modern_witch Glorię znokautował J'ose, też resztkę próbki+ 26.10.05, 16:31 miałam, efektem są dwie puste fiolki i ucieczka kota na balkon... a ja i tak niewiele czuję, to jakieś plusy przeziębienia;-) Snuję się po domu, utylizuję fiolki i tak ani się położyć, bo az tak źle się nie czuję, ani się wziąć do roboty, bo aż tak dobrze się nie czuję... Odpowiedz Link
modern_witch tzn.w ogole to minusy przeziębienia;-) 26.10.05, 16:35 to upośledzenie węchu, no ale przynajmniej jak mi się pomieszaja na mnie dwa, a własciwie trzy zapachy, bo jeszcze przelewałam dwa alieny do jednej fiolki;-P i efekt jest taki, że kot ucieka, to to miłosierdzie, że ja tego za bardzo nie czuję;-P Odpowiedz Link
mangos Re: Dziś pachnę... 26.10.05, 17:31 Oj wieloma dzisiaj: rano, w szkole Glow. Mama jest nimi zaintrygowana, mówi,że dziwne,no bo sa dziwne;), po powrocie ze szkoły testy- Hypnose- wytrwalam 3 godziny i musiałam iść pod prysznic- mdliły niesamowice a trwałość zabójcza! Potem wąchałam swoje próbki (i wykończyłam Magnetic Beat Escady) oraz robiłam próbkę i dłonie pachną mi Oriental Summer- ta ostatnia kompozycja najciekawsza, ba! wspaniała! tak wspaniała,że szkoda mi ich uzywać;) Odpowiedz Link
renia.renia Pachniałam Ambre Sultan a teraz będzie ... 26.10.05, 17:48 Angel Innocent z próbki. AS został dziś przedawkowany i na jakiś czas idzie na półkę, za karę. c pozdr Odpowiedz Link
staua CdG Original 27.10.05, 02:17 troche za meskie, mam tylko miniaturke, ale raczej dam mezowi. Odpowiedz Link
sorbet Re: CdG Original 27.10.05, 09:49 Nie wiedziłem że jest miniaturka? W jakiej pojemności, staua? Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Dziś pachnę... 27.10.05, 09:18 no a czymże bym mogła ?? Desnudą znowu, teraz to mój numer 1 :)) Odpowiedz Link
maja1000 a ja dla odmiany Tea CdG 27.10.05, 15:26 pachnie niczym jesienne liście w parku. Dzięki Sorbetku:-) Odpowiedz Link
chatka_ Swiątecznie - Etra i Gaiac - dzieki Agni!!! 27.10.05, 15:32 Poki "zyja" iskrzą, mienią się na nadgarstkach nic o nich nie powiem :))) Odpowiedz Link
renia.renia Pachniałam Gaultier2 ale mnie uczulił i tak... 27.10.05, 17:41 to właśnie ze spokojem skreśliłam go z listy zakupów. pozdr.r Odpowiedz Link
graza4 Re: Dziś pachnę... 28.10.05, 09:51 Sensations - przynajmniej moge miec pewność, że do wieczora nic z nich na mnie nie pozostanie i będę mogła przywdziać cos bardziej wieczorowego :) Odpowiedz Link
iland Re: Dziś pachnę... 28.10.05, 12:51 obecnie niczym, dzisiaj wybieram się na małe testowanko do sephory i jak coś ciekawego wywącham to napiszę. Odpowiedz Link
kalooo Caleche Eau Delicate 28.10.05, 19:15 klasycznej elegancji w wersji legere ciąg dalszy;) Odpowiedz Link
olesiam Prada:)łapka pięknie Gentianą AA 28.10.05, 20:03 Graza, dziekuje za miły przerywnik w pracy:) Odpowiedz Link
graza4 Re: Prada:)łapka pięknie Gentianą AA 28.10.05, 20:31 Olesiu, to ja dziekuję za wszystko :). Twoimi cudenkami właśnie wysmarowałam sie od stóp do głów (no prawie), zwłaszcza kohlem ;) Wyglądam prawie jak sfinks... A pachnę Narciso (perfumy + EDT). Odpowiedz Link
chatka_ Jade na wies, moge pachniec jak chce :))) 29.10.05, 09:14 eau de mervilles :))) Odpowiedz Link
modern_witch Opium... powrót do przeszłości, albo raczej 29.10.05, 09:59 wieczna teraźniejszość;-) im więcej nowych fascynacji, nowych zapachów, tym bardziej cenię te wlasnie "stałe punkty" w życiu. Te nowe dopiero pracują na swoją pozycję, widzę to jasno właśnie w takich momentach, kiedy potrzebuję "czegoś stałego", jakiegoś pewnika, oparcia... Odpowiedz Link