anniehall78 pogrążona w czystej naiwności...... 13.10.05, 13:01 ... choć może jednak ktoś chciałby się rozstać z : Palisander CdG Un Jardin sur le Nil Messe de Minuit odkupię każdą, nawet najmniejszą (próbkową) ilość..... Odpowiedz Link
samalea FIORUCCI EAU DE TOILETTE różowe 14.10.05, 11:59 Szukam rozpaczliwie ww wody, moga być próbki, końcówka butelki - cokolwiek :) Odpowiedz Link
addinka hypnotic poison - probki szukam, w zamian mam 14.10.05, 13:00 sporo innych zapachow; proszę o kontakt na maila gazetowego Odpowiedz Link
maugorzata Re: hypnotic poison - probki szukam, w zamian mam 24.10.05, 20:10 Addinko, jeśli jesteś nadal zainteresowana, to mogą zaoferować pół próbki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
voluptas szukam próbki Prady i większej ilości ASJI Fendi 15.10.05, 11:36 Za próbkę bardzo chętnie odwdzięczę się czymś z moich zbiorów :) Gdyby natomiast zdarzyło się tak, że ktoś miałby większą ilość Asji na zbyciu - najchętniej odkupię :) kontakt na @ gazetowego. Odpowiedz Link
chatka_ Terracotta Guerlaina - czy ktoś wie jak pachnie? 16.10.05, 23:34 Tak cieplo sie kojarzy... Odpowiedz Link
toula Pure Poison i Feminite du Bois 19.10.05, 21:40 baardzo poszukuje. O pierwszym zapachu nic a nic nie wiem, a o drugim tyle sie naczytałam na forum, że w nosi mi aż zakręciło. Bardzo proszę o odrobine tylko na przetestowanie. Ofiaruje w zamian różnosci ze swojej półki. Dzieki :-))) Odpowiedz Link
mika281 Re: Pure Poison i Feminite du Bois 27.10.05, 09:28 ja mam pure pison próbkę ale niepełną, mogę wymienic sie na coś innego Odpowiedz Link
polly1975 PURE WISH CHOPARD MINIATURKA POSZUKIWANA !!!!!!!! 20.10.05, 12:50 Bardzo potrzebuje miniaturke pure wish, pelna, nie musi miec kartonika. Oddam cos z moich zbiorow lub zaplace! Odpowiedz Link
polly1975 AHA I JESZCZE ANGEL POSZUKUJE 20.10.05, 12:58 MOZE BYC MIANTURA LUB PERUFMY, NIE MUSZA BYC PELNE Odpowiedz Link
martyna101 szukam probki Dolce & Gabbana Women Red i 20.10.05, 14:24 5th avenue gdyby ktos moglby mi psiknac choc raz, cos tam znajde na wymiane;) pzdr. Odpowiedz Link
mika281 Re: szukam probki Dolce & Gabbana Women Red i 27.10.05, 09:29 mam obydwa zapachy w próbkach, mogę się wymienic Odpowiedz Link
nitulina Re: Jungle Słonik 20.10.05, 19:43 Skończył mi się, chętnie przygarnę jak ktoś chce się pozbyć. Odpowiedz Link
mangos Feminite du bois... 20.10.05, 20:59 ...bardzo chciałabym poznać:) W zamian mam ich części składowe;)): moge zrobic próbke Organzy Indecence, Black Cashmere, Dolce Vita a takze oriental Summer Celine albo Tendre Kiss Lalique... Odpowiedz Link
kopciuszek82 Brit Red, Pink Wish, Very Irresistible sensual 21.10.05, 16:22 poszukuję resztek lub małych ilości "na gwałt" :-) Odpowiedz Link
kopciuszek82 Re: Brit Red, Pink Wish, Very Irresistible sensua 21.10.05, 16:23 nie chodzi mi o próbki, ale o troszkę większe ilości Odpowiedz Link
addinka Hypnotic poison, chociaż jakieś resztki....... 22.10.05, 10:33 kupię lub wymienię na coś z moich zbiorów Odpowiedz Link
renia.renia Shalimar Light - poszukuję choć kropelki do... 23.10.05, 10:31 powąchania. Mój mail renatka.renatka@op.pl pozdrawiam r Odpowiedz Link
joaasiak1 Mira Bai,Prada,Theorema,Cinnabar-ZAPŁACĘ!!! 23.10.05, 23:41 piszę bez większej nadziei,chociaż śmielej po ostatnich transakcjach z dziewczynami:-) poszukuję odrobiny tych zapachów, tylko na wybróbowanie, oczywiście zapłacę,zwrócę koszty przesyłki i oddam deficytowe flakoniki:-) oraz jestem gotowa zrobić inne cuda wianki,byle powąchać... Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Mira Bai,Prada,Theorema,Cinnabar-ZAPŁACĘ!!! 24.10.05, 00:14 joaasiak1 napisała: > piszę bez większej nadziei,chociaż śmielej po ostatnich transakcjach z > dziewczynami:-) > poszukuję odrobiny tych zapachów, tylko na wybróbowanie, oczywiście > zapłacę,zwrócę koszty przesyłki i oddam deficytowe flakoniki:-) oraz jestem > gotowa zrobić inne cuda wianki,byle powąchać... Asiu, znamy się z wizażu? Mam trzy interesujące Cię zapachy - bez Prady - ino fiolek brak, brak... i zanim opróżnię to co mam, potrwa to pewnie trochę, obiecałam trochę różności różnym osobom... Odpowiedz Link
merolik Re: Mira Bai,Prada,Theorema,Cinnabar-ZAPŁACĘ!!! 24.10.05, 06:51 Mam tylko Cinnabar i pustą fiolkę :) Mogę Ci przesłać na spróbowanie :))) Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Mira Bai,Prada,Theorema,Cinnabar-ZAPŁACĘ!!! 24.10.05, 08:15 Meroliku! Bosko i ogromne dzięki za odzew! Podaj mi tylko prosze na siebie jakieś namiary. jakoś nie chce mi się wysłać do ciebie mejl z gazety, chyba coś sfiksowało:-( czy to jes adres merolik@gazeta.pl? jeśli tak, to napiszę do ciebie z innego konta:-) odezwij się:-) Odpowiedz Link
merolik Re: do Joaasiak1 24.10.05, 12:54 mój adres to merolik@gazeta.pl albo merolik@wp.pl :))) Odpowiedz Link
mangos szukam... 24.10.05, 07:46 Iceberg Twice, Chopard Madness, Shalimar Light,CK Eternity Moment,Sonia Rykiel pomarańczowy sweterek oraz Rykiel Rose,Eau de Eden,Burberry London i Brit,Crystal Noir,CK Escape i Contradiction. Póki co tyle;)-jakos nie miałam nigdy ( wstyd!) okazji powąchać a może cos trace i nawet o tym nie wiem. Pomocy! ( zapomniałam dodac, że wystarczy mi kropelka, by poznac zapach) Odpowiedz Link
toula Re: szukam... 24.10.05, 20:34 mangos napisała: > Iceberg Twice, Chopard Madness, Shalimar Light,CK Eternity Moment,Sonia Rykiel > pomarańczowy sweterek oraz Rykiel Rose,Eau de Eden,Burberry London i Brit,Cryst > al Noir,CK Escape i Contradiction. Póki co tyle;)-jakos nie miałam nigdy ( wsty > d!) okazji powąchać a może cos trace i nawet o tym nie wiem. Pomocy! > ( zapomniałam dodac, że wystarczy mi kropelka, by poznac zapach) Masz u mnie SR pomaranczową i CK escape. Odpowiedz Link
merolik Re: szukam... 25.10.05, 08:55 Mangos, ja mam Madness w wersji perfum, normalnej próbki się z tego nie zrobi, bo bez spraya i bardzo szeroki otwór buteleczki, ale pomyslę jak inaczej Ci przesłać na spróbowanie :))) Odpowiedz Link
chatka_ Re: szukam... 25.10.05, 14:16 Mialam podobny problem ze zrobieniem probki Elixuru No. 5, posluzylam sie strzykawka... Odpowiedz Link
merolik Re: no właśnie :))) 25.10.05, 14:29 dziś jak szukałam "czegos", wpadła mi w oczy strzykawka, tyle że za duża :))) Dzięki za pomoc :))) Odpowiedz Link
aniamasnik Contradiction EDP 10 ml w butli 100 ml... 28.10.05, 14:09 ... zamienię na kapkę czegoś niszowego Odpowiedz Link
perfumiarka Re: Poszukiwany,poszukiwana 6 27.10.05, 17:21 poszukuje Mahore Guerlaina-najlepiej jakas probke lub niewielka ilosc by ja poznac Odpowiedz Link
chatka_ Re: chociaz kropelkę Addict 2 i Narcizo R 28.10.05, 10:18 Zostala mi kropleka w oryginalnej probce, dopsikac z flakonu niestety nie moge, bo nie daje sie otworzyc (probka). Podaj na maila adres, moze jeszcze dzis uda sie przeslac. Odpowiedz Link