszczone na wolnosc...
        Jezdzimy tuz obok bo do J-rni jak na dluzszy weekend;)

• modern_witch Re: forumka Modern_witch 03.07.05, 21:33
          wiem wiem, że oczipowane i wypuszczone już... w zeszłym roku non stop
          oglądałyśmy tam w lokalnej telewizji powtórki z wypuszczenia młodych... oj, nie
          chciało im się do zimnego morza, nie chciało. Tegoroczne też pewnie będziemy
          oglądać, podobno byly bardziej zdecydowane;-)
          • rybkad Re: forumka Modern_witch 03.07.05, 22:24
            Moja droga foczki to moje stare przyjaciolki co roku jezdze wycalowac im pysie z
            daleka, i w tym roku tez, juz sie niemoge doczekac:)))))))
            • modern_witch Re: forumka Modern_witch 03.07.05, 23:12
              no to wychodzi na to, że całujemy je razem;-P
              A kiedy jedziesz? My będziemy na Helu koło 17 lipca, przez tydzień, wcześniej
              parę dni w Gdyni;-)) a ja do fokarium prawie codziennie chodzę wtedy i siedzę
              godzinami... tylko popołudniowe karmienie sobie odpuszczam, za duży tłum... ale
              ranne jest OK no i można potem zjeść śniadanie na plaży;-)
              • rybkad Re: forumka Modern_witch 04.07.05, 14:50
                Ja dopiero 13 sierpnia jade, mam nadzieje ze pogoda w tym roku dopisze,
                niedokladnie na Hel do Wladyslawowa jade a na Hel urzadzamy wycieczki rowerowe
                ja chce juz, a tu 6 tygodni do urlopu:(((((
    • forevermore79 Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 04.07.05, 11:56
      Ja w tym roku musze dobrze odpoczac, wiec juz wkrotce tydzien na Malcie, zeby
      zalapac slonca i sie pobawic, pod koniec lipca kolejny tydzien w Dublinie,
      potem moze jeszcze krotkie wypady do Londynu, czy Berlina- no i w miedzyczasie
      podziwianie polskich klimatow i moze jeszcze kilka dni na wykanczanie domku
      itd. :-).
      Jezdze zwykle sam, nie lubie dlugich kilkutygodniowych wczasow, ale byczenie
      sie na plazy- owszem :-).
    • sliwkaa Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 04.07.05, 12:07
      hmm.. wakacje - miły temat ;-) tylko ten urlop tak cięzko dostać:-(.

U mnie pod koniec lipca - tygodniowa rozgrzewka urlopowa w Dublinie,
      a potem wczesną jesienią - Egipt albo coś innego w ciepłych klimatach ;-)

już nie mogę się doczekać ;-)
    • dori7 Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 04.07.05, 16:27
      W lipcu jak co roku - rodzinny zlot u dziadkow w Sopocie, potem Festiwal
      Szachow, Brydza i Gier w Pardubicach, czyli wielki zlot znajomych w Czechach. A
      w sierpniu jade ze swoim lubym na dwa tygodnie do Hiszpanii, juz sie nie moge
      doczekac :)))))) Mam nadzieje, ze nic nie nawali w ostatniej chwili!
      • marla30 Re: A gdzie jeżdżą na wakacje forumki i forumkow 04.07.05, 21:43
        Na razie nigdzie, może we wrześniu pojadą gdzieś. Albo za parę tygodni wyrwą się z dziatwą do Płocka na zwiedzanie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka