mangos 02.08.05, 10:14 Z jakim zapachem najlepiej się Wam zasypia, który najlepiej pozwala oddać się w objęcia Morfeusza?;) Mnie wycisza i uspokaja Desnuda ,Jaipur Saphir i Burberry Baby Touch. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalia_t Re: Perfumy do poduszki 02.08.05, 10:21 Na noc najlepsze są Diesel Plus Plus Feminine i Safari...:) Odpowiedz Link
escape5 Re: Perfumy do poduszki 02.08.05, 13:24 Mnie -Sun Moon Stars,Pupa Bouquet de parfum Nymphea,Black Casmere.Dzisiaj w nocy obudziłam się i poczułam na nadgarstku SMS psiknięte na noc.Dosłownie miałam wrażenie że zapadam się w tym zapachu i błogo zasypiam. Odpowiedz Link
renia.renia Re: Perfumy do poduszki 02.08.05, 18:13 Wszelakie słodkie, lubię wanilię YR, ale nie jest to regułą, ostatnio Fruttini Orange&Milk )polecam :o) smakowite). Odpowiedz Link
olesiam Re: Perfumy do poduszki 02.08.05, 19:47 Wczoraj zasypiałam z Hiris Hermesa (to juz nie pierwszy raz mi sie zdarza), nie moglam sie doczekac poranka, zeby wreszcie ich uzyc.Creedy tez mi nie przeszkadzają, ale kropla:) O. Odpowiedz Link
modern_witch Re: Perfumy do poduszki 02.08.05, 23:03 ja też zwykle kropelkę najlepiej mi się zasypia, oczywiście z Królem Slońce, ale tez czasem z kropelką Shalimara. wszystko, co drzewne, też mi sie do snu ładnie komponuje. ostatnio zasypialam z Gaiacem, czasem też biorę palisander. Osobną sprawą jest to, że ja często testuję zapachy z próbek dopiero bardzo późnym wieczorem - wtedy, kiedy mam spokój, mogę się skupić... jak mi zapach "pasuje", to też miło się z nim potem i zasypia. Gorzej, jak nie;-) Odpowiedz Link