Dodaj do ulubionych

nowy XS black

09.09.05, 10:49
uwielbiam XS na moim mężczyźnie - właśnie pojawiła się nowa wersja tego zapachu, XS Black, cóż za wspaniałe nuty!!!

głowa:kalabryjska cytryna, owoc kalamansi (można go obejrzeć tutaj www.fourwindsgrowers.com/photos/calamondin/fruit.jpg , aksamitka, szałwia

serce:pralina, cynamon, balsam tolu, czarny kardamon

Base note :mahoniowiec, hebanowiec, paczula, czarna ambra

nie mogę się doczekać!!!
Obserwuj wątek
    • modern_witch Re: nowy XS black 11.09.05, 18:42
      wąchalam dziś w Marionnaud w Arkadii. Początek dość mocno świeży, nawet fajny.
      Czekałam na cynamon, no i drzewa (jak pachną mahoń i heban, jestem b. ciekawa)
      Niestety na papierze rozwija się to źle - w tej chwili to co na papierku
      zostało kojarzy mi się z psikaczem do mycia szyb... nie wylazło ani drzewo, ani
      ambra. Na mojej skórze pewnie by wyszły, ale... trochę się boję testować;-P No
      ale dobra, spróbuję następnym razem. Sorry, Martiene, jak Ci popsułam radośc
      oczekiwania... ale wiesz, to co zostaje na papierze, niekoniecznie musi być
      wiarygodne. Może to jeden z tych zapachów, co na papierku brzydną a na skórze
      rozkwitają;-)
    • perfumiarz Re: nowy XS black 13.09.05, 07:50
      Wąchałem i jestem w kropce. Trzeba przyznać, że jest to zapach "z jajami"
      (wybaczcie :)) Jest trudny, może zemdlić, może zafascynować. Na mojej skórze
      znalazł się raz i raczej średnio się rozwijał. Pozostaje bardzo długo taka
      monotonna drzewna nuta, którą chyba znam. A na samym początku coś dziwnego, nie
      chcę spalić, opiszę jak dziś się będzie nosił z próbki po parku z ekipą :)) Na
      razie tyle, butla fajna z czarna różyczką :) p.
    • michciuw Re: nowy XS black 13.09.05, 09:01
      według mnie nic specjalnego, nie umywa się do klasycnego XS-a. Jak dla mnie
      za "damski"
      • martiene_ethereyes Re: nowy XS black 13.09.05, 09:12
        faktycznie nie umywa się do klasycznego XSa - zgodzę się też, że jest damski, mam zamiar sama go nosić, tak jak i Body Kouros :) podoba mi się ten wybuch cytrusów, trwa on jednak za długo. Myślałam,że zapach będzie piracki, taki dla niegrzecznego chłopca, a tu cukierek juicy full... ;)
        • michciuw Re: nowy XS black 13.09.05, 11:31
          dokładnie tak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka