elve to i ja :) 02.08.06, 17:22 dzięki niezastapionemu Foreverowi mam wytęsknione Chergui :) Odpowiedz Link
kalooo Aimez moi Caron 02.08.06, 18:25 i Feminite du Bois edp- w końcu doszły;)) Siem cieszem okrutniem;))) Odpowiedz Link
wiolinka100 a ja mam Flowerbomb w wersji Extreme 09.08.06, 13:44 I to zupełnie przypadkiem, bo kupowałam klasyka, a tu otwieram dziś paczkę...złoty kartonik, złoty granacik :) Śliczny, słodki, waniliowy, mniam :) Kupiłam u tego znanego sprzedawcy co to się myli w kategoriach, nazwach... moje szczęście :) Jak się cieszę!Aż musiałam się pochwalić :) Odpowiedz Link
senta Re: a ja mam Flowerbomb w wersji Extreme 09.08.06, 19:51 A zapach rozni sie czyms od klasyka? Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: a ja mam Flowerbomb w wersji Extreme 09.08.06, 20:15 senta napisała: > A zapach rozni sie czyms od klasyka? Właśnie mam obie wersje na nadgarstkach i robię testy :) Więc pierwozór jest ostrzejszy ( to chyba bargamotka i paczula) niż extreme. W mojej wersji wybija się jaśmin i wanilia ( paczuli nie czuję wcale), jest słodko, otulająco i "zjadalnie", aż od samego zapachu mam ochotę na czekoladki i słodkości :) Wersja nr 1 jest trochę chyba lżejsza, ale obie są IMO fajne.W każdym razie cieszę się że mam tę wersję, bo zwykłą mogę w kazdej chwili kupić a tej to chyba nie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
senta Re: a ja mam Flowerbomb w wersji Extreme 09.08.06, 21:21 Tez bym chciala tego Extreme,musze zapolowac:-) Ja polecam ci mleczko do ciala-cudo!:-) Odpowiedz Link
voluptas Ambre Sultan SL - największy fuks mojego życia :) 09.08.06, 15:08 bo kupiłam pełny, niepsikany testerek za... 50 zł :) Do tego Io Capri Carthusii, też za 50 zł. Cuda rzadko bo rzadko, ale się zdarzają ;))))))) Odpowiedz Link
merolik Re: Ambre Sultan SL - największy fuks mojego życi 09.08.06, 20:09 O rany!!! To dopiero nabytki!!! Cieszę się, że na Ciebie te cuda trafiły! :))) Odpowiedz Link
elve Re: Ambre Sultan SL - największy fuks mojego życi 09.08.06, 22:13 dziewczyno, sfrustrowałam się! ;) Odpowiedz Link