mangos 24.10.05, 16:02 Opium ( słucham Depeche Mode i jakos jedno mi z drugim współgra) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangos Re: Dziś pachnę... 24.10.05, 16:38 ...jestem w szoku! Opium pięknie na mnie leży. Mając 20 lat szerokim łukiem omijałam ten zapach,nigdy nie dawałam mu najmniejszej szansy,wystarczyło tylko "niuchnąć" korek i miałam dość. Postanowiłam po latach dać im szansę i juz teraz wiem,że musiałam do nich dojrzeć. Z minuty na minutę są coraz piękniejsze. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Ja też! 24.10.05, 16:59 Też tak mam - od lat wymieniając najgorsze śmierdziuchy i najbardziej znienawidzone zapachy - wymieniam jednym tchem Opium a tymczasem wygląda na to, że trochę mi się odmieniło :) coraz bardziej się do Opium przekonuję - pewnie pod wpływem Opium Fleur de Shanghai, w których się bardzo szybko zakochałam i zapragnęłam mieć, od razu! Nie zniechęciła mnie nawet maskaryczna pojemność 100 ml ani ohydny plastikowy korek :) No i od jakiegoś czasu nieśmiało zaczynam testować klasyczne Opium, nabyłam miniaturkę i noszę do pracy od czasu do czasu, całkiem całkiem ;) Ja dziś zamiast pocieszyć się najświeższym nabytkiem - Angel Lily - zuzywam próbki bo przyobiecałam trochę próbek różnym osobom a fiolek chwilowo niedobór... I tak dziś pachnę Wish Pink Diamond. Zero wspólnego z klasycznym Wishem, po prostu zupełnie nic! Odpowiedz Link
olesiam Premier Figuer L'Artisan 24.10.05, 19:41 obłedne połaczenie fig i mleczka migdałowego:)cudowny... Odpowiedz Link
kalooo 24 Faubourg Eau Delicate 24.10.05, 20:41 no,że niby taka poważnam..;)))Dla mnie i tak w wersji light jest wystarczająco klasyczny i dystyngowany.Dobrze jest;) Odpowiedz Link
modern_witch Ide spać z gaiakiem;-) 24.10.05, 22:45 koszmarnie się czuję, albo się przeziębiłam, albo to jeszcze pamiątka z wczoraj, brrr, aż mnie trzęsie, oj, chyba się jednak przeziębiłam:-( Gaiac dla Chatki przelany, reszta fiolek jeszcze się wietrzy... dobranoc wszystkim Odpowiedz Link
chatka_ Co ja bym bez niej zrobila ; 24.10.05, 22:47 Szukalabym w nieskonczosnosc tego jedynego zapachu trwoniac majatek ;))) A tak jest, mam ja zawsze pod reka, nigdy mnie nie zawiodla. Samsara :)))))) Odpowiedz Link
staua VS 25.10.05, 03:38 Dream Angels Heavenly. Dostalam za darmo jako bonus przy zakupach bieliznianych. Bardzo banalny zapach, ale nie duszacy, na szczescie, jak sporo innych tej firmy. Odpowiedz Link
modern_witch Hmmm... mam od wczoraj ochotę na EdM, ale czy+ 25.10.05, 07:46 ja dziś cokolwiek w ogóle poczuję? No ale nic, poprawię sobie humor i samopoczucie... najgorszy dzień w tygodniu, jak ja go przeżyję? Odpowiedz Link
iland czerwone dg. 25.10.05, 09:31 wczoraj dostałam je w paczce od elve i od samego rana się nimi cieszę. Odpowiedz Link
ewena Re: Dziś pachnę... 25.10.05, 09:53 jeszcze niczym, wczoraj pachniałam Alienem i córka co chwilę pytała czym ja tak dziwnie(obco?)pachnę, więc dzisiaj będzie chyba coś bardziej swojskiego:) Odpowiedz Link
strega Re:Dzis pachne.. 25.10.05, 10:53 Desnudą,mam jakas faze, ze pachne tylko nia teraz. Swietnie sie czuje w tym zapachu. Odpowiedz Link
staua D&G Feminine 25.10.05, 16:31 Podoba mi sie, jakas nuta (gozdzik?) przypomina mi L'Air du Temps znowu, choc D&G wydaje sie znikac duzo szybciej. Odpowiedz Link
modern_witch Etro Etra i Musk;-) 25.10.05, 22:34 próbki dla Chatki wszystkie gotowe... nie wiem tylko, jak jutro z pójściem na pocztę... ale zobaczymy Odpowiedz Link
staua a teraz 26.10.05, 01:41 Memoirs of a Geisha firmy Fresh (dostalam probke poczta wraz z kuponem na miniaturke, jesli pojde do sklepu). Calkiem ladny, choc slodki, kwiatowo-owocowy zapaszek, z domieszka pizma na pewno. Odpowiedz Link
modern_witch Gloria z próbki...ale coś traci na mnie dziś+ 26.10.05, 09:09 tę swoją smakowitość... nie wiem, czy jej czymś innym nie znokautuję lada moment;-P chociaz nie, dziś lepiej nie, może po prostu to ja węch od przeziębienia tracę lekko... Odpowiedz Link
hispana Aqua di Parma - Collonia Assoluta 26.10.05, 10:23 i czuje sie elegancko z tego tytulu :) Odpowiedz Link