luloo1 19.08.05, 18:40 Czy Hermesy w tej pojemności (ALLEGRO) są, że się tak wyrażę, domowej roboty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benita5 Re: Hermes 12,5 ml 19.08.05, 18:42 Dobra, francuska robota...nie wyglada na hand made:)) Odpowiedz Link
luloo1 Re: Hermes 12,5 ml 19.08.05, 18:49 Hand made jest genialnym określeniem:) Benita, bo cały czas mam watpliwości, czy francuska to nie jest przypadkiem ...tylko nazwa. Odpowiedz Link
benita5 Re: Hermes 12,5 ml 19.08.05, 18:58 Nie ,nie Luloo zarty sie mnie trzymaja, a tak na powaznie bardzo, to na allegro sa oryginaly fabryczne. Atomizerki stabilne, nakretki/korki/, Francja-elegancja:o) No i trwale jak niewiemco.Zdarza sie ze i w kartonikach;)Tylko kupowac... Odpowiedz Link
luloo1 Re: Hermes 12,5 ml 19.08.05, 19:26 Dziekuję Beni. To dla mnie cenna informacja, bo noszę się z zamiarem:) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Hermes 12,5 ml 19.08.05, 19:41 Luloo mówisz o tych pokaźnych miniaturach, które sprzedaje Kosmetyk 2004? Upatrzyłam tam sobie kiedyś skoncentrowaną wersję Eau d'orange verte. Ale nie widziałam nigdy takiej pojemności, więc zapytałam Forevermore, który znalazł mi gdzieś nawet w sieci te pojemności i uspokoił, że mogę kupować spokojnie, bo to takie duże GWP są. Kupilam i mogę potwierdzić oryginalność mojej wody (nieoceniona byla podczas lipcowych upałów, orzeźwiała duszę). Odpowiedz Link
luloo1 Re: Hermes 12,5 ml 19.08.05, 19:47 Super balbino, po takim potwierdzeniu to koniecznie już chcę tę pojemność. Lubię małe butelkii, głównie dlatego, że wszystkie 100 ml i 50 ml są dla mnie za duże. Choć plus jest taki, że potem można się wymienić. Odpowiedz Link
benita5 Re: Hermes 12,5 ml 19.08.05, 20:11 Pochwale sie a co! Tez mam dwie te male fiolki i sa swietne do torebki.A trwaly ten Hermes niemozebnie. Same flakoniki dosc wywrotne/wywrotowe w pionizacji wiec na wszelki wypadek lezakuja u mnie;)) Odpowiedz Link
benita5 Re: Hermes 12,5 ml 19.08.05, 20:19 luloo1 napisała: > Buuu, no dobra zazdroszczę Wam! Luloo,a dyc nie zazdrosc ino kupuj :o) Odpowiedz Link
luloo1 Re: Hermes 12,5 ml 19.08.05, 20:25 Zastanawiam sie który, bo Un Jardin.... wąchałam tylko raz i już tak sobie pamiętam (a w moim Douglasie go nie ma), a EdM zużyłam miniaturę i jest super. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Hermes 12,5 ml 21.08.05, 11:43 Un Jardin polecam :-). Tak, te fiolki sa oryginalne- nie powinno sie ich niby sprzedawac, bo to gratisy dla stalych klientow, perfumerii i prasy (podobne ma czesto YSL i Serge Lutens eksport- pojemnosci 15ml). Fajny jednak pomysl- niebanalne zapachy, male, podreczne butelki- gdyby kazdy producent sprzedawal 15-tki, to mialbym ich spoooro wiecej, heh. Odpowiedz Link
lune Re: Hermes 12,5 ml 22.08.05, 10:07 Wlasnie taka pojemnosc EdM kupilam na allegro od Kosmetyk :) Nie mialam zadnych watpliwosci bo EdM byl w sephorze i moglam go przetestowac- porownac ; Sliczne pudeleczko - fiolka rzeczywiscie do lezakowania :)plus male opakowanie balsamu do ciala ... alez przeplacilam wtedy :( az strach - oczywiscie w porownaniu do aktualnych cen na allegro - ale moje pozadanie bylo tak wielkie ze rozum poszedl odpoczac ;) lune Odpowiedz Link