forevermore79 05.09.05, 10:06 po weekendzie pelnym imprez w rytmie A*Mena, nadszedl czas na spokojniejszy Escada Magnetism for Men Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modern_witch Spontanicznie zdecydowałam się na Dune;-) 05.09.05, 10:10 też się za nimi stęskniłam. No, lecę poznawac od nowa Warszawę, hehe, od jutra znów do pracy... Odpowiedz Link
damona Re: Dzis pachne... 05.09.05, 10:21 scent gloss CN, z probki. Ale niestety jest nietrwaly. Odpowiedz Link
chatka_ Organza First Light 05.09.05, 12:40 O swicie sie zerwalam wiec pierwszymi promieniami slonca pachne :) Odpowiedz Link
earl_grey_tea Re: Dzis pachne... 05.09.05, 15:33 ...pal zileri. w zadnym wypadku nienachalny. it blows my mind norrrmalnie :) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Zestresowana jak diabli... 05.09.05, 16:45 ... pojechałam dziś do pracy słaniając się wręcz na nogach (skłonność do histerycznych zachowań wzrasta u mnie z wiekiem!). Dla dodania animuszu miało być 24 Faubourg - ale tę posiadam w wersji EDP a to mega killer, a w Gdańsku mega upały! Dlatego zdecydowałam się na 24 Faubourg Eau Delicate i dobrze jest, śmieję się juz ze wszystkiego :) Odpowiedz Link
merolik Re: cały dzień nic :((( teraz Addict fraiche-Marla 05.09.05, 17:33 buziaki i dzięki :))) Odpowiedz Link
ewena Re: Dzis pachne... 05.09.05, 20:48 eau de eden, a na rękach były wakacyjne zdobycze koleżanki: wish(juz nie czuć), burberry london(juz dawno nie czuć), innocent summer(czuć i to dość wyraźnie jeszcze), no ale wszystko przebił fendi fendi:) Odpowiedz Link
madlaine_xx próbkami - Mahora, Theorama 05.09.05, 20:58 w Theorama się zakochałam, wersja Legerro ulatniała się ze mnie w ciagu kilkunastu minut, ale ta jak na razie trwa i to w moich ulubionych ostrych nutach, chyba czeka mnie kolejny zakup na jesień, a już chciałam wytrwac przy swoim postanowieniu ... jednak nic z tego :))) Odpowiedz Link
dori7 Fleur d'Interdit - na odwyku po Grain de Folie ;) 06.09.05, 01:55 ktorymi pachnialam ostatni miesiac wakacyjnych wojazy. Zaraz po powrocie do domu upchnelam je uroczyscie w najdalszy kat polki - co za duzo, to niezdrowo! Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dzis pachne... 06.09.05, 09:07 EnJoy. Miałam ochotę na wczorajszy zakup - BC;-) (musiałam, nie?), ale zapowiada mi się znów hardcorowy dzień w pracy dziś i jeszcze konferencja... a z EnJoy i tak nic do stracenia nie mamy już, bo oswajaliśmy sie w wyjatkowo niesprzyjających oswajaniu warunkach, więc albo go dziś zamorduję dla siebie na amen i rzucę na stragan, albo przetrwa tę burzę;-) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dzis pachne... 06.09.05, 09:14 Dori natchnęłaś mnie :) przypomniało mi się że i ja mam jeszcze trochę Grain de Folie, upchnięte gdzieś z tyłu szafki - a przecież tak strrrasznie je lubię... Dobrze że cieplo jeszcze i można ponosić :) Odpowiedz Link
marla30 Re: Dzis pachne... 06.09.05, 10:36 Passage d'enfer, chociaż ciepło chyba za oknem? Odpowiedz Link
madlaine_xx resztakmi Indecence mimo porannego prysznica :) 06.09.05, 12:40 bardzo bardzo trwała, a teraz zupełnie waniliowo otoczyła moja skórę :) Odpowiedz Link
elf.woman Re: Dzis pachne... 06.09.05, 13:28 niczym. czekam na pachnącą przesyłkę, ale listonosz nie zadzwonił nawet raz :( Odpowiedz Link
anniehall78 DKNY Woman 06.09.05, 15:07 ... po maratonie wzdłuż szpitalnych , dusznych korytarzy, uffff! należy mi się taki prysznic! Odpowiedz Link
mangos Helmut lang edp... 06.09.05, 16:25 ...pachnie mi ośrodkiem zdrowia lub dobra apteką. Może dlatego,że czuję zbliżające się przeziebienie. Odpowiedz Link
mathilde17 Santal Blanc SL moim ukochanym... 06.09.05, 18:23 ...a na ręce euforycznie (ale tylko w pierwszych nutach) nowym CK Odpowiedz Link
eowyn Puma Woman z probki 06.09.05, 18:43 mialo byc sportowo, i moze i bylo, ale ja juz nic nie czuje:/ w kazdym razie niedlugo bede miala dodatkowa pusta fiolke:) Odpowiedz Link
kalia_t W rytmie róży - EnJoy:)))) 06.09.05, 22:07 Balbinko wielkie buziaki dla Ciebie:))) Odpowiedz Link