salma88 20.07.05, 22:25 Co sadzicie o perfumkach z L'occitane? Macie jakis swoj ulubony zapach? MOja mama ma roze i tlyko te perfumy znam - nie sa zle, ale... to nie taka piekna roza:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Re: L'occitane 21.07.05, 00:07 Lubię vetyver - miałem żel pod prysznic. Fajna jest magnolia. Neroli jest odrobinę dla mnie zbyt ciężki. Odpowiedz Link
orientalna Re: L'occitane 16.09.05, 19:47 A jaki jest L`occitane o zapachu miodu?Ktoś próbował???I gdzie w ogóle można dostać tę markę,bo ja szukam,szukam i nic:((((((( Odpowiedz Link
luloo1 Re: L'occitane 17.09.05, 15:36 W Warszawie mają sklep firmowy na J.Pawła, w Krakowie w samym Rynku. Bardzo lubię tę markę. Zwłaszcza design. Mam kilka małych buteleczek od nich. Cenię sobie lawendę (fajnie relaksuje przed snem), mydło oliwkowe i kilka linii męskich. Mają bardzo fajny krem do rąk i świeczki zapachowe. Odpowiedz Link
staua Re: L'occitane 16.09.05, 21:00 W Warszawie jest (przynajmniej byl jeszcze rok temu, kiedy odwiedzalam to miejsce) w Galerii Mokotow. Lubie ich linie o zapachu zielonej herbaty, ale perfum nie uzywalam, tylko zelu pod prysznic i piany do kapieli. Odpowiedz Link
chiara76 Re: L'occitane 16.09.05, 21:04 ja, podobnie, jak Statua, używałam ich zapachów do mycia o zapachu zielonej herbaty. Bardzo mi odpowiadały, niestety, cena nieco mniej, więc to tak używane dość okazyjnie, jak dostanę na prezent. PAkują bajecznie, więc przyjemnością jest dostawać coś od nich, jako prezent, przynajmniej z GM w Warszawie. Odpowiedz Link
marla30 Re: L'occitane 16.09.05, 21:23 Lubię, lubię, była taka niezwykła lipa, uwielbiałam, już nie produkują. Lubię też zieloną herbatę, miód jest fajny, mam taki żel do mycia, świetnie się sprawdzał zimą. I fajne kadzidełka mają. Odpowiedz Link
salma88 Re: L'occitane 16.09.05, 21:46 Pare tygodni temu wybralam sie do L'occitane, zeby blziej poznac oferte. Bardzo sie rozczarowalam, bo zapachy sa sredniej trwalosci, a poza tym nie spelniaja niestety moich oczekiwan. Szczerze mowiac lepsze sa ich odswiezacze do pomieszczen:/ Koniec koncow nabylam pod wplywem naciskow mojego chlopaka (biedak sie meczyl w tych oparach i prosil, zebym sie w koncu na cos zdecydowala) wode miodowa, o ktora pytacie. Podobala sie ona mojemu M., ale pozniej, keidy jej sporadycznie uzywalam, jakos nie byl zachwycony. Rzeczywiscie pachnie miodowo, poza tym czuc w tej wodzie jasmin. Jest potwornie slodka, wrecz mdlaca, ale mozna czasem jej uzyc. Nie meczy zbyt dlugo, poniewaz bardzo krotko trzyma sie na ciele (jest bez alkoholu) i otoczenie raczej jej nie wyczuwa. Wyczuwaja za to bobasy, ktore tula sie do pani spryskanej Eau de miel:P I chyba im to nawet odpowiada. Woda kosztuje 129 zl za 100 ml - nie jest to droga rzecz, ale zeby zuzyc caly flakon, trzeba miec nie lada cierpliwosc:) Nie polecam jej ze wzgledu na kiepska trwalosc. Moim zdaniem to jest woda - zabawka dla malych dzieci. Na pewno nie ejst to zapach zmyslowy, ktory dzialalby na meskie nosy;) radze wybrobowac malo oryginalna wode o zapachu zielonej herbaty - trzyma sie dluzej i nie drazni. Odpowiedz Link
staua Re: L'occitane 17.09.05, 04:59 Nie produkuja lipy? Wielka szkoda, zapach do pokoi i poscieli miala super... Odpowiedz Link
zettrzy Re: L'occitane 17.09.05, 18:44 to sa raczej "wody zapachowe" a nie perfumy - owszem, nazwy kuszace, ale same zapachy jakies takie rozmyte i nieciekawe, cos jakby "domowej roboty" w sensie "nieprofesjonalnie wykonane" Odpowiedz Link
sorbet Re: L'occitane 17.09.05, 18:47 No właśnie produkty do ciała są fajne, zwłaszcza te "domowe":-) Odpowiedz Link
luloo1 Re: L'occitane 17.09.05, 19:22 One są po prostu bardzo naturalne, stąd to wrażenie. Odpowiedz Link