kaldko 11.09.05, 17:16 bo widziałam dziś prz4ez szybę, że jest. Może ktoś się orientuje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajakajak Re: Rossmann - Jadore - ile kosztuje? 11.09.05, 18:27 Dzisiaj przysłali mi gazetkę do domu, ma kosztować 139 za 30 ml edt, od 14 września.:) Odpowiedz Link
indian-summer Re: do Kajakajak 11.09.05, 20:19 Powiedz proszę, czy oprócz j'adore będą w Rossmannie jakieś inne ciekawe nowości, oprócz tych perfum, które już wcześniej były w ofercie?? z góry dziękuję za odp. aaa tak off topic (z góry przepraszam), to chciałabym serdecznie przywitać wszystkich. przyznaję, że podczytuję Was cichaczem i nawet nie śmiem się odezwać rażona ogromem Waszej wiedzy :-) dzięki temu forum naprawdę dużo się dowiedziałam. pzdr jeszcze raz :-) Odpowiedz Link
kajakajak Re: do Kajakajak 11.09.05, 20:41 Z tego co widzę w tej ulotce, jedynie przy J`adore jest napis "nowość", reszta więc chyba pozostaje bez zmian.Ale za to Sun Moon Stars Lagerfelda będzie tym razem w chyba rekordowo niskiej cenie- 49 zł/30 ml. :-D Odpowiedz Link
dori7 Sun Moon Stars 12.09.05, 00:37 >Ale za to Sun Moon Stars Lagerfelda będzie tym > razem w chyba rekordowo niskiej cenie- 49 zł/30 ml. :-D SMS byly juz w tej cenie bodajze w marcu. Powiem szczerze, ze wychodzi ze mnie maksymalna wrednota, ale powtorka tej promocji wcale mnie nie cieszy - wolalam, gdy byly moje i tylko moje, kompletnie niedostepne w zwyklych perfumeriach, i ludzie sie z zafascynowaniem dopytywali, co to. A teraz tlumy dziewczyn maja szanse za malutkie pieniadze przypomniec sobie ten zapach, dosc popularny jakies dizesiec lat temu, i zaludni sie swiat nosicielkami SMS :(( Odpowiedz Link
chatka_ Re: Sun Moon Stars 12.09.05, 00:47 Sunflowers tez sa tanie i jakos ulica nimi nie pachnie. Nie ma obawy Dori, jest tyle nowosci... Sun Moon Stars to nie Dune czy Miracl, nikomu nic nazwa nie powie, a nie o to przeciez chodzi prawda? ;) Odpowiedz Link
dori7 Re: Sun Moon Stars 14.09.05, 11:30 Ostatnio przy mnie w Rossmanie dziewczyna kupowala Sunflowers :)) chatka_ napisała: > Sun Moon Stars to nie Dune czy Miracl, nikomu nic nazwa nie > powie, a nie o to przeciez chodzi prawda? ;) :))))))))))))) Czuje sie pocieszona! Bo zaczelam juz wpadac w rozpacz, czym ja biedna sie bede wypachniac na wieczor - straszliwe wizje typu polowa dziewczyn na imprezie pachnie SMS kupionymi na promocji w Rossmanie! Odpowiedz Link
modern_witch O fajnie, kupię dla mamy;-) 11.09.05, 18:50 W październiku ma imieniny, to juz akurat niedługo;-) Dawno nie byłam w Rossmanie, widzę że dzielnie rozwijają działalność konkurencyjną wobec Sephor etc. hehe Odpowiedz Link
kaldko Jadore 12.09.05, 17:31 No niestety, dziś sprawdziłam:169 PLN. W pedecie mają za tyle samo, tak więc średnia to popmocja. Odpowiedz Link
salma88 Re: SMS 14.09.05, 10:32 Jesli chodzi SMS to mi szczeka spadla, jak je zobaczylam niedawno w rossmanie, bo dokladnie rok temu kupilam 100 ml za 220 zl (kolega sprowadzil zza granicy). Grrr... troche przeplacilam, zwlaszcza, ze nie moge zuzyc tych 100 ml, bo rzadko uzywam tych perfum. Dori, rzeczywiscie nie ma powodu do obaw, jesli ktos je kupi to raczej dla opakowania;) Odpowiedz Link
dori7 Re: SMS 14.09.05, 11:24 Wiem, wiem, ale mimo wszystko - moj snobistyczny nosek wolal, jak byly dobrem absolutnie luksusowym i niedostepnym :)) Odpowiedz Link
olcia71 D&G Light Blue 19.09.05, 22:25 Orientujecie się może w cenie i jaka pojemność? I czy był już kiedykolwiek w promocji? Odpowiedz Link
ancia_m Re: D&G Light Blue 20.09.05, 09:15 dopiero była/może jeszcze jest. 99 zł za 30 ml czy jakoś tak. Odpowiedz Link