michciuw 19.07.05, 19:07 adidas active bodies-bo bardzo lubię Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkml_mav Re: Wybrałem 19.07.05, 19:12 gratulacje za trafiony wybor - w sam raz na lato ;) Odpowiedz Link
michciuw Re: Wybrałem 19.07.05, 19:18 dzieki, aczkolwiek spodziewałem sie raczej negatywnych opini. Ciesze się, że jest ktoś kto także go lubi. pozdrawiam Odpowiedz Link
modern_witch :-) 19.07.05, 19:22 a ja dziś specjalnie naprzynosiłam z sephory papierków, m.in. z Gentleman, Xeryous Rouge, Egoiste jednym i drugim i miałam na poważnie wąchać zaraz;-). na razie podoba mi się z tego Egoiste, ale klasyczny. Platinum mniej. Gentleman nieźle nawet się na papierze zachowuje, ale nie wiem sama... Z tego Xeryous Rouge najsłabszy mi się wydaje... Jeszcze PI Givenchy przyniosłam (dziś tylko męskie wąchałam, wyjątek dla damskiego Sport zrobiłam) - podoba mi się całkiem, całkiem, a na ręku Romance Silver - mój faworyt rankingowy;-) Odpowiedz Link
michciuw Re: :-) 19.07.05, 19:51 dzieki za poświęcenie (ha, ha). Jeżeli chodzi o Romance Silver to wąchałem, ale w/g mnie nic specjalnego. Tak stwierdzam że zapach z ostatnich lat są mniej więcej takie same i trwałośc też mają marną - ale to moje zdanie. pozdrawiam Odpowiedz Link
modern_witch Re: :-) 19.07.05, 19:58 eee tam, żadne poświęcenie;-) A RS po prostu na mnie jest ładny, na papierze też mnie nie zachwycił z początku, a na mojej skórze rozwija się bosko... fakt, że mało "męsko", hehe;-) Odpowiedz Link
kkml_mav Re: Wybrałem 19.07.05, 23:11 modern witch - widać ze lubisz wagę ciężką meskich zapachów:) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Wybrałem 19.07.05, 23:41 chyba w ogóle wolę "wagę cięższą", w damskich też... ale robię wyjątki, jak mi cos wyjątkowo ładnie na skórze zagra... a Romance Silver tak zagrało własnie, choć jest dość delikatne... nie mam z meskimi zapachami na razie wiele doświadczeń, myślę, że sporo jeszcze odkryć przede mną... na pewno nie wszystkie męskie zapachy chciałabym nosić, choć mogłyby mi sie na facecie podobać... a to na pewno podoba mi sie na mnie, a na kimś, zobaczymy kiedyś;-) Odpowiedz Link